Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

a ja nie skrobałam :lol2:

chyba zaczyna mnie jesienna deprecha chwytać :oops:

nie dość,że pogoda jest jaka jest, robota na budowie ślimaczy się niemiłosiernie, dokonałam koszmarnego odkrycia na swojej twarzy to jeszcze dostałam e mail,ze moja paczka na którą czekam od tygodnia,omyłkowo została odesłana do nadawcy :bash::bash:

dobij mnie

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a ja nie skrobałam :lol2:

nie dość,że pogoda jest jaka jest, robota na budowie ślimaczy się niemiłosiernie, dokonałam koszmarnego odkrycia na swojej twarzy to jeszcze dostałam e mail,ze moja paczka na którą czekam od tygodnia,omyłkowo została odesłana do nadawcy :bash::bash:

dobij mnie

ja Cię malka oszczędzę, choć straszliwie mnie zaintrygowało Twoje odkrycie na własnej twarzy, nie powiem...

Dziewczynki ogłaszam ogłaszam ogłaszam

WIOSNĘ W NADMORZU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:wave::wave::wave:

wróciwszy z biegania leśno-plażowego

po pierwsze primo - widziałam bociana!!!!

po drugie primo - widziałam dwa (słownie sztuk dwa) MOTYLKI CYTRYNIAKI - takie zółte!!!

to nic, że lawenda zmarzła, to nic że stokrotki zdechły z mrozu

WIOSNA JEST JUŻ U MNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol2::wave::wave::wave:

witam po kilku dniach niebytu na fm. przepadłam za sprawą Grocholi i Szwai.

fajnie, że możesz już zaklepywać kuchnię. kuchnia Dusi jest w tej chwili moim faworytem.:yes:

skopiowałam ją sobie, bo nawet układ pasuje mi idealnie. kolor frontów to o ile pamiętam perłowa biel.

szkoda, że się nie załapałam na wspólne picie soczków. ale w tym dniu akurat popijałam porzeczkowy (mój ulubiony).:)

ściskam z ciągle zaśnieżonych Mazur. bociany siedzą na gnieździe i się dziwią.:o:???:

Edytowane przez max-maniacy

ja Cię malka oszczędzę, choć straszliwie mnie zaintrygowało Twoje odkrycie na własnej twarzy, nie powiem...

No jak co, jak co ??/ no zmarchę mam :bash::bash::bash:

A obiecały,że przed czterdziestką nie wyjdą.... i co??

Na początku myślałam,że się wyprostuje, że to od leżenia, a tu kuku, została.

Jakieś oznaki starzenia się :confused: :p

ciiiiiiii :oops:

Pozwolę sobie uhahać aż pokrywki mi podskakują :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: .... :lol2: to z tych problemów z kreseczkami dodającymi twarzy interesującego wyglądu, inteligencji i wiele mówiącymi o tym czy posiadaczka fajnie przeżyła życie, czy tylko się w nim przypadkiem znalazła.

Oj, Kobitki, ja już inaczej nie mogę myśleć.

Wypluj te słowa natentychmiast!!

Jaka jesienna??

Dziewczynki ogłaszam ogłaszam ogłaszam

WIOSNĘ W NADMORZU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:wave::wave::wave:

I to jest wiadomość;):)

Amglad, wczoraj też byłam pewna, że wiosna już do nas przyszła... dziś odwołuję... :bash:

Luka, a co myślisz dać na ścianę? Blat z wątku kuchennego piękny i to połączenie z korpusami. A drewnopodobny bierzesz pod uwagę?

Na ścianę chciałabym to takie coś gładkie to co teraz modne jest:) to szkło czy pleksi czy tam coś.

Miałam trochę mieszane uczucia w stosunku do tego ale ostatnio byłam u własnej rodzonej ciotki i ona chwaliła to sobie... A jeszcze Pumpa ma fajnie pomyslane: to co ma na blacie ma pociągnięte na ścianę - fajnie to wygląda...

To szare z wątku kuchennego fajne jest:)

A blat? Może drewnopodobny - muszę zobaczyć wzory...

witam po kilku dniach niebytu na fm. przepadłam za sprawą Grocholi i Szwaji.

fajnie, że możesz już zaklepywać kuchnię. kuchnia Dusi jest w tej chwili moim faworytem.:yes:

skopiowałam ją sobie, bo nawet układ pasuje mi idealnie. kolor frontów to o ile pamiętam perłowa biel.

szkoda, że się nie załapałam na wspólne picie soczków. ale w tym dniu akurat popijałam porzeczkowy (mój ulubiony).:)

ściskam z ciągle zaśnieżonych Mazur. bociany siedzą na gnieździe i się dziwią.:o:???:

Cześć Kasia:)

Ja przez święta łyknęłam 3 tom Milenium. Ostatnio mam fazę na szwedzkie kryminały - takie są inne od "amełykańskich". Teraz czytam "Dziewczynka z majowymi kwiatkami" czy coś takiego;)

No jak co, jak co ??/ no zmarchę mam :bash::bash::bash:

A obiecały,że przed czterdziestką nie wyjdą.... i co??

Na początku myślałam,że się wyprostuje, że to od leżenia, a tu kuku, została.

ciiiiiiii :oops:

Trzeba utrzymywać skórę w stanie ciągłego napięcia (czyt. buzia jak księżyc w nowiu) i nie ma problemu;)

Pozwolę sobie uhahać aż pokrywki mi podskakują :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: .... :lol2: to z tych problemów z kreseczkami dodającymi twarzy interesującego wyglądu, inteligencji i wiele mówiącymi o tym czy posiadaczka fajnie przeżyła życie, czy tylko się w nim przypadkiem znalazła.

Oj, Kobitki, ja już inaczej nie mogę myśleć.

Spoko Pestka, dobrze gadasz, Malce się coś pomyliło:):)

Ślubny mi mówi,że gdybym się tak nie szczerzyła , to by nie wylazła.

Czyli wszystko wina banana na twarzy ;)

Relacja pogodowa z dziś

Pochmurnie i na plusie.

Bladym świtem (ok 6.30) padał deszcz.

Ja się ustawiam lewym profilem i tez nie widzę :lol2:

Franca jest po prawej przy oku :bash::bash:

u mnie już 7 na plusie,moze faktycznie dojdzie do prognozowanych 1 :o

no i jakieś strzępy czegoś podobnego do słońca zaczyna się wynurzać :)