agalind 27.03.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Ehh Luka, bo w takich sprawach sie nie dzwoni tylko trzeba iść osobiście, jak drzwiami się nie da to wrócić oknem . Co prawda to prawda. Gdybym nie pojechała osobiście, nie pouśmiechała sie do różnych Panów to pewnie do dziś siedzielibyśmy o świeczce. Jak wróciłam z umową mąż tylko powiedział: "chyba nie chcę wiedzieć co Ty musiałaś tam zrobić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.03.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 (edytowane) Cześć i czołem:) jest jeszcze inne wyjście.... można sobie wiatraka zamontować a a propos osobistego załatwiania spraw. U mnie gazu miało w ogóle nie być, a jest Podłączenie do kanalizy w przyszłym stuleciu A o przeniesieniu wodomierza ze studzienki do domu, ponoć miałam tylko marzyć. Dziś nawet mój insztalator kotła, zapytała jak to zrobiłam ,że go przenieśli....no jak to jak czar i urok osobisty Edytowane 27 Marca 2013 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 27.03.2013 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Fajnie Cię widzieć Działasz już? działam ale jeszcze nieoficjalnie w czwartek jade na konkretne rozmowy biznesowe Jak będę miała pierwsze fotki to Ci sie pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 27.03.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 My do tej chwili na budowlanym jedziemy.. jak musiałam w styczniu 8 stówek ponad zapłacić to mi się nóż w kieszeni otwierał.. (pompa ciepła troszkę pobiera jakby nie patrzeć.. reszta domu zresztą tyż..).. luty podobnie.. w grudniu było ciut mniej... jak dobrze pójdzie to za miesiąc będę może mieć G12.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 27.03.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 A dlaczego dopiero teraz taryfe zmieniacie..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 27.03.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Energetyka nie pozwalała dopóki nie dostarczymy pewnych dokumentów.. o których wolałabym nie pisać na forum publicznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 27.03.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 No tak, zamieszkanie bez zgloszenia w NB grozi mandatem w wysokosci 10000 zl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 27.03.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Luka czy nie ma rady musisz się jak Aga na rudo przefarbować i gnać do enei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.03.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Luka, uśmiechnij się „wdrapujemy się na schody” Nie muszą być nudne i takie jak u innych. To na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 27.03.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Pestka - fantastyczny pomysł z pogrubianym trepem Mnie sie to bardzo podoba !!! Z wizki nocnej sadzę że tam gdzieś ukryte są ledy.... Ale nawet bez nich bedzie ciekawie. Luka - pobudka ! Niespodzianka czeka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.03.2013 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Tak jest – taśmy ledowe pod nawisem stopnia. Fajny efekt nawet w dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 27.03.2013 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Ciekawe trepy! Ale zawartość Twojego blogu, zlinkowanego w zakładce (tego patchworkowego) jest dopiero niesamowita! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.03.2013 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Ciekawe trepy! Ale zawartość Twojego blogu, zlinkowanego w zakładce (tego patchworkowego) jest dopiero niesamowita! Dorka, to blog mojej przyjaciółki. Zdolna bestia jest. Cieszę się, że Ci się podoba i zajrzałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.03.2013 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Wesołych Świąt.Zdrowia, szczęścia humoru dobrego, a, przy tym wszystkim stołu bogatego.Mokrego dyngusa, smacznego jajka.I niech, te święta będą jak bajka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 28.03.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Dorka, to blog mojej przyjaciółki. Zdolna bestia jest. Cieszę się, że Ci się podoba i zajrzałaś To jak spotkasz ją, to powiedz, że nie dość, że mi się obłędnie podobają te dzieła, to podoba mi się, że ma czas i ochotę się tym dzielić, a w dodatku przypomniała mi o kurzącej się w kącie maszynie i pudłach z materiałami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 28.03.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 No tak, zamieszkanie bez zgloszenia w NB grozi mandatem w wysokosci 10000 zl... oj tam oj tam... walisz z grubej rury.. nasz kierownik budowy i prowadzący naszą sprawę w energetyce mają między sobą na pieńku.. i niestety nie dało się zrobić tego na szybko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 29.03.2013 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Serdeczne życznia Wielkanocne, samych radości, spełnienia marzeń, zdrowia i szczęścia i mokrego Dyngusa:)cmoki, uściski i sto buziaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 29.03.2013 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 http://img22.imageshack.us/img22/4446/dsc9716a.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 29.03.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Radosnych rodzinnych wiosennych Świąt Wielkanocnych oraz Mokrego dyngusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.03.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 (edytowane) Starki padali, ze w tym dniu slonce skoko z wielgigo szczynscio. Jo wom zycza gryfnych geszenkow od Hazoka, kupa maszkietow i by colki swiot Was pszajal! A w lony poniedzialek by wszyjskie gryfne frelki lozily ganz mokre! Takie życzonka dostałam i popycham dalej, bo fajne (choć nie do końca rozumiem). Rychłej wiosny Wszystkim zaglądającym tutaj, a jaja wstawiam black&white, zgodnie z tryndami na fm Edytowane 29 Marca 2013 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts