Kamila i Marcin 29.03.2013 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnychwypełnionych nadzieją budzącej się do życiawiosny i wiarą w sens życia.Pogody w sercu i radości płynącej z faktuZmartwychwstania Pańskiegooraz smacznego Święconego w gronienajbliższych osób szczerze życzą Kamila i Marcin z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 29.03.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkiej Nocy,niosących radość i nadziejęoraz wszelkiej pomyślności w każdym czasieżyczy Kasia z rodziną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 30.03.2013 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 http://www.astrojawil.pl/foto5/wielkanoc_07.jpg Niech Wam jajeczko dobrze smakuje,bogaty zajączek uśmiechem czaruje.Mały kurczaczek spełni marzenia,wiary, radości, miłości, spełnienia, życzy dusiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 30.03.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Spokojnych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy, smacznego Święconego i ciepłego mokrego Dyngusa życzy Ewa http://www.maluchy.pl/wielkanoc/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 31.03.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Doznajcie w te święta wyjątkowego szczęścia poczujcie miłość Boga i opiekę aniołów zrozumcie sens życia i potęgę rodziny otwórzcie serca i wpuście ptaki nadziei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 31.03.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Zdrowych i radosnych Świąt! http://i903.photobucket.com/albums/ac233/dorekspl/pisanki_nowe_zpsb56c57f0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 03.04.2013 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Stęskniłam się za Wami, a tu widzę ciągle jeszcze świętujecie No nic poczytam sobie wstecz coście tam nagadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.04.2013 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Witam towarzystwo poświątecznie:) Serdecznie dziękuję wszystkim za życzenia - ja niestety w tym roku dałam ciała i nie zdążyłam:( Postaram się nadrobić za rok ps. ogólnie widzę że coś ciężko się wszystkim wraca po świątecznym obżarstwie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.04.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 To jak spotkasz ją, to powiedz, że nie dość, że mi się obłędnie podobają te dzieła, to podoba mi się, że ma czas i ochotę się tym dzielić, a w dodatku przypomniała mi o kurzącej się w kącie maszynie i pudłach z materiałami. Dorka, zapisz się do niej na warsztaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.04.2013 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 O kurcze!! Dopiero teraz spojrzałam na poprzednią stronę Ile mam życzeń!! Bardzo bardzo Wam dziękuję i jeszcze bardziej mi głupio:bash: A schody? Pestko ale Ty masz niebanalne pomysły! Muszę pokazać mojemu współ...kredytobiorcy;) co on na to... Ja jestem zaskoczona że proste schody można w ten sposób zaaranżować ale muszę się z tym przespać... Bardzo bardzo dziękuję Ci za rysunki, trochę mi się głowa otwarła na inne rzeczy... A ja się na razie muszę brać za jakiś start budowlany bo zaraz mnie tu Esiak do pionu postawi;) ps. nawet zima nie może być mi wymówką ps2. a parapety to się kiedy zakłada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.04.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 A ja się na razie muszę brać za jakiś start budowlany bo zaraz mnie tu Esiak do pionu postawi;) ps. nawet zima nie może być mi wymówką ps2. a parapety to się kiedy zakłada? No jakiś plan działań przydałoby się tłumowi wielbicieli przedstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.04.2013 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Plan działań na razie przeszedł pierwsze czytanie (przy wielkanocnym stole), teraz czeka na uprawomocnienie i dopiero zostanie poddany konsultacjom społecznym:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.04.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Luka, poręcze różnią się kolorem, bo jedna drewno, a druga metal malowany na czarno. Tak dlatego, żeby zobaczyć na jednym obrazku, co lepiej pasuje.Mam jeszcze inny pomysł na Twoje schody i poręcz, ale siedzę ud...na w robocie po kokardę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.04.2013 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 A na różnokolorowe poręcze nawet uwagi nie zwróciłam tak się w trepy wgapiałam:lol2:Uciekam do domu ps. skrzynka mi się zapchała jakby co - odpiszę na privy jak posprzatam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.04.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Plan działań na razie przeszedł pierwsze czytanie (przy wielkanocnym stole), teraz czeka na uprawomocnienie i dopiero zostanie poddany konsultacjom społecznym:p No ja mam nadzieję, że do obwieszczenia już niedaleko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.04.2013 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Trochę cierpliwości, sama czekam na jakieś choćby maleńkie poruszenie budowlano-wiosenne:(Na razie sa jedynie widoki i nic więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.04.2013 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Tak sobie rozmyslam: ile wylewki trwają? I ile schną? Tak, zeby juz były wyschnięte dobrze żeby mozna było po nich łazić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 03.04.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Łazić to można po tygodniu zdaje się (albo i wcześniej ale delikatnie), ale żeby kłaść na nie coś, albo robić karton-gipsy, to z 3-4 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.04.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Zalezy od temp i wilgodnosci...Wylewki potrafia zrobic w jeden dzien, chodzic mozna po 2-3 dniach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 03.04.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 A propos wylewek, czy polecacie jakiś konkretny styropian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts