Lukarna 04.04.2013 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Mam polecaną (przez kierownika) ekipę ale nie wiem czy im termin przypasi;)W weekend dogadamy szczegóły z terminem i wtedy będę dzwonić i z nimi gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.04.2013 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Słuchajcie, muszę bo się uduszę. Czy dobrze się domyślam kolejności? 1. wylewki (przerwa 3-4 tyg) 2. ocieplenie poddasza - parapety wewnętrzne 3. gładzie 4. montaż grzejników + kotłownia 5. wygrzewanie wylewek 6. płytki 7. panele 8. drzwi 9. schody 10. malowanie 11. pstryczki 12. kuchnia Czy tak to wygląda? Bo kolejność dla mnie trochę mętna jest... O czymś zapomniałam? Uprzejmie uprasza się osoby bardziej lub mnie zorientowane o uwagi i sugestie... Zapomniałam o parapetach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 04.04.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Cześć Luka, u nas były tynki, wylewki, ocieplenie, a potem na co kto miał ochotę, totalna samowolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.04.2013 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Czesc:)U mnie samowolka od początku więc pewnie tak do końca pociągniemy:)A już myślałam że chociaż coś uda mi się zaplanować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 04.04.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Samowolka, powiadasz...? Skąd ja to znam? Niby jakieś plany robię, a że nic z nich nie wychodzi to już inna sprawa Dlatego tak bardzo podziwiam Ardeę za jej zdecydowanie i pracę zgodną z planem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.04.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Luka, ja tam nie wiem, ale chyba nei da sie wszystkiego zaplanowac dokladnie. No moze by sie dalo, ale wtedy pewnie jeszcze bysmy nie mieszkali, bo jak jeden na czas nie wejdzie, to reszte trzeba przesuwac. U nas tez hydraulik mial byc przed tynkami, ale sie cos przesunelo i zeby nie stac z robota zrobilismy tynki i dopiero hydraulike. Nic, ze kul w gładziutkich tynkach, nie? Tynki i wylewki przeschly to wlasciwie jednoczesnie szly gladzie z ocieplaniem poddasza. Hydraulik mial czas to zrobil kotlownie a potem tylko na podlaczenie grzejnikow przyjechal. I tak to sie jakos kulało. Jedno kladli plytki w lazienkach, inny panele robil. I w zasadzie mix fachowcow mielismy. A plan gdzies w szufladzie schowany. To pisałam JA, ktora zawszee ma wszystko zanotowane i zaplanowane:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 04.04.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 a tak w ogóle kocioł Luka już wybrałaś...?i jak sprawa prądu wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 04.04.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) witam się wieczorową porą - szkoda, ze na poranna kawkę się nie załapałam, bo tak pysznie wygladała Edytowane 6 Kwietnia 2013 przez ewanz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.04.2013 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 a tak w ogóle kocioł Luka już wybrałaś...? i jak sprawa prądu wygląda? Kotła nie - miałam nadzieję że instalator nam w tym dopomoże ale zobaczymy. Prąd - czekam na warunki Gaz - dostałam wczoraj warunki : koszt przyłącza - 0 zł:lol2: muszę do nich się przejechac czy im się coś nie pomyliło;) Ale z tego co zrozumiałam to mogą mi podłaczyć od ręki jak tylko będę miała instalację wewnętrzną. Jakiś pozytyw. Ewanz - jak sie ogarnę to polecę popatrzeć na łązienkę Aga - już od wczoraj odechciało mi się planowania:/ Cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 05.04.2013 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 coś zmienne nastroje masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.04.2013 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Bo co się ogarnę i próbuję jakoś zorganizować to wyskakuje taki zonk że mi się odechciewa wszystkiego.Modlę się o szybki koniec tej budowy bo mnie psychicznie wykańcza. Marcin, już kiedyś pytałam ale zapomniałam: brodzik miałeś montowany po płytkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 05.04.2013 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 z płytkami...a dokładniej, wpierw był osadzony brodzik, a zaraz potem układane płytki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 05.04.2013 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 jaki zonk znowu wyskoczył..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.04.2013 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Ale to co, wylewkę normalnie robiłeś do poziomu podłogi w całej łazience, tak? A o reszcie nie ma co gadać. Podobno normalka podczas budowy że ciśnienie idzie raz w górę raz w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 05.04.2013 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 ja wylewkę mam w jednym poziomie w łazienkach.. jak doszły płytki to brodziki wystają mi tylko 1,5cmale jeśli chcesz mieć na równo z płytkami to warto w tym miejscu obniżyć poziom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.04.2013 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 A syfon montowałeś przed wylewką, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 05.04.2013 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 po... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 05.04.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 małe wykucie wylewki pod syfon załatwiło sprawę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.04.2013 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Luka, co za zonk znów wyszedł? Nie takie rzeczy byly, z ktorymi sobie radziłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.04.2013 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Ok czyli brodzik odpuszczamy na razie. Aga, najważniejsze że dziś piątek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts