Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

Ehh Luka, bo w takich sprawach sie nie dzwoni tylko trzeba iść osobiście, jak drzwiami się nie da to wrócić oknem .

Co prawda to prawda. Gdybym nie pojechała osobiście, nie pouśmiechała sie do różnych Panów to pewnie do dziś siedzielibyśmy o świeczce. Jak wróciłam z umową mąż tylko powiedział: "chyba nie chcę wiedzieć co Ty musiałaś tam zrobić" ;)

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć i czołem:)

jest jeszcze inne wyjście....

można sobie wiatraka zamontować ;)

a a propos osobistego załatwiania spraw.

U mnie gazu miało w ogóle nie być, a jest

Podłączenie do kanalizy w przyszłym stuleciu

A o przeniesieniu wodomierza ze studzienki do domu, ponoć miałam tylko marzyć.

Dziś nawet mój insztalator kotła, zapytała jak to zrobiłam ,że go przenieśli....no jak to jak :o

czar i urok osobisty ;)

Edytowane przez malka

My do tej chwili na budowlanym jedziemy.. jak musiałam w styczniu 8 stówek ponad zapłacić to mi się nóż w kieszeni otwierał.. (pompa ciepła troszkę pobiera jakby nie patrzeć.. reszta domu zresztą tyż..).. luty podobnie.. w grudniu było ciut mniej...

jak dobrze pójdzie to za miesiąc będę może mieć G12..

Ciekawe trepy! Ale zawartość Twojego blogu, zlinkowanego w zakładce (tego patchworkowego) jest dopiero niesamowita!

Dorka, to blog mojej przyjaciółki. Zdolna bestia jest. Cieszę się, że Ci się podoba i zajrzałaś :)

Dorka, to blog mojej przyjaciółki. Zdolna bestia jest. Cieszę się, że Ci się podoba i zajrzałaś :)

To jak spotkasz ją, to powiedz, że nie dość, że mi się obłędnie podobają te dzieła, to podoba mi się, że ma czas i ochotę się tym dzielić, a w dodatku przypomniała mi o kurzącej się w kącie maszynie i pudłach z materiałami.

Starki padali, ze w tym dniu

slonce skoko z wielgigo szczynscio.

Jo wom zycza gryfnych geszenkow od Hazoka,

kupa maszkietow i by colki swiot Was pszajal!

A w lony poniedzialek

by wszyjskie gryfne frelki lozily ganz mokre!

Takie życzonka dostałam i popycham dalej, bo fajne (choć nie do końca rozumiem).

pisanki_B&W.jpg

Rychłej wiosny Wszystkim zaglądającym tutaj, a jaja wstawiam black&white, zgodnie z tryndami na fm

Edytowane przez pestka56