amglad1 10.04.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 No jak co, jak co ??/ no zmarchę mam :bash: A obiecały,że przed czterdziestką nie wyjdą.... i co?? Na początku myślałam,że się wyprostuje, że to od leżenia, a tu kuku, została. aaaa, zmara, ja Ci Pani myślałam, że ,może drugą głowę u siebie dostrzegłaś zmarszczki rzecz normalna, ale powiem Ci, że tak jak Ty, też czuję się z lekka oszukana - obiecywali, że przed 40stką ich nie bedzie, a tu co???? jak zwykle lip[a.... też mam zamry i to nie jedną a kilka....wmawiam sobie, że dodają specyficznego uroku, magnetyzmu prawie zwierzęcego i mają walory różnorakie - np jak się zamyslam twarzą, to sprawiają, że człowiek nawet nieco inteligentniej wygląda... takie małe oszustwa to chyba nic groźnego, nie???? uściskaj swoją zmarszczkę od cioci Ani:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 10.04.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 o to to. jak mi moi faceci wmawiają, że te zmarchy to od tego, że się za często wściekam, to im mówię, że intelygentna jestem i dużo myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.04.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 o to to. jak mi moi faceci wmawiają, że te zmarchy to od tego, że się za często wściekam, to im mówię, że intelygentna jestem i dużo myślę. To powiedz im, zeby Cię nie wnerwiali to zmarszczek będziesz miala mniej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.04.2013 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Oj dziewczyny dziewczyny jak Wy się lubicie czymś martwić Najpierw nie nadchodzącą wiosną teraz jak już wiosna prawie prawie to zmarszczkami:D Kurde moja średnia wczoraj wyznała że podwójnie widzi literki:/ że do tego stopnia jej się to widzenie zamazuje że nie wie która jest prawdziwa a która podwójna:bash: Zarejestrowałam ją na piątek do okulisty bo wcześniej się nie dało - ciekawe co to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 10.04.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 o matko! a wcześniej się nie skarżyła, że źle widzi? tak nagle to się stało?dobrze, że tak szybko ten okulista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 10.04.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 To powiedz im, zeby Cię nie wnerwiali to zmarszczek będziesz miala mniej;) a to im cały czas powtarzam. trzeba przecież na kogoś zwalić winę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.04.2013 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Powiedziała (wczoraj) że tak jej się dzieje od jakiegoś czasu ale nie potrafiła odpowiedzieć na pytanie dlaczego wcześniej nie powiedziała:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.04.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Luka, nie ma żartów , podwójnie widzenie nie musi mieć przyczyny "w oczach".Szybki test,niech zasłoni jedno oko i sprawdzi czy widzi ostro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.04.2013 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Tak, jak ją odbiorę ze szkoły.Nie wiem ile jest w tym prawdy itd bo kupiłam jej wczoraj 2 książki i wieczorem czytała i dzisiaj rano przed szkołą też. Nie skarżyła się na nic. Mówiła wczoraj że jak się skupia na tym jak przepisuje z tablicy do zeszytu to jej się najczęściej tak dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.04.2013 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Cześć Witam się pochmurno ale nie mroźnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 11.04.2013 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Cześć Witam się pochmurno ale nie mroźnie;) cześć Luka:hug::hug:, ja też pochmurno, u mnie plus 3 i zero słonka co z młodą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.04.2013 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Cześć No na razie nic. Zadzwoniłam wieczorem do wychowawczyni, żeby uprzedzić ją o sytuacji (Wera przy całej swojej rezolutności często boi się mówić coś Pani:/ ). Przy okazji wysłuchałam mnóstwo komplementów pod adresem córki:oops: - baaardzo było mi miło:) Pani poprosiła żebym po wizycie napisała jej informację w Dzienniczku jaka jest diagnoza. Zrobiłam test Malki - Wera twierdziła że widzi. Więc czekamy do jutra. ps. a teraz proszę trzymać kciuki bo czeka mnie trudna rozmowa:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 11.04.2013 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 no to trzymam.tylko daj znać, kiedy puścić i jak poszło. dzień dobry:) u mnie prognozy na dziś +7 i ma się przebijać słonko. chyba będzie nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 11.04.2013 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 o rany Luka ja też trzymam:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.04.2013 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Ok, możecie puścić Dzięki:hug: Pani nie była az taka groźna jak sobie wyobrażałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 11.04.2013 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Ok, możecie puścić Dzięki:hug: Pani nie była az taka groźna jak sobie wyobrażałam;) a Panie potrafią być groźne, oj potrafią.... mój białas dziś całą noc rzygał, o rany jestem niewyspana i zmęczona jak pies.... chodził po domu i robił bleee blee blee i budził nas co chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.04.2013 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 A nie możesz się zdrzemnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 11.04.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 A nie możesz się zdrzemnąć? nie bo jak się zdrzemnę teraz, to cały dzień będzie rozwalony - mnie nie regeneruje drzemak, tylko rozleniwia, a jeszcze musze do roboty iść... zaczynam prasowanie, o rany, dodajcie mi otuchy, już na samą myśl się spociłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 11.04.2013 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Amglad chyba nawzajem musimy się natchnąć do tego prasowania. na mnie czeka taka fura, że aż się boję. a zrobiłam sobie mocne postanowienie, że dziś się do tego zabiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.04.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 To za co te kciuki miałyśmy trzymać? Cześć wszystkim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts