Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A w ogóle to miałam nic nie mówić ale przyznam się, chociaż tylko połowicznie.

Dałam ciała na całej linii. Nie dopilnowałam jednej rzeczy i teraz cała nasza przeprowadzka tegoroczna jest jednym wielkim znakiem zapytania. Nawet nie chce mi się o tym myśleć i się martwić - po prostu szambo:(

Mi chyba nie dane jest zamieszkać w tym domu:(

Chyba się dziś upiję albo co:(

A przyznam się o co chodzi jak będę miała swoją klęskę czarno na białym. Inaczej do końca nie uwierze.

Ooo Malka Ty to rozśmieszyć potrafisz:D

ps. moje świeczki by się z klimat Twojego bezdachu wpadowały idealnie - do pierwszej ulewy:D

ta śmieszne, bardzo śmieszne, potem to co tak lewitowało pierdzielnęło i nawet na czym dachu nie było zrobić

a Ty tu jakimś prądem sie denerwujesz ;)

Pomyśl sobie, to taki powrót do natury, no i czasów narzeczeństwa....te kolacje przy świecach ....

;)

A w jaki sposób?? Hę?

:popcorn:

dasz adres, nazwisko mendy ....

a reszta niech zostanie tajemnicą ;)

Dobra, poplaczesz pozniej...

Co z tym pradem? Jaki jest problem?

liczyłam,że ktoś zada to pytanie

ja się bałam :oops:

Hej Luka, my to chyba siostrzanymi duszami jesteśmy bo mnie się też o prądzie zapomniało tak jakoś :oops:

Warunki miałam (Ty też napewno bo bez tego pnb nie dają) tylko zapomniałam umowy podpisac i odesłać. Zorientowaliśmy się tuż przed Sylwestrem. Szybko pisemko z pokajaniem się że niezbadane wyroki losu nam przeszkodziły i prośba o przywrócenie. Dali nową umowę, ale termin leci od nowa - 18 miesięcy. Czyli sierpień 2014r.! A prąd mamy przy samej działce, nie w szczerym polu. Ale podobno jest szansa że zrobią w pół roku, no i zawsze jest budowlany który podłączą w miesiąc (tyle że my go nie chcemy bo trzeba za to wybulic 2-3 tysie w eksploatacji drogi a u nas wszystko prądem, więc popłyniemy na tym). Więc tak czekamy z nadzieją na docelowy w wakacje.

Malka adresu nie mam, nasza sprawa pozostała w sekcji "kradzieże samochodowe - nie wykryto sprawcy"

A to takie fajne auto było...

Esiak, no jak co z prądem? No nie ma. I tak szybko nie będzie. Bo Enea nawet jeszcze nie wie że ja od niej prąd potrzebuję...

W sumie że się sami nie domyslili jak 3,5 roku temu wystąpiłam o warunki... tacy mało domyslni są:(

Zapomniałam że umowę trzeba z wyprzedzeniem podpisać. Tak się tym cholernym gazem podniecałam (z którym nie będzie problemów) a teraz będe siedzieć o kaganku. To tyle jeżeli chodzi o prąd.:bash: