malka 09.04.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 a ja nie skrobałam chyba zaczyna mnie jesienna deprecha chwytać nie dość,że pogoda jest jaka jest, robota na budowie ślimaczy się niemiłosiernie, dokonałam koszmarnego odkrycia na swojej twarzy to jeszcze dostałam e mail,ze moja paczka na którą czekam od tygodnia,omyłkowo została odesłana do nadawcy :bash: dobij mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 09.04.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 jak nie urok to sraczka, wyrazy współczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 09.04.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 a ja nie skrobałam chyba zaczyna mnie jesienna deprecha chwytać nie dość,że pogoda jest jaka jest, robota na budowie ślimaczy się niemiłosiernie, dokonałam koszmarnego odkrycia na swojej twarzy to jeszcze dostałam e mail,ze moja paczka na którą czekam od tygodnia,omyłkowo została odesłana do nadawcy :bash: dobij mnie ja Cię malka oszczędzę, choć straszliwie mnie zaintrygowało Twoje odkrycie na własnej twarzy, nie powiem... Dziewczynki ogłaszam ogłaszam ogłaszam WIOSNĘ W NADMORZU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wave: wróciwszy z biegania leśno-plażowego po pierwsze primo - widziałam bociana!!!! po drugie primo - widziałam dwa (słownie sztuk dwa) MOTYLKI CYTRYNIAKI - takie zółte!!! to nic, że lawenda zmarzła, to nic że stokrotki zdechły z mrozu WIOSNA JEST JUŻ U MNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 09.04.2013 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Amglad, wczoraj też byłam pewna, że wiosna już do nas przyszła... dziś odwołuję... Luka, a co myślisz dać na ścianę? Blat z wątku kuchennego piękny i to połączenie z korpusami. A drewnopodobny bierzesz pod uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 09.04.2013 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 dokonałam koszmarnego odkrycia na swojej twarzy Jakieś oznaki starzenia się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 09.04.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) witam po kilku dniach niebytu na fm. przepadłam za sprawą Grocholi i Szwai. fajnie, że możesz już zaklepywać kuchnię. kuchnia Dusi jest w tej chwili moim faworytem. skopiowałam ją sobie, bo nawet układ pasuje mi idealnie. kolor frontów to o ile pamiętam perłowa biel. szkoda, że się nie załapałam na wspólne picie soczków. ale w tym dniu akurat popijałam porzeczkowy (mój ulubiony). ściskam z ciągle zaśnieżonych Mazur. bociany siedzą na gnieździe i się dziwią.:???: Edytowane 10 Kwietnia 2013 przez max-maniacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.04.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 ja Cię malka oszczędzę, choć straszliwie mnie zaintrygowało Twoje odkrycie na własnej twarzy, nie powiem... No jak co, jak co ??/ no zmarchę mam :bash: A obiecały,że przed czterdziestką nie wyjdą.... i co?? Na początku myślałam,że się wyprostuje, że to od leżenia, a tu kuku, została. Jakieś oznaki starzenia się ciiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.04.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Pozwolę sobie uhahać aż pokrywki mi podskakują :lol2::lol2::lol2: .... to z tych problemów z kreseczkami dodającymi twarzy interesującego wyglądu, inteligencji i wiele mówiącymi o tym czy posiadaczka fajnie przeżyła życie, czy tylko się w nim przypadkiem znalazła. Oj, Kobitki, ja już inaczej nie mogę myśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.04.2013 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 chyba zaczyna mnie jesienna deprecha chwytać Wypluj te słowa natentychmiast!! Jaka jesienna?? Dziewczynki ogłaszam ogłaszam ogłaszam WIOSNĘ W NADMORZU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wave: I to jest wiadomość Amglad, wczoraj też byłam pewna, że wiosna już do nas przyszła... dziś odwołuję... Luka, a co myślisz dać na ścianę? Blat z wątku kuchennego piękny i to połączenie z korpusami. A drewnopodobny bierzesz pod uwagę? Na ścianę chciałabym to takie coś gładkie to co teraz modne jest:) to szkło czy pleksi czy tam coś. Miałam trochę mieszane uczucia w stosunku do tego ale ostatnio byłam u własnej rodzonej ciotki i ona chwaliła to sobie... A jeszcze Pumpa ma fajnie pomyslane: to co ma na blacie ma pociągnięte na ścianę - fajnie to wygląda... To szare z wątku kuchennego fajne jest:) A blat? Może drewnopodobny - muszę zobaczyć wzory... witam po kilku dniach niebytu na fm. przepadłam za sprawą Grocholi i Szwaji. fajnie, że możesz już zaklepywać kuchnię. kuchnia Dusi jest w tej chwili moim faworytem. skopiowałam ją sobie, bo nawet układ pasuje mi idealnie. kolor frontów to o ile pamiętam perłowa biel. szkoda, że się nie załapałam na wspólne picie soczków. ale w tym dniu akurat popijałam porzeczkowy (mój ulubiony). ściskam z ciągle zaśnieżonych Mazur. bociany siedzą na gnieździe i się dziwią.:???: Cześć Kasia:) Ja przez święta łyknęłam 3 tom Milenium. Ostatnio mam fazę na szwedzkie kryminały - takie są inne od "amełykańskich". Teraz czytam "Dziewczynka z majowymi kwiatkami" czy coś takiego;) No jak co, jak co ??/ no zmarchę mam :bash: A obiecały,że przed czterdziestką nie wyjdą.... i co?? Na początku myślałam,że się wyprostuje, że to od leżenia, a tu kuku, została. ciiiiiiii Trzeba utrzymywać skórę w stanie ciągłego napięcia (czyt. buzia jak księżyc w nowiu) i nie ma problemu;) Pozwolę sobie uhahać aż pokrywki mi podskakują :lol2::lol2::lol2: .... to z tych problemów z kreseczkami dodającymi twarzy interesującego wyglądu, inteligencji i wiele mówiącymi o tym czy posiadaczka fajnie przeżyła życie, czy tylko się w nim przypadkiem znalazła. Oj, Kobitki, ja już inaczej nie mogę myśleć. Spoko Pestka, dobrze gadasz, Malce się coś pomyliło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 10.04.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 jeśli zmarszczki mówią coś o tym jak żyjemy, to moja pionowa pomiędzy brwiami mówi, że niezła ze mnie złośnica i zołza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.04.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Ślubny mi mówi,że gdybym się tak nie szczerzyła , to by nie wylazła. Czyli wszystko wina banana na twarzy Relacja pogodowa z dziś Pochmurnie i na plusie. Bladym świtem (ok 6.30) padał deszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.04.2013 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Ślubny mi mówi,że gdybym się tak nie szczerzyła , to by nie wylazła. Czyli wszystko wina banana na twarzy Relacja pogodowa z dziś Pochmurnie i na plusie. Bladym świtem (ok 6.30) padał deszcz. Identycznie jak u mnie:eek: Cześć szczerząca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.04.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Jakie zmarszczki??? O czym Wy mówicie??? Ja tam nic nie widzę PS. Trzeba wiedzieć jak patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.04.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Co do pogody to jeszcze wczoraj "wróżyli", ze ma byc w weekend ponad 10st u mnie, dzisiaj zeszli do 5st. Jutro chyba nie bede wcale sprawdzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 10.04.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Jakie zmarszczki??? O czym Wy mówicie??? Ja tam nic nie widzę to się ciesz. ja tam nie wiem, jakbym nie patrzyła to niestety nie mogę ich nie zauważyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.04.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Ja się ustawiam lewym profilem i tez nie widzę Franca jest po prawej przy oku :bash: u mnie już 7 na plusie,moze faktycznie dojdzie do prognozowanych 1 no i jakieś strzępy czegoś podobnego do słońca zaczyna się wynurzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.04.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 to się ciesz. ja tam nie wiem, jakbym nie patrzyła to niestety nie mogę ich nie zauważyć. Przecież napisałam, że trzeba wiedzieć jak patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.04.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Przecież napisałam, że trzeba wiedzieć jak patrzeć Po ciemku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 10.04.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Po ciemku ?? no chyba że:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.04.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Po ciemku ?? Każdy ma swoje sposoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts