Mmelisa 23.04.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Dobra już mi przeszło:) ja nie mam nic jeszcze bo zjadłam jabłko i teraz mi nic smakowo pod to nie podchodzi... A co to - to Twoje? a to pytanie to do mnie czy do nita83? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.04.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Ja też mam pierwszą dotykówkę se i mnie szlag trafia.Ma cztery miesiące, a wygląda jak poprzedni se po 4 latach,z tym,że temu ekran się rozpękł, głośnik trzeszczy itepe, a tamtemu tylko klawiatura się odkleiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.04.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 malka i zapewne wszystko to wina tych niesfornych pociech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.04.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 no gdzie tam - paściarskiego telefonu po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.04.2013 04:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Melisa to do Ciebie było pytanie o to co pijesz:D Witam się z Państwem porannie:) Zostawiam życzenia miłego dnia bo dzisiaj jestem pracowo-wyjazdowo więc poza zasiegiem:) Oby słońce mocno mi w oczy nie świeciło bo zgubiłam okulary przeciwsłoneczne a bez nich nie umiem jeździć Do wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 24.04.2013 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 tośmy się zrozumiały miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.04.2013 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Melisa to do Ciebie było pytanie o to co pijesz:D tak tez sobie skromnie pomyslalam, ale nie chcialam sie wtracic do nita83... tak pieknie pisala o tym tel wiec i temat poszedl na boczny tor tak jak pisalam Jågermeister pilam uwielbiam go, ale w polaczeniu z coca cola jako drink http://pl.wikipedia.org/wiki/Plik:Jagermeister_bottle.jpg nie pomine tez dobrego czerwonego wina Lindemans, na ktore ostatnio w PL natrafilam... rety to byl moj strzal w 10 jak go kupilam...niestety zostala mi po nim, pusta butelka, bo byla okazja ku temu zeby je wypic http://e-alkohole.eu/pl/wytrawne/975-wino-lindemans-cabernet-cz-w-075l.html Milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 24.04.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 tak jak pisalam Jågermeister pilam uwielbiam go, ale w polaczeniu z coca cola jako drink http://pl.wikipedia.org/wiki/Plik:Jagermeister_bottle.jpg To chylę czoło, bo tej bestii nie mogę ruszyć, a jeszcze z colą brrr, to już tran wolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.04.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 To chylę czoło, bo tej bestii nie mogę ruszyć, a jeszcze z colą brrr, to już tran wolę tran to ja lubie ale taki w zelkach...w PL w aptekach pytalam to nie maja, a tu tak http://www.dinside.no/882393/450-prosent-dyrere-enn-vanlig-tran a meistra to nie rozumiem dlaczego ludzie sie go boja pic... to moze ja jestem jakas nie..ten tego:eek: to nie jest taka zla bestia... na czysto ok, mocna ale z dodatkiem coli... ehh suuuper, nie znacie sie:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.04.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Ale impreza mnie ominęła... Zaglądałam na FM po 21 i cisza była, więc wyłączyłam kompa. Choć można powiedzieć, że zgrałam sie z Wami, bo wino popijałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 24.04.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 tran to ja lubie ale taki w zelkach...w PL w aptekach pytalam to nie maja, a tu tak http://www.dinside.no/882393/450-prosent-dyrere-enn-vanlig-tran a meistra to nie rozumiem dlaczego ludzie sie go boja pic... to moze ja jestem jakas nie..ten tego:eek: to nie jest taka zla bestia... na czysto ok, mocna ale z dodatkiem coli... ehh suuuper, nie znacie sie:popcorn: eee, to że mocna, to akurat super, ja tam się nie boję, ale ten smak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.04.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Dorka a probowalas z cola? wiem, ze tak draze temat o niej,ale jezeli nie to sprobuj kiedy przy okazji... smak jest inny... w programie "na rauszu przez swiat" tez pokazywali meistra... haahah biedak, ale glowe skrzywil po jego wypiciu:lol2::lol2: ok zmieniam temat.. Lukarna..zazdroszcze tych okularow slonecznych...ja od 2, 3 lat musze nosic zwykle..cos mi wzrok siadl, wiec nie ma mowy o przeciwslonecznych (chyba ze lasera sobie walne na oczka to wtedy ok,ale w to miejsce to wole cos do domku kupic) kiedys w Monachium kupilam sobie u optyka takie fajne bryle sloneczne...zabulilam 100eu ale byly super...niestety tutaj chodzac po butikach i przymierzajac sobie inne okularki...zapomnialam o nich... jak wrocilam do sklepu, juz ich nie bylo to byl cios w moje serce (ktorego ponoc nie mam:lol2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.04.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Lukarna..zazdroszcze tych okularow slonecznych...ja od 2, 3 lat musze nosic zwykle..cos mi wzrok siadl, wiec nie ma mowy o przeciwslonecznych (chyba ze lasera sobie walne na oczka to wtedy ok,ale w to miejsce to wole cos do domku kupic) kiedys w Monachium kupilam sobie u optyka takie fajne bryle sloneczne...zabulilam 100eu ale byly super...niestety tutaj chodzac po butikach i przymierzajac sobie inne okularki...zapomnialam o nich... jak wrocilam do sklepu, juz ich nie bylo to byl cios w moje serce (ktorego ponoc nie mam:lol2:) Ja te z okularnica na codzień , ale w weekendy zakładam soczewki i okulary słoneczne:cool: W pracy wolę okulary, bo przy kompie w soczewkach nie daję rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Ja w samochodzie mam z 4 pary przeciwsłonecznych, tak na wszelki wypadek, bo przy słonecznej pogodzie inaczej nie poprowadzę. Strasznie mi się uwrażliwiły oczy po laserze (Meliska, przemyśl porządnie tą decyzję) , dobiłam je ubiegłorocznym wypadkiem budowlanym (pamiętacie rundap w moich oczach ? ) Teraz dbam o oczęta z takim namaszczeniem, że hoho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.04.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Ja w samochodzie mam z 4 pary przeciwsłonecznych, tak na wszelki wypadek, bo przy słonecznej pogodzie inaczej nie poprowadzę. Strasznie mi się uwrażliwiły oczy po laserze (Meliska, przemyśl porządnie tą decyzję) , dobiłam je ubiegłorocznym wypadkiem budowlanym (pamiętacie rundap w moich oczach ? ) Teraz dbam o oczęta z takim namaszczeniem, że hoho O dobrze, że mówisz, bo tez juz o laserze myslałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.04.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 kurcze to teraz w szoku jestem..bo ja nie mam mocnej wady.. -1, chociaz powinno byc o te 0,25 wiecej bo odczuwam to (musze zrobic ponowne badanie)a soczewki to za choliiire nie wloze... retyy podziwiam ludzi co to tak robia:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.04.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 agalind ponoc w Gdansku jest super klinika...moja znajoma robila sobie teraz w lutym... dala bodajze 5tys, ale z gwarancja, ze jak cos w przeciagu pol roku sie stanie to druga operacja w tej cenie... tego samego dnia do domu wyszla i po chyba 2 tyg do kontroli...kontrole sa robione co jakis czas, nie pamietam jaki...znajomy natomiast robil lasery w Bydgoszczy(jezeli dobrze pamietam) i tez chwali sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.04.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 (edytowane) a soczewki to za choliiire nie wloze... retyy podziwiam ludzi co to tak robia:yes: Też tak kiedyś myślałam. Nawet męża i siostrę przekonałam. A oni z tych co za Chiny nie dadzą sobie nawet kropli do oka wpuścić. Teraz bez soczewek żyć nie mogą EDIT: U mnei najlepiej sprawdzają się jednodniowe, bo sa cieńsze i ogólnie, wkładasz, wyjmujesz, wyrzucasz. Dla mnie idealne. Bez tego babrania z płynem. Edytowane 24 Kwietnia 2013 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.04.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Mój kolega robił w Katowicach, ale to już kilka lat temu i do dziś zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.04.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 No i tym sposobem przypomniało mi się, że muszę zamówić soczewki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts