Lukarna 12.04.2013 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Kiiinga nosz kurcze, że tu mnie nie było jak byłaś Ale jak czuwasz to przeczytasz że buziaki dla dziewczyn i dla Ciebie przesyłam U nas dziś pada, ale 12 stopni czyli git. ps. ja FB mam ale nie wiem jak się tam poruszać za bardzo:lol2: używam często bo do rozmów z siorą bo ona ani gg ani innego komunikatora nie ma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.04.2013 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 No to po okuliście.Nadwzroczność, obydwa "oka" tak samo. Ma zapisane szkła +0,5 i wizyta kontrolna za miesiąc. Pani doktor wytłumaczyła mi o co chodzi i niby wiem: widzi źle daleko i źle blisko - to tak w skrócie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 12.04.2013 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 oooto witam córke w gronie okularników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.04.2013 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 No to po okuliście. Nadwzroczność, obydwa "oka" tak samo. Ma zapisane szkła +0,5 i wizyta kontrolna za miesiąc. Pani doktor wytłumaczyła mi o co chodzi i niby wiem: widzi źle daleko i źle blisko - to tak w skrócie. No to teraz szykuj kasę na Ray Ban-y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.04.2013 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 ooo to witam córke w gronie okularników Moja Najstarsza też nosiła (cholera zapomniałam jaką ma wadę) ale jej się wyleczyła. Ja chyba też powinnam iść No to teraz szykuj kasę na Ray Ban-y Nieee no coś Ty: oprawki z Haną Montaną sa na topie:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.04.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Nieee no coś Ty: oprawki z Haną Montaną sa na topie:D:D No, ale jak to???? Gdzie HM ma się na oprawkach zmieścić???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 12.04.2013 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 No, ale jak to???? Gdzie HM ma się na oprawkach zmieścić???? :lol2: Dobre pytanie... ale już pewnie coś wymyślili skoro Luka ma takie wiadomości. Może to też taka przejściowa wada jak u Wiki. Moja Monika też nosiła okularki może ze dwa lata, ale jeszcze nie chodziła do szkoły. A u nas po deszczu pięknie słoneczko zaświeciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.04.2013 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Ray Bany dla dziecka to jeszcze można poniżej 300 dostać nawet z włókna węglowego, ale sprawdźcie, Kobitki, sobie tytanowe, albo silikonowe. Tych ostatnich już poniżej 600 nie znajdzie się. Ja ćwiczę okulary od 10-go roku życia. Popełniam co jakiś czas tęgie szaleństwo w tej materii. Swego czasu puściłam u Robaka 1200 zł za same oprawki z tytanu. Cholery jedne popsuć się nie chciały. Ile ja razy je nadepnęłam, siadłam na nich. Tylko soczewki wymieniałam i mam je do dziś, ale w szufladzie bo mi się znudziły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.04.2013 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Oj tam jak ma się zmieścić to się zmieści;) A swoją drogą to gdyby nie moja mama to bym nie wiedziała że "rajbany" to marka okularów, a przed chwilą dzięki Wam dowiedziałam się jak się to pisze:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.04.2013 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Luka - cofłam sie kilka stron . Leze z grypa żołądkową wiec mam czas Rozprawiałyscie o kuchni. Moja jest biała + "drewno" by laminat i szare płytki na podłodze Niektóre ściany lekko szare i szary lacobel nad blatem. Jak nie pamiętasz juz dobrze a chciałabyś ministrowi pokazać to Ci wrzucę na chwilunię... Nie wydaje mi się, żeby była chłodna/sterylna Pozdrawiam wszystkie Panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.04.2013 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Kinia, co z Twoim inspirującym wątkiem? Żyje w ukryciu (w stopce go nie widzę), czy zanikł? nie zyje Zdechł bidaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.04.2013 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Cześć Kinga, myślisz że wirtualnie grypą zarażasz? A co mi tam, zaryzykuje;):hug: Oczywiście że pamiętam Twoją kuchnię ale niestety jej nie zapisałam nigdzie:( Pokażesz tutaj? Albo na priv jak wolisz... Albo na maila:) Muszę zbierać argumenty powoli:) Wczoraj widziałam się z Panią Kuchenną ale się tak zagadałyśmy że w sumie mało o mojej kuchni było;) Umówiłyśmy się że pojadę do niej do stolarni i wtedy będziemy dogadywać szczegóły... Zastanawiam się tylko jaki termin im podać na realizację Nie chcę za wczesnie żeby potem nie musieli długo za mna czekać - ale nie chcę tez na styk bo sama wiesz jak ze stolarzami bywa:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.04.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) Na pewno nie na styk bo stolarze to inna grupa ludzi Taka co sie na kalendarzu nie zna No chyba że Twoja Pani kuchenna pokaże nowy standart współpracy... Znalazłam tylko takie - tzn na nich najlepiej widać to "drewno" , które ociepla sterylność bieli Jutro wykasuję Edytowane 17 Kwietnia 2013 przez 1976pinacolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.04.2013 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 ooo dzięki Już zapisuję zanim znikną Własnie o takim "drewnianym" blacie myślałam;) ps. ale Ty masz piękną tą kuchnię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.04.2013 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 A tak w ogóle to pieknie dziś było: słonecznie, ciepło: wiosennie:) Dzieciaki przed blokiem z polarach latały i odgruzowaliśmy rowery i hulajnogi po zimie:) W I O S N A Ps. a zeby tak sielsko nie było: Wiecie jak wyglądają moje piekne, nowe, orzechowe okna? jak kupa .... za przeproszeniem:bash::bash: takie sa brudne że boje się że ich nie domyję Czym umyć ramy i i te wszystkie rowki itd? Żeby ich nie załatwić na wstepie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 15.04.2013 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 o jeju Pina, jak ślicznie....ja się napatrzyłam, zanim zamknęłaś dziennik na Twoje Piękności, ale tyż nie zdążyłam zapisać i tęsknię... heloł:hug: i ja się hugam do Ciebie, mając nadzieję, że z tą grypą to lipa jakaś... Pina, masz prześliczną kuchnie - już to mówiłam nie raz, nawet nie dwa... Luka, kopiuj ją w całości do siebie - chodzi mi o koncepcję of kors... dziewczyny, ściskam Was i całuję Pina, trzymaj się dzielnie Bidulko i zdrowiej jak najszybciej :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.04.2013 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Cześć Amglad:) Dodatkowo na zdjęciach Kingi widać, że ciemne okna i jasny blat jest ok. Ja mam też orzechowe okna i się zastanawiałam czy takiego ciemnego blatu bym nie musiała...Tylko u mnie jest ta różnice że blat mi wchodzi w okno - zamiast parapetu... Chyba jak juz domyję te okna to pożyczę kawałki blatów i będę przymierzać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 15.04.2013 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Cześć Amglad Dzieki za miłe słowa Dziś już deczko lepiej ale brzucho obolały i jeszcze sobie w związku z powyższym leżę Mam pretekst Obmyslam stół tarasowy, bo najwyższy czas sie wziąc za niego Planuje z palet ofkors Jak zrobie to sie pochwalę Ale to pewnie chwilunie potrwa .. Luka - mój blat tez wchodzi w okno zamiast parapetu (dzięki temu mam blat głęboki na 80 a nie 60cm ) z ta różnicą że u mnie były spartolone wylewki (za mało styro i za mało samej wylewki) i żeby nie mieć blatu na wysokości 90kilku cm to podcinali mi mur pod oknem żeby obniżyć "parapet". Na obniżanie całych okien było juz za późno. No i w związku z powyższym powstał taki wąski pasek "ściany", który trzeba było czyms obłożyć.... Na początku myślałam o cieniutkiej drewnianej blendzie właśnie w kolorze okna (aby wizualnie wydłużyć okno w dół) ale potem zdecydowałam się na lacobel bo prościej i szybciej mi było.... Możliwe, że drewno w kolorze okna lepiej by wyglądało. Także nie kombinuj bo u mnie był dokładnie taki zamysł jak u Ciebie ino wyszło inaczej Okna traktuj jak osobny element wnetrza. Ja tak zrobiłam. Stałe elementy (te, które robi sie raczej na zawsze ) - u mnie okna, drzwi wew i zew, schody wew. - zrobiłam w orzechu. Nic więcej w tym kolorze nie mam i raczej miec nie bede.... Z meblami poszłam w dąb bielony i nie żałuję Gdzybym wszędzie trzymała się orzecha to byłoby za ciemno jak dla mnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.04.2013 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Zobacz jaka ja ślepa jestem:bash: Przecież doskonale widać że masz blat w oknie... Myślę o tej kuchni i myślę. Chociaż przyznam Wam się szczerze, że dla mnie wykańczanie tego domu to abstrakcja jakaś... mam wrażenie że prace typowo budowlane nigdy się nie skończą. Więc niby planuję coś, szukam, wymyślam - a za chwilę rzucam w kąt bo "po co to" Ech doliniarsko mi się tydzień zaczyna:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 15.04.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 to wychodź z tej doliny. i pomyśl, że jak już się za to weźmiesz, to etap wykańczania stanie się faktem. dołączam do zachwytów nad kuchnią pinacolady. dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts