agalind 11.04.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Jeju, znów o prasowaniu:eek: Ja wczoraj odgruzowałam chałupę i dzisiaj chyba się zabiorę, bo góra rośnie. Muszę sobie tylko jakiś film znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 11.04.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Amglad chyba nawzajem musimy się natchnąć do tego prasowania. na mnie czeka taka fura, że aż się boję. a zrobiłam sobie mocne postanowienie, że dziś się do tego zabiorę. ja też mam lęki jak patrzę na moją sterte.... ja już zaczęłam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 11.04.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Jeju, znów o prasowaniu:eek: Ja wczoraj odgruzowałam chałupę i dzisiaj chyba się zabiorę, bo góra rośnie. Muszę sobie tylko jakiś film znaleźć. ja o morderstwach oglądam, ten temat mnie zaskakująco inspiruje podczas prasowania..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.04.2013 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 To za co te kciuki miałyśmy trzymać? Cześć wszystkim:) A tam takie służbowe pokajanie się przed wyższą instancją nie bo jak się zdrzemnę teraz, to cały dzień będzie rozwalony - mnie nie regeneruje drzemak, tylko rozleniwia, a jeszcze musze do roboty iść... zaczynam prasowanie, o rany, dodajcie mi otuchy, już na samą myśl się spociłam.... ]ja o morderstwach oglądam' date=' ten temat mnie zaskakująco inspiruje podczas prasowania....[/b']. :lol2: sorry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.04.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 ja o morderstwach oglądam, ten temat mnie zaskakująco inspiruje podczas prasowania..... Tylko nikomu żelazkiem krzywdy nie zrób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 11.04.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 ja też mam lęki jak patrzę na moją sterte.... ja już zaczęłam:( ja chyba najpierw pójdę po żonkile, coby sobie nastrój wiosenny zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 11.04.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 teraz ćwiczę słownictwo nowe - ogladam ciekawe przypadki medyczne....z każdego gówna da się wycisnąć coś ciekawego...jak choćby nowe medyczne terminy po anglisku...potem zaskakuję męża:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.04.2013 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Mówię mojej Najstarszej że ma programy po angielsku oglądać celem szlifowania a ona woli na facebooku siedzieć, wrrr Może jej muszę dodatkowo prasowanie zadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 11.04.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 o toto, postaw jej dechę, stertę do wyprasowania i włącz kryminalne zagadki w oryginale - sukces na wielu frontach gwarantowany:D swoją drogą zadziwi mnie fenomen facebuka... zalogowałam się w 2007 jak byłam w stanach a w następnym tyg zapomniałam hasła i nie chciało mi się go odzyskiwać... nudzi mnie takie cos...jeszcze jak dzieciaki sie w to bawia, to jakoś do przełknięcia, ale jak dorosli to mnie już dziwi...ale cóż, jak człowiek się dziwi to znaczy że żyje jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.04.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 o toto, postaw jej dechę, stertę do wyprasowania i włącz kryminalne zagadki w oryginale - sukces na wielu frontach gwarantowany:D swoją drogą zadziwi mnie fenomen facebuka... zalogowałam się w 2007 jak byłam w stanach a w następnym tyg zapomniałam hasła i nie chciało mi się go odzyskiwać... nudzi mnie takie cos...jeszcze jak dzieciaki sie w to bawia, to jakoś do przełknięcia, ale jak dorosli to mnie już dziwi...ale cóż, jak człowiek się dziwi to znaczy że żyje jeszcze Ja nawet konta na FB nie założyłam No to teraz nie będziecie pewnie ze mną gadać w myśl zasady "nie jestes na FB - nie istniejesz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 11.04.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 mój starszy mówi, że na grach komputerowych angielski ćwiczy. szkoda, że po ocenach jakoś tego nie widać. poszłam po żonkile, a wróciłam z borówką amerykańską. postawiłam na oknie niech rośnie i czeka na swój debiut na działce. niech się robi ciepło, bo brakuje mi już parapetów. chciałabym już wystawić na balkon te pomidory, pelargonie, fuksje i inne zielicho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.04.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 U mojej Kaśki w klasie licealnej był chłopak, który uzależnił się od komputera i internetu. Szkoła, a nawet cała klasa była wciągnięta w odciąganie go od komputera. Skończyło się na przeniesieniu chłopaka do szkoły, która miała specjalny program psychoterapeutyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 11.04.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Mówię mojej Najstarszej że ma programy po angielsku oglądać celem szlifowania a ona woli na facebooku siedzieć, wrrr Może jej muszę dodatkowo prasowanie zadać Moja sama poprosiła o nauke szlifowania i zapodałam jej raz w tyg native speaker'a. Marzyła o przystojnym dwudziestolatku a przyjechał gość w wieku jej dziadka Przynajmniej mam pewność że podczas lekcji głupoty jej po głowie nie chodzą Ale FB u nas też rządzi Juz nie wiem jak z nim walczyć Jak mi brakuje pomysłow to wyłączam router wciskając kit o przerwie w dostawie internetu Ja tez dziś miałam zadane prasowanie to małe porzygało się przed wyjściem do ośrodka przedszkolno wychowoawczego No i siedzimy w domu w ten piękny wiosenny dzień A tak w ogóle to cześć WSZYSTKIM bo pewnie nie starczy czasu żeby polatać po innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.04.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Moja sama poprosiła o nauke szlifowania i zapodałam jej raz w tyg native speaker'a. Marzyła o przystojnym dwudziestolatku a przyjechał gość w wieku jej dziadka Przynajmniej mam pewność że podczas lekcji głupoty jej po głowie nie chodzą Ale FB u nas też rządzi Juz nie wiem jak z nim walczyć Jak mi brakuje pomysłow to wyłączam router wciskając kit o przerwie w dostawie internetu Ja tez dziś miałam zadane prasowanie to małe porzygało się przed wyjściem do ośrodka przedszkolno wychowoawczego No i siedzimy w domu w ten piękny wiosenny dzień A tak w ogóle to cześć WSZYSTKIM bo pewnie nie starczy czasu żeby polatać po innych. Gdzie byłaś jak Cię nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 11.04.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 i ja się witam Pina :hug: long time no see gdzieś Ty bywała????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 11.04.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 No jak to gdzie? U Was bywałam, tylko nikt mnie kawą nie poczęstował bo niby cos bzyczy czy buczy a przeca odkamieniony To se poszłam do ogrodu popatrzeć na jabłonki w mundurkach Ps. u mnie wszystko ok Dziękuję Chodzę se na siłownię, spotykam z psiapsiółkami, dbam o mój kochany dom (boziu, jaka ja jestem w nim szczęśliwa) i tak upływa dzień za dniem Przytulam Was wszystkie razem i każdą z osobna :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 11.04.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Ja nawet konta na FB nie założyłam No to teraz nie będziecie pewnie ze mną gadać w myśl zasady "nie jestes na FB - nie istniejesz" O to ja też nie istnieję, wg tej zasady A prasowanie uskutecznia M na szczęście i też sobie gnioty do tego puszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.04.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 No jak to gdzie? U Was bywałam, tylko nikt mnie kawą nie poczęstował bo niby cos bzyczy czy buczy a przeca odkamieniony To se poszłam do ogrodu popatrzeć na jabłonki w mundurkach Ps. u mnie wszystko ok Dziękuję Chodzę se na siłownię, spotykam z psiapsiółkami, dbam o mój kochany dom (boziu, jaka ja jestem w nim szczęśliwa) i tak upływa dzień za dniem Przytulam Was wszystkie razem i każdą z osobna :hug: A widzisz kurcze, wiedzialam ze ktos pukał do drzwi;) Odzywaj sie czesciej, co? Macie juz wiosne w lesie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 11.04.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Odzywaj sie czesciej, co? Macie juz wiosne w lesie? Mamy Zapach i spiew ptaków - niby tylko tyle ale z drugiej strony czego chcieć więcej po półrocznej zimie, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 11.04.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Kinia, co z Twoim inspirującym wątkiem? Żyje w ukryciu (w stopce go nie widzę), czy zanikł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts