Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Konkretny hmm

Wiem na pewno że mają być proste, gładkie fronty:)

Ma być biała, w lakierze. Mój Minister kręci mocno nosem na białą... Może więc jakiś biały trochę złamany;)

Zobaczymy co mi Pani zaproponuje, w sumie to się cieszę że będę z kobietą gadać o tym a nie z facetem:D może ona mnie lepiej zrozumie:cool:

Zastanawiam się mocno nad drewnianą ramką wokół w kolorze okien. Nie wiem tylko co w takim przypadku z blatem:(

Pogadam z Panią, może mi coś rozjaśni...

Podoba mi się kuchnia Dusiaki i na taką na bank Minister wydałby zgodę;) ale nie będzie mi pasować do szarych płytek a takie chcę na całym dole:(

No nic, w sobotę pokaże Pani okna i przy okazji zacznę ją męczyć kuchennie:) Nie ma to jak wizja lokalna, nie?

Luka kochana :hug::hug::hug:

pacze czytam i nadziwić się nie mogę - o budowie gadasz Pani Miła.....:)

kuchnia na tapecie???? z jednej strony zazdroszczę a z drugiej - cieszę się, że to już za mną....

pomyślnych wiatrów Ci życzę;) opowiadaj o kuchni,o pomysłach, zamysłach - coś uradzimy razem:)

cmoki poranne

kurcze ekspres po 7 latach zaczyna odmawiać mi posłuszeństwa....załamana jestem, bo znowu trzeba będzie nabyć nowe urządzenie... myślę o jura...

Cześć:)

Ma być biała, w lakierze. Mój Minister kręci mocno nosem na białą...

Podoba mi się kuchnia Dusiaki i na taką na bank Minister wydałby zgodę ale nie będzie mi pasować do szarych płytek a takie chcę na całym dole

O, kuchnia "się robi", fajnie.

To co z tym Ministrem? Białej nie chce, ale na taką jak ma dusiaki, czyli białą z drewnem się zgodzi? Do niej możesz dać szare płytki na podłogę przecież. Będzie ładnie i elegancko:yes:

Cześć:)

O, kuchnia "się robi", fajnie.

To co z tym Ministrem? Białej nie chce, ale na taką jak ma dusiaki, czyli białą z drewnem się zgodzi? Do niej możesz dać szare płytki na podłogę przecież. Będzie ładnie i elegancko:yes:

Kurka u mnie kuchnia Dusi jest kremowa. A w domu na kompie jest już baaardzo kremowa:)

Ja się nawet jej pytałam kiedyś o kolor faktycznie... to chyba kość słoniowa jest albo coś podobnego.

Luka ale to najlepiej w takim momencie dogrywać kuchnię, a przynajmniej mieć już klepnięty projekt. Nasi znajomi robili projekt kuchni jak były same mury, bez elektryki i tynków :D niby też niegłupie bo potem nic nie trzeba było przerabiać, wszystko zrobili pod projekt.

A wizja się nie zmieniła kuchni? na coś się już zdecydowałaś?

Luka na wątku kuchnennym była ostatnio kuchnia coś w stylu Dusiaki, płytki nie były co prawda szare, ale zamiast płytek na ścianie było szare szkło i wyglądało to bombowo, więc kolorystycznie myślę, że bardzo pasuje :yes:

ja taki mix planuję w łazience, szare płytki wszędzie, a szafka biała z blatem w kolorze jasnego drewna

o na tej stronie jest: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?56188-Pochwalcie-si%C4%99-swoimi-kuchniami/page922

Edytowane przez msdracula

Kurka u mnie kuchnia Dusi jest kremowa. A w domu na kompie jest już baaardzo kremowa:)

Ja się nawet jej pytałam kiedyś o kolor faktycznie... to chyba kość słoniowa jest albo coś podobnego.

U mnie biała, na wieczornym zdjeciu kremowa, ale to przez swiatło chyba. Zrób biała z drewnianymi elementami i wtedy szare płytki beda idealne.

Mi te złamane biele takie pożółkłe sie wydają jakby kilka lat miały.

Zaraz odpowiem na resztę, na szybko moja kuchnia

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?172464-Dziennik-Lukarny&p=5514954&viewfull=1#post5514954

Nie będzie cegły na ścianie, kolory dodatków też przypadkowe;)

Podłoga jeszcze z czasów jak chciałam płytki drewnopodobne - już nie chcę;)

A teraz na chwilę muszę uciekać

Luka ale to najlepiej w takim momencie dogrywać kuchnię, a przynajmniej mieć już klepnięty projekt. Nasi znajomi robili projekt kuchni jak były same mury, bez elektryki i tynków :D niby też niegłupie bo potem nic nie trzeba było przerabiać, wszystko zrobili pod projekt.

A wizja się nie zmieniła kuchni? na coś się już zdecydowałaś?

Układ kuchni, a raczej mebli pozostaje bez zmian:)

Już się do niego przyzwyczaiłam po prostu i nie chce mi się wymyslać nic innego. Zresztą po co - mam to co chciałam:

- piekarnik w słupku

- miejsce na stół

- szuflady

:)

Luka na wątku kuchnennym była ostatnio

Tak, kuchenny sledzę cały czas tylko się tam nie odzywam bo plują jadem:D

U mnie biała, na wieczornym zdjeciu kremowa, ale to przez swiatło chyba. Zrób biała z drewnianymi elementami i wtedy szare płytki beda idealne.

Mi te złamane biele takie pożółkłe sie wydają jakby kilka lat miały.

No plan taki mam, muszę tylko nad P popracować

śliczna ta kuchnia - drewniano- szara:yes:

Luka, przypomnij, jak ta Twoja kuchnia wygląda? rzuty jakieś?

Amglad jedynie linka mogę podać do kuchni bo mi t coś imageshack nie działa:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?172464-Dziennik-Lukarny&p=5514954&viewfull=1#post5514954

Luka, białe lakierowane fronty, elementry drewniane, szara podłoga i kuchnia będzie jak talala. Nie wiem tylko co z blatem. Chyba drewniany bedzie najlepiej wygladac.

jaki przecudny blat w tamtej kuchni z szarym

No właśnie drewnianego się boję:( chociaż bardzo mi się podobają...

A może mogę zrobić taki zwykły udający drewniany;)