Ardea 24.09.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 karola, fajny etap życiowy u Was, drugie maleństwo (kiedy?), nowy dom - gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.09.2011 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Ardea biedna malutka, gorączka to nic przyjemnego dla dorosłego a co dopiero dla malucha. Dobrze, że śpi rano będzie lepiej&&&&&&&&&&&&&&& A Karola chyba jeszcze 2 miesiące musi czekać na córeczkę Ale niech się sama zainteresowana wypowie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.09.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Córeczka to prawie za 3 miesiące będzie (planowo 17,12), ale raczej będzie szybciej Ardea wszystko byłoby cudownie, gdyby nie nakaz leżenia do rozwiązania :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.09.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 To jakiś dziewczęcy rok, moja chrześnica w lutym, bratanica męża w grudniu i w ogóle dużo dziewczynek wokół Leżenie, zwłaszcza przymusowe nie jest najprzyjemniejsze, ale są gorsze rzeczy, ważne żebyście były zdrowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.09.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Karola a nie czytałam gdzie o 25 listopada? Do tego terminu mała ma szlaban na wyjście, tak??A swoja drogą - to jej pierwszy szlaban;) Kiedyś się będziecie z tego śmiać, jak usiądziesz sobie ze swoja nastolatką przy kawie, na tarasie i będziesz jej opowiadać ile to mama przeszła... i jak bardzo było warto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.09.2011 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Ardea a wszystkie te nowonarodzone panny to potencjalne moje synowe;) Swoją drogą ciekawe jaka będe teściową:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.09.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Młoda jest zdrowa, w końcu wysysa ze mnie wszystko co najlepsze ale niech jej będzie szczerze mówiąc przeżywam męki, bo jestem energiczną osobą, nie lubiącą leżenia, lubię działać (choć w łóżku zorganizowałam sobie centrum dowodzenia ) najgorzej, że synek na tym cierpi bo ile może półtoraroczniak wysiedzieć na łóżku obok matki? śpi w ciągu dnia przy mnie i czytamy sobie bajeczki z tym dziewczęcym rokiem coś jest wszystkie ciężarówki lub te co już urodziły wśród rodziny i znajomych mają same dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.09.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Karola a nie czytałam gdzie o 25 listopada? Do tego terminu mała ma szlaban na wyjście, tak?? A swoja drogą - to jej pierwszy szlaban;) Kiedyś się będziecie z tego śmiać, jak usiądziesz sobie ze swoja nastolatką przy kawie, na tarasie i będziesz jej opowiadać ile to mama przeszła... i jak bardzo było warto... Dobrze pamiętasz Mój mąż twierdzi, że jak będzie nastolatką, to jej kiedyś to wypomnę że niby ja taka zołza jestem Swoją drogą ciekawe jaka będe teściową:) Ja będę w porządku, taką normalną chyba, mam nadzieję a przynajmniej zrobię wszystko by nie być jak moja teściowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.09.2011 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Karola więc brat siostrze najwyżej tez wypomni że go mama nie mogła na rękach nosić Moja mama będąc ze mną w ciąży leżała na podtrzymaniu od początku 6 t.c. w szpitalu - aż do porodu. Z moją młodszą siostrą 6 miesięcy - tez w szpitalu, ja byłam u babci. Zupełnie nie pamiętam faktu, że nie byłam z mamą. Ale za to pamiętam jak jechaliśmy dużym fiatem po Martę do szpitala:) jaka byłam dumna i szczęśliwa:) Jak tylko Córeczka będzie z Wami - wszystko inne pójdzie w niepamięć. A ja nieustannie podziwiam i trzymam kciuki. I delikatne głaski przesyłam. Delikatne bo ponoć częste i mocniejsze głaski brzucha mogą powodować skurcze - gdzies tak kiedys czytałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.09.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Lukarna, chyba, że Twój Marcin będzie gustował w odrobinę starszych pannach to moja też ma szansę Teściowe, cóż za temat:D Najlepszym określeniem na stosunki z moją teściową jest słowo - poprawne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.09.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Dziękujemy Teraz tatuś głaszcze brzuszek i przemawia do córci, bo ta mnie kopie po żebrach jak opętana Ja w sumie miałam już 5 wizyt na patologii ciąży ale szpital działa na mnie jeszcze bardziej stresująco, ale jak mus to mus Z Młodym też nie było mi łatwo, musiałam bardzo się oszczędzać, ale nie leżałam Wiem synek, nie będzie pamiętał ma tatusia na każde zawołanie,a do tego dziadka, który świata poza nim nie widzi, babcię i ciocię Jak wyjedziemy będę przez rok tylko dla dzieciaków, więc ten czas sobie troszkę odbijemy Teściowe, cóż za temat:D Najlepszym określeniem na stosunki z moją teściową jest słowo - poprawne;) Moja widziała wnuka po 1,5 miesięcznej przerwie i pogłaskała go po główce i tyle. Zjechała nasz projekt od góry do dołu (i nie były to merytoryczne uwagi, tylko: za dużo okien, po co piętro, po co tyle pokoi, taki duży, tyle łazienek, taka garderoba to fanaberia twojej żony) Mnie nawet nie spytała jak sie czuję nie żeby mi na tym specjalnie zależało, ale cholera to jej wnuczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.09.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 A jednym z najważniejszych kryteriów MĘŻA przy wyborze działki było "jak najdalej od moich rodziców" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.09.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 A jednym z najważniejszych kryteriów MĘŻA przy wyborze działki było "jak najdalej od moich rodziców" I to najlepiej świadczy o teściowej. Byłam u Ciebie, nawet się wpisałam, we Francji będzie cudownie, bo Paryż działa uwodzicielsko;) Tym bardziej, że znasz miasto, nie będziesz się czuła obco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.09.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Ardea Francja ma czarodziejską moc, i syn i córka poczęci we Francji (choć każde w innym mieście), mój tata sobie z nas żartuje, że do PL wrócimy w piątkę Próbuję wejść do twojego dziennika i już 3 raz mi zawiesiło Mozillę, co ty tam masz?? Idę sprawdzić do siebie A mąż kocha mamusię, jak ta jest daleko i to są jego słowa, nie moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.09.2011 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Lukarna, chyba, że Twój Marcin będzie gustował w odrobinę starszych pannach to moja też ma szansę Teściowe, cóż za temat:D Najlepszym określeniem na stosunki z moją teściową jest słowo - poprawne;) Jejku nie powinnam pisac tego w SWOICH komentarzach przy SWOIM dzienniku ale miałam przyjemność kiedyś bliskiej znajomości z młodszym adoratorem;) Było bosko;) Więc może Synek pójdzie w ślady mamy, kto wie;) A co do teściowej - (tego tez nie powinnam pisac ale przemawiają przez mnie chyba już 2 lampki wina;)) to nasze stosunki sa poprawne w najbardziej sprzyjających okolicznościach. W mniej sprzyjających zaczynają się wzloty i upadki:/:/ A czasem poważne turbulencje. Dlatego zastanawia, się czasem nad tym, że może każda matka jak jej syn się ożeni to dostaje na głowe i ja tez dostanę?? Chciałabym i planuję być taka teściowa jaką jest moja mama: nie ingeruje zupełnie w nasze życie, nie pyta bez potrzeby, nie narzuca własnego zdania, jest z boku ale wiem że mogę na nia liczyć w miarę jej możliwości. Kocha bez umiaru wnuki i nigdy nic im nie wygaduje (w sensie: ja cię wychowałam a ty... blablabla). Uwielbia mojego męża i mówi że ta najfajnieszy facet na swiecie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.09.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Młodszy adorator hmmm;) Widzę kolejne wspólne cechy... We wszystkich związkach, które znam taka różnica wieku działa bardzo ożywczo, są to zazwyczaj fajne pary:) Może będziemy wspólnymi teściowymi;) Moja mama lepiej się dogaduje z moim mężem niż ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.09.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 A mnie adorują mężczyźni w wieku mojego taty i to akurat jego koledzy a ja lubię starszych facetów (nie aż w wieku taty 51 ) jakby mnie miał adorować młodszy to chyba byłby jakiś studencik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.09.2011 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 No zobacz a jak się poznamy dobrze teraz zanim nasze dzieci dorosną to potem już będzie sama sielanka:) Dzieci się zajmą sobą a my będziemy wspominac nasze "młodzieńcze" lata na forum Muratora:):) Ok to kolejny toast: za udane wybory naszych dzieci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 24.09.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Wpadłam z rewizytą Bardzo fajny i funkcjonaln domek jestem w szoku, że na podaszu zmieściliście 4 pokoje i to każdy z garderobą. nam się to nie udało ( jeden z trzech pokoi będzie miał zamiast garderoby szafe przesuwną) choć mamy większą powierzchnię domu. Młoda na wybiegu niesamowita Bardzo ładna i pogodna dziewczynka My też podnieśliśmy ściankę kolankowa o 1 pustak Tyle, że u nas nie ma typowych lukarn. Okna dachowe chyba panowie obniżyli bo da się przez nie wyjrzeć Ale czytałam gdzies o takich przypadkach, że okno wyszło za wysoko i jeszcze z klamką u góry więc bez drabinki nie do otwarcia Życzę postępów budowlanych i trzymam kciuki za wycenę murarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.09.2011 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 A mnie adorują mężczyźni w wieku mojego taty i to akurat jego koledzy a ja lubię starszych facetów (nie aż w wieku taty 51 ) jakby mnie miał adorować młodszy to chyba byłby jakiś studencik Karola bo Ty po prostu jesteś młoda kobietą jeszcze:) Ja oczywiście też JESTEM MŁODA;) ale juz po tej drugiej stronie trzydziestki:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts