Lukarna 25.03.2013 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Malka zaczynam się Ciebie bać:D Dorka ale się zachowałam brzydko: zaproponowałam i poszłam spać Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.03.2013 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 A w ogóle to miałam nic nie mówić ale przyznam się, chociaż tylko połowicznie. Dałam ciała na całej linii. Nie dopilnowałam jednej rzeczy i teraz cała nasza przeprowadzka tegoroczna jest jednym wielkim znakiem zapytania. Nawet nie chce mi się o tym myśleć i się martwić - po prostu szambo:(Mi chyba nie dane jest zamieszkać w tym domu:(Chyba się dziś upiję albo co:( A przyznam się o co chodzi jak będę miała swoją klęskę czarno na białym. Inaczej do końca nie uwierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 25.03.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 no nie dołuj się, każdemu się czasem zdarza :hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.03.2013 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 A wiesz Nita że nawet sie nie dołuję? Po prostu nie dopuszczam do siebie nic. Chyba pójde pozmywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 25.03.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Lukarna - Z pewnością nie było to zamierzone, więc się nie liczy i martwić się nie wolno. Poza tym - uwierz, pokombinuj, może uda się sytuację naprawić. Albo podziel się z nami - co dziesięć głów, to nie jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.03.2013 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Dzięki Dusia Muszę się z tym przespać. A zresztą masz rację - co tu kryć: mądra Lukarna, oswiecona góra rankingu i niewiadomoco jeszcze zapomniała że aby zamieszkać potrzebny jest prąd. Banał nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 25.03.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Luka zrób se herbatę z prundem na te smutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.03.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Prąd, po ch Ci prąd uwierz,bez dachu trudniej się mieszka Mniej więcej wtedy już mieliśmy mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.03.2013 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Cześć Słonko:wiggle:Fajnie że zaglądasz do nas... Herbaty z prundem nie lubię ale moge dla klimatu posiedzieć przy swieczkach:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.03.2013 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Ooo Malka Ty to rozśmieszyć potrafisz:D ps. moje świeczki by się z klimat Twojego bezdachu wpadowały idealnie - do pierwszej ulewy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.03.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Ooo Malka Ty to rozśmieszyć potrafisz ps. moje świeczki by się z klimat Twojego bezdachu wpadowały idealnie - do pierwszej ulewy:D ta śmieszne, bardzo śmieszne, potem to co tak lewitowało pierdzielnęło i nawet na czym dachu nie było zrobić a Ty tu jakimś prądem sie denerwujesz Pomyśl sobie, to taki powrót do natury, no i czasów narzeczeństwa....te kolacje przy świecach .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.03.2013 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Malka o naiwna Ty, nasze wspomnienia z czasów narzeczeństwa jakaś menda pod moją uczelnią ukradła;) I pozostała nam natura:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.03.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 pomszczę Cię znaczy wspomnienia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.03.2013 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 A w jaki sposób?? Hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.03.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Dobra, poplaczesz pozniej...Co z tym pradem? Jaki jest problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.03.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 A w jaki sposób?? Hę? dasz adres, nazwisko mendy .... a reszta niech zostanie tajemnicą Dobra, poplaczesz pozniej... Co z tym pradem? Jaki jest problem? liczyłam,że ktoś zada to pytanie ja się bałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 25.03.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Hej Luka, my to chyba siostrzanymi duszami jesteśmy bo mnie się też o prądzie zapomniało tak jakoś Warunki miałam (Ty też napewno bo bez tego pnb nie dają) tylko zapomniałam umowy podpisac i odesłać. Zorientowaliśmy się tuż przed Sylwestrem. Szybko pisemko z pokajaniem się że niezbadane wyroki losu nam przeszkodziły i prośba o przywrócenie. Dali nową umowę, ale termin leci od nowa - 18 miesięcy. Czyli sierpień 2014r.! A prąd mamy przy samej działce, nie w szczerym polu. Ale podobno jest szansa że zrobią w pół roku, no i zawsze jest budowlany który podłączą w miesiąc (tyle że my go nie chcemy bo trzeba za to wybulic 2-3 tysie w eksploatacji drogi a u nas wszystko prądem, więc popłyniemy na tym). Więc tak czekamy z nadzieją na docelowy w wakacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.03.2013 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Malka adresu nie mam, nasza sprawa pozostała w sekcji "kradzieże samochodowe - nie wykryto sprawcy" A to takie fajne auto było... Esiak, no jak co z prądem? No nie ma. I tak szybko nie będzie. Bo Enea nawet jeszcze nie wie że ja od niej prąd potrzebuję... W sumie że się sami nie domyslili jak 3,5 roku temu wystąpiłam o warunki... tacy mało domyslni są Zapomniałam że umowę trzeba z wyprzedzeniem podpisać. Tak się tym cholernym gazem podniecałam (z którym nie będzie problemów) a teraz będe siedzieć o kaganku. To tyle jeżeli chodzi o prąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.03.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Napierniczam z komorki, wiec jutro z rana na gg nadawaj, lub dzwon...I skan warunkow z enei szykuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.03.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Luka, a czy Ty musisz z enei brać prąd ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts