Rocia 09.04.2013 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 A u nas dla odmiany wiosna ... pochmurno - śnieżna... Z kawki chętnie skorzystam Klep kuchnię, klep, na gorąco... w końcu całkiem niedługo będzie Ci niezbędna Już zdecydowana jesteś na jakiś konkretny model/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.04.2013 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Konkretny hmm Wiem na pewno że mają być proste, gładkie fronty:) Ma być biała, w lakierze. Mój Minister kręci mocno nosem na białą... Może więc jakiś biały trochę złamany;) Zobaczymy co mi Pani zaproponuje, w sumie to się cieszę że będę z kobietą gadać o tym a nie z facetem:D może ona mnie lepiej zrozumie:cool: Zastanawiam się mocno nad drewnianą ramką wokół w kolorze okien. Nie wiem tylko co w takim przypadku z blatem:( Pogadam z Panią, może mi coś rozjaśni... Podoba mi się kuchnia Dusiaki i na taką na bank Minister wydałby zgodę ale nie będzie mi pasować do szarych płytek a takie chcę na całym dole:( No nic, w sobotę pokaże Pani okna i przy okazji zacznę ją męczyć kuchennie:) Nie ma to jak wizja lokalna, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 09.04.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Daj jakiś namiar na tą "Dusiaki". Myślisz o blacie drewnianym czy coś pod kolor podłogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 09.04.2013 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?188637-Dziennik-Anatola/page56&highlight=dziennik+anatola proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 09.04.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 O... dzięki Nita No całkiem, całkiem przyjemna. Nie ma nic z tego chłodu i sterylności większości białych kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.04.2013 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 O cześć Nita:)Dzięki za wyręczenie:) Myślicie że by do tego szare płytki pasowały? ps. blat drewniany nie będzie, będzie jakiś zwykły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 09.04.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Luka kochana :hug: pacze czytam i nadziwić się nie mogę - o budowie gadasz Pani Miła..... kuchnia na tapecie???? z jednej strony zazdroszczę a z drugiej - cieszę się, że to już za mną.... pomyślnych wiatrów Ci życzę opowiadaj o kuchni,o pomysłach, zamysłach - coś uradzimy razem:) cmoki poranne kurcze ekspres po 7 latach zaczyna odmawiać mi posłuszeństwa....załamana jestem, bo znowu trzeba będzie nabyć nowe urządzenie... myślę o jura... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.04.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Cześć Ma być biała, w lakierze. Mój Minister kręci mocno nosem na białą... Podoba mi się kuchnia Dusiaki i na taką na bank Minister wydałby zgodę ale nie będzie mi pasować do szarych płytek a takie chcę na całym dole O, kuchnia "się robi", fajnie. To co z tym Ministrem? Białej nie chce, ale na taką jak ma dusiaki, czyli białą z drewnem się zgodzi? Do niej możesz dać szare płytki na podłogę przecież. Będzie ładnie i elegancko:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.04.2013 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 O nie nie, nie myl pojęć: o wykończeniówce gadam;) To temat bliski mojemu sercu - temat budowy omijam szeeeeerokim łukiem:bash: Więcej napiszę po spotkaniu z Panią Kuchenną ps. a do tej pory jaki miałaś, tzn masz ekspress? Jeju jak mi się marzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.04.2013 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Cześć O, kuchnia "się robi", fajnie. To co z tym Ministrem? Białej nie chce, ale na taką jak ma dusiaki, czyli białą z drewnem się zgodzi? Do niej możesz dać szare płytki na podłogę przecież. Będzie ładnie i elegancko:yes: Kurka u mnie kuchnia Dusi jest kremowa. A w domu na kompie jest już baaardzo kremowa:) Ja się nawet jej pytałam kiedyś o kolor faktycznie... to chyba kość słoniowa jest albo coś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 09.04.2013 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Luka ale to najlepiej w takim momencie dogrywać kuchnię, a przynajmniej mieć już klepnięty projekt. Nasi znajomi robili projekt kuchni jak były same mury, bez elektryki i tynków niby też niegłupie bo potem nic nie trzeba było przerabiać, wszystko zrobili pod projekt. A wizja się nie zmieniła kuchni? na coś się już zdecydowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 09.04.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) Luka na wątku kuchnennym była ostatnio kuchnia coś w stylu Dusiaki, płytki nie były co prawda szare, ale zamiast płytek na ścianie było szare szkło i wyglądało to bombowo, więc kolorystycznie myślę, że bardzo pasuje ja taki mix planuję w łazience, szare płytki wszędzie, a szafka biała z blatem w kolorze jasnego drewna o na tej stronie jest: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?56188-Pochwalcie-si%C4%99-swoimi-kuchniami/page922 Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez msdracula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.04.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Kurka u mnie kuchnia Dusi jest kremowa. A w domu na kompie jest już baaardzo kremowa:) Ja się nawet jej pytałam kiedyś o kolor faktycznie... to chyba kość słoniowa jest albo coś podobnego. U mnie biała, na wieczornym zdjeciu kremowa, ale to przez swiatło chyba. Zrób biała z drewnianymi elementami i wtedy szare płytki beda idealne. Mi te złamane biele takie pożółkłe sie wydają jakby kilka lat miały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 09.04.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 śliczna ta kuchnia - drewniano- szara:yes:Luka, przypomnij, jak ta Twoja kuchnia wygląda? rzuty jakieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.04.2013 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Zaraz odpowiem na resztę, na szybko moja kuchnia http://forum.muratordom.pl/showthread.php?172464-Dziennik-Lukarny&p=5514954&viewfull=1#post5514954 Nie będzie cegły na ścianie, kolory dodatków też przypadkowe;) Podłoga jeszcze z czasów jak chciałam płytki drewnopodobne - już nie chcę A teraz na chwilę muszę uciekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.04.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Luka, białe lakierowane fronty, elementry drewniane, szara podłoga i kuchnia będzie jak talala. Nie wiem tylko co z blatem. Chyba drewniany bedzie najlepiej wygladac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 09.04.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 jaki przecudny blat w tamtej kuchni z szarym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.04.2013 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Luka ale to najlepiej w takim momencie dogrywać kuchnię, a przynajmniej mieć już klepnięty projekt. Nasi znajomi robili projekt kuchni jak były same mury, bez elektryki i tynków niby też niegłupie bo potem nic nie trzeba było przerabiać, wszystko zrobili pod projekt. A wizja się nie zmieniła kuchni? na coś się już zdecydowałaś? Układ kuchni, a raczej mebli pozostaje bez zmian:) Już się do niego przyzwyczaiłam po prostu i nie chce mi się wymyslać nic innego. Zresztą po co - mam to co chciałam: - piekarnik w słupku - miejsce na stół - szuflady Luka na wątku kuchnennym była ostatnio Tak, kuchenny sledzę cały czas tylko się tam nie odzywam bo plują jadem:D U mnie biała, na wieczornym zdjeciu kremowa, ale to przez swiatło chyba. Zrób biała z drewnianymi elementami i wtedy szare płytki beda idealne. Mi te złamane biele takie pożółkłe sie wydają jakby kilka lat miały. No plan taki mam, muszę tylko nad P popracować śliczna ta kuchnia - drewniano- szara:yes: Luka, przypomnij, jak ta Twoja kuchnia wygląda? rzuty jakieś? Amglad jedynie linka mogę podać do kuchni bo mi t coś imageshack nie działa: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?172464-Dziennik-Lukarny&p=5514954&viewfull=1#post5514954 Luka, białe lakierowane fronty, elementry drewniane, szara podłoga i kuchnia będzie jak talala. Nie wiem tylko co z blatem. Chyba drewniany bedzie najlepiej wygladac. jaki przecudny blat w tamtej kuchni z szarym No właśnie drewnianego się boję chociaż bardzo mi się podobają... A może mogę zrobić taki zwykły udający drewniany;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.04.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Cześć u mnie śnieg, a u Ciebie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.04.2013 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Cześć U mnie nie:D:D:D sorry, nie mogłam się powstrzymać zachmurzone jest, ale na plusie, pogoda taka szaro-bura ale nie ma nic a nic śniegu;) chociaz szyby skrobałam rano:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts