Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

Dorka wiem na temat nadopiekunczosci..dlatego czekam az mi np pani w przedszkolu powie,ze wszystko ok i jak bedzie cos sie dziac to zadzwoni... tak bylo ostatnim razem, jak mlodsza miala bolesci brzuszne... bylam w pracy, zadzwonili, ale ze ja nie moglam jechac bo mielismy inspekcje to moj M pojechal...natomiast,bedac u lekarza, po raz nasty, bo dziecko kaszle od 3 miesiecy i on mowi mi nadal ze jest ok bo wyniki krwi tak pokazuja i nie chce zapisac syropku na kaszel to wtedy mam prawo mowic, ze martwie sie o moje dziecko i chce cos na ten cholernie meczacy kaszel... teraz zakupilam inhalator wiec wizyty poki co mam w ... glebokim powazaniu ;)

malka :jawdrop:to by byl dopiero obciach dla dziecka :lol2::lol2::lol2::lol2: wtedy na pewno pozbylabys sie problemow z ubieraniem :D tylko nie zapomnij zabrac do torebki ubrania w razie "w" :D

ok ja mykam, bo dzisiaj wizyta u dentysty,.,,, uratowalismy starszej zabek przed wyrwaniem, ale cosik marudzi na niego od dawna...nawet umyc go nie da szczoteczka...wiec sie dowiemy czy jednak wyrywamy go:(

p..s dzien nie piekny.... u mnie deszczowy :p

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

malka :jawdrop:to by byl dopiero obciach dla dziecka :lol2::lol2::lol2::lol2: wtedy na pewno pozbylabys sie problemow z ubieraniem :D tylko nie zapomnij zabrac do torebki ubrania w razie "w" :D

Psycholog pod której opieką jest młody,zasugerowała,że w jego przypadku metoda może przynieść więcej szkody niż pożytku - no taki typ :p

Że póki jestem w stanie wykrzesać cierpliwość, to "mantrować";)

Tyle,że pokłądy mojej cierpliwośći są na wykończeniu, więc nie wykluczam,że młody będzie siedział w piżamie w misie na hulajnogach ;) na lekcji matmy :lol2:

A ja się nie powstrzymam, choc wyjdzie na to, że jestem wredną matką. Moje szczęście pierworodne idąc za modą, gdzie tylko może prezentuje swoje śliczne bokserki wystające nad spodnie, powodując u mnie bóle estetyczne. Co go złapie to każe podciągać te spodnie, a on swoje. A wczoraj pierwszy raz zaobserwowałam nerwowe ruchy i podciąganie spodni prawie pod szyję. Bowiem, bowiem, niektórym udało się bokserki odwrotnie założyć, i śliczne guziczki wystawały pod pleckami. A większego obciachu zapewnić sobie nie możnabyło wśród kumpli. Moja radość nie miała końca :)

hahahahhahahaha dorka dobre :)

u nas wychodzenie z domu to tez trauma, na hasło ubieramy się jests zawsze to samo " czemu teraz, ojeja a ja sie teraz bawie, czemu musimy znowu gdzieś iść, czemu nie możemy być w domu, ciągle gdzieś idziemy, snucie się po domu, zagapianie na inne sprawy, zabawy, jeki, marudzenie, ganianie młodszego po domu" odechciewa się wszystkiego, czekam na lato z utęsknieniem, bo wtedy tylko buty i wio

niestety daleko mi do oazy spokoju, lotosu i innych dupereli jak stąd do marsa

o kurde, gdzie można zanabyć bokserki z guziczkami w rozmiarze XXXS ??

Krok gaci w kolanach to u nas też norma :bash:

No nie wiem, chyba, że to guziczki mają być w rozmiarze XXXS.

U nas rozmiary-giganty rządzą, bo ma być luźno, przewiewnie i żeby bokserki pod pachy dały się podciągnąć, a spodnie samodzielnie spadały na uda.

niestety daleko mi do oazy spokoju, lotosu i innych dupereli jak stąd do marsa

o to tak jak ja. wychodzenie z domu, to jeden z głośniejszych momentów dnia. ale mój podniesiony głos jest skuteczny, bo nawet jak wyciągnę ich z łóżka o 7.30, to i tak na 8.00 zdążą (fakt, że szkoła za płotem). :)

a za to jak wyjdą z domu to robi się taka piękna cisza, której przez kilka godzin nie zakłóca mi żaden nieletni:rolleyes:

u nas też dziś całkiem ładnie w pogodzie.

pieprzony dotykowy telefon

do kibla z nim!!:mad::mad:

nie dośc że się gówno stale rozłącza

to jeszcze teraz dzwonili z banku do mnie

bo sobie zablokowałam dostęp przez internet

demencja mnie dopadła

i wpisałam 3 razy złe hasło

i teraz dzwonił mi jakis pieprzoony automat

i kazał mi coś na klawiaturze wciskac

a ja nie mam klawiatury buuuuuuuuuuuuuuuu:bash::bash::bash::bash::bash:

tylko ten gówniany ekran a on mi CIAGLE GASNIE:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

jezu

przepraszam ale GDZIEŚ to musiałam wykrzyczec a teraz idę się upiić

pijemy??? to ja też chcę, tylko nie wiem czy utrzymam bo mnie słabość ogarnia

też mam dotykowca i teże mnie czasem szlak jasny tafia, ale za rada koleżanki (dzięki Ci) mam dotykowca z wysuwana klawiaturą, inaczej bym chyba zwariowała

Cześć Lukarna!

Ja tak z innej beczki. Właśnie przeczytałam Twój dziennik budowy :) i chciałam Cię zapytać w jakim programie robiłaś wizualizacje wnętrza? Są bardzo fajne. Ja też planuję od dawna co, gdzie i jak, ale tylko w głowie i na papierze. Będę wdzięczna za pomoc. :)

Ale ze mnie gospodyni od siedmiu boleści:bash::bash::bash::bash:

Widziałam Twojego posta przecież i miałam Ci odpisac - o ja gupia...

Wybaczysz?

To od nowa:

Witaj Marto:) Bo rozumiem że Robertem nie jesteś?

Wizualizacji niestety nie robiłam sama:( Ale wiem że były robione (chyba) w PRO100 - niestety ja nie ogarniam takich programów:/

Kuchnię umiem jedynie w planerze Ikeowskim ale to tez bez szału - ustawienie szafek. Ale ta kuchnia z Dziennika to też chyba z PRO100 - robiła mi to koleżanka z FM...

Też jestem nimi zachwycona:)

I przepraszam raz jeszcze:)

eeetam gazety...ja byl wolala zobaczyc to w tv lub na you tube :D

3mam kciuki zan wsioooo:yes:

Kochana,ja byłam jednak wyjątkowo grzeczna ;)

ale panowie prawie się pobili :eek:

Serio :lol2:

popopychali się,ale w mordę nikt nikomu nie dał, niemniej inwektywy leciały takie, że wzbogaciłam swój słownik o kilkanaście nowych zwrotów.

Ważne jest to że mam gaz :)

ericccona mam takie małe xperia mini cos tam, ogolnie do zwykłego bym juz nie wróciła no i bajki dzieciarni pozgrywałam i w chwilach kryzysu lub np rano mały sobie uruchamia i ogląda, a ze czasme do babci o 6 zadzwoni to mały pikuś :D

lece chyba spać bo padam na pysk. Miałam nadzieje ze jutro bedzie budowlane popołudnie ale raczej się nie uda. No nic. Byle do piatku

malka fiu fiu...duper :D

a ja mam juz dluuugo galaxy s2...(troche znudzona, ale widzialam, ze wchodzi juz 4 :D ) i polecam wgrac sobie na androida aplikacje Talking Tom, jezeli nie macie...zajecie dla dzieciakow dopoty baterie nie padna w tel :D

http://www.softonic.pl/s/gadaj%C4%85cy-kot-tom:android

ja mam jeszcze zyrafe wgrana..fajna zabawa :lol2: