Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To za co te kciuki miałyśmy trzymać?

Cześć wszystkim:)

A tam takie służbowe pokajanie się przed wyższą instancją;)

nie bo jak się zdrzemnę teraz, to cały dzień będzie rozwalony - mnie nie regeneruje drzemak, tylko rozleniwia, a jeszcze musze do roboty iść... zaczynam prasowanie, o rany, dodajcie mi otuchy, już na samą myśl się spociłam....:bash:

]ja o morderstwach oglądam' date=' ten temat mnie zaskakująco inspiruje podczas prasowania....[/b'].:D

:lol2::lol2::lol2: sorry:)

o toto, postaw jej dechę, stertę do wyprasowania i włącz kryminalne zagadki w oryginale - sukces na wielu frontach gwarantowany:D

swoją drogą zadziwi mnie fenomen facebuka... zalogowałam się w 2007 jak byłam w stanach a w następnym tyg zapomniałam hasła i nie chciało mi się go odzyskiwać... nudzi mnie takie cos...jeszcze jak dzieciaki sie w to bawia, to jakoś do przełknięcia, ale jak dorosli to mnie już dziwi...ale cóż, jak człowiek się dziwi to znaczy że żyje jeszcze :D

o toto, postaw jej dechę, stertę do wyprasowania i włącz kryminalne zagadki w oryginale - sukces na wielu frontach gwarantowany:D

swoją drogą zadziwi mnie fenomen facebuka... zalogowałam się w 2007 jak byłam w stanach a w następnym tyg zapomniałam hasła i nie chciało mi się go odzyskiwać... nudzi mnie takie cos...jeszcze jak dzieciaki sie w to bawia, to jakoś do przełknięcia, ale jak dorosli to mnie już dziwi...ale cóż, jak człowiek się dziwi to znaczy że żyje jeszcze :D

Ja nawet konta na FB nie założyłam :sick:

No to teraz nie będziecie pewnie ze mną gadać w myśl zasady "nie jestes na FB - nie istniejesz"

mój starszy mówi, że na grach komputerowych angielski ćwiczy.

szkoda, że po ocenach jakoś tego nie widać.:)

poszłam po żonkile, a wróciłam z borówką amerykańską. postawiłam na oknie niech rośnie i czeka na swój debiut na działce.

niech się robi ciepło, bo brakuje mi już parapetów. chciałabym już wystawić na balkon te pomidory, pelargonie, fuksje i inne zielicho.

U mojej Kaśki w klasie licealnej był chłopak, który uzależnił się od komputera i internetu. Szkoła, a nawet cała klasa była wciągnięta w odciąganie go od komputera. Skończyło się na przeniesieniu chłopaka do szkoły, która miała specjalny program psychoterapeutyczny.

Mówię mojej Najstarszej że ma programy po angielsku oglądać celem szlifowania a ona woli na facebooku siedzieć, wrrr

Może jej muszę dodatkowo prasowanie zadać;)

Moja sama poprosiła o nauke szlifowania i zapodałam jej raz w tyg native speaker'a. Marzyła o przystojnym dwudziestolatku a przyjechał gość w wieku jej dziadka :rotfl: Przynajmniej mam pewność że podczas lekcji głupoty jej po głowie nie chodzą :rotfl:

Ale FB u nas też rządzi :( Juz nie wiem jak z nim walczyć :( Jak mi brakuje pomysłow to wyłączam router wciskając kit o przerwie w dostawie internetu ;)

Ja tez dziś miałam zadane prasowanie to małe porzygało się przed wyjściem do ośrodka przedszkolno wychowoawczego :( No i siedzimy w domu w ten piękny wiosenny dzień

A tak w ogóle to cześć WSZYSTKIM bo pewnie nie starczy czasu żeby polatać po innych. :bye:

Moja sama poprosiła o nauke szlifowania i zapodałam jej raz w tyg native speaker'a. Marzyła o przystojnym dwudziestolatku a przyjechał gość w wieku jej dziadka :rotfl: Przynajmniej mam pewność że podczas lekcji głupoty jej po głowie nie chodzą :rotfl:

Ale FB u nas też rządzi :( Juz nie wiem jak z nim walczyć :( Jak mi brakuje pomysłow to wyłączam router wciskając kit o przerwie w dostawie internetu ;)

Ja tez dziś miałam zadane prasowanie to małe porzygało się przed wyjściem do ośrodka przedszkolno wychowoawczego :( No i siedzimy w domu w ten piękny wiosenny dzień

A tak w ogóle to cześć WSZYSTKIM bo pewnie nie starczy czasu żeby polatać po innych. :bye:

Gdzie byłaś jak Cię nie było? :hug:

No jak to gdzie? U Was bywałam, tylko nikt mnie kawą nie poczęstował bo niby cos bzyczy czy buczy a przeca odkamieniony :rotfl: To se poszłam do ogrodu popatrzeć na jabłonki w mundurkach :rotfl:

Ps. u mnie wszystko ok :) Dziękuję :hug: Chodzę se na siłownię, spotykam z psiapsiółkami, dbam o mój kochany dom (boziu, jaka ja jestem w nim szczęśliwa) i tak upływa dzień za dniem :)

Przytulam Was wszystkie razem i każdą z osobna :) :hug: :hug: :hug:

No jak to gdzie? U Was bywałam, tylko nikt mnie kawą nie poczęstował bo niby cos bzyczy czy buczy a przeca odkamieniony :rotfl: To se poszłam do ogrodu popatrzeć na jabłonki w mundurkach :rotfl:

Ps. u mnie wszystko ok :) Dziękuję :hug: Chodzę se na siłownię, spotykam z psiapsiółkami, dbam o mój kochany dom (boziu, jaka ja jestem w nim szczęśliwa) i tak upływa dzień za dniem :)

Przytulam Was wszystkie razem i każdą z osobna :) :hug: :hug: :hug:

A widzisz kurcze, wiedzialam ze ktos pukał do drzwi;) :hug:

Odzywaj sie czesciej, co? Macie juz wiosne w lesie?