Ardea 24.09.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Siedzę i planuje przyszłość mojemu maleństwu, a ono tam biedne chore, co chwilę sprawdzam temperaturę i na szczęście nie rośnie. Karola, to są uroki bycia w pewnym wieku;) a ten mój adorator to był, gdy ja sama byłam na studiach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.09.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Ok to kolejny toast: za udane wybory naszych dzieci:) przyłączam się choć tylko soczkiem winogronowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.09.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Siedzę i planuje przyszłość mojemu maleństwu, a ono tam biedne chore, co chwilę sprawdzam temperaturę i na szczęście nie rośnie. Karola, to są uroki bycia w pewnym wieku;) a ten mój adorator to był, gdy ja sama byłam na studiach;) Wybacz ale zabrzmiałaś teraz jak mój tata ja ma prawie 27, To najważniejsze (pogłaszcz ją ode mnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.09.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Dzięki bardzo, też mi ulżyło. To mamy taką samą odległość od-do trzydziestki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.09.2011 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Witaj Pinacolada:) Nieskromnie powiem ze mnie również podoba się rozkład pomieszczeń na poddaszu:) Był moment (ale taki ulotny;)) pod wspływem lektury muratora że zaczęłam żałować że nie pomyśleliśmy o maleńkiej łazience przy sypialni ale mi przeszło:) Nie można mieć przecież wszystkiego:) Za to jak dzieciaki wydorośleją to może przeniesiemy się do pokoju na dole a tam bedziemy mieli obok tylko dla siebie łazienkę z prysznicem 150x90:) jeżeli jeszcze damy radę wtedy z niego korzystać wspólnie:):) Zapraszam na pogaduszki mniej lub bardziej merytoryczne:) Ostatnio mniej;) bo się mało dzieje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.09.2011 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Dzięki bardzo, też mi ulżyło. To mamy taką samą odległość od-do trzydziestki;) halo koleżanki to ja tu jestem w tym gronie najstarsza??? Kolejny toast: za kobiety budujące w kwiecie wieku:) jaki by on nie był:) Karola oczywiste że sokiem ale Ty się Ardea możesz jakims trunkiem przyłączyć no nie?? ps. najgorszą goraczke moja mają zawsze około 17 i potem około północy. Pewnie choroba juz odpuszcza&&&&&&& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.09.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Nie bardzo mogę, mąż chory, dziecko chore i jeszcze matka jakby była pijana;) Ja prawie nie jem, nie sypiam, jestem w pełnej gotowości, tak na wszelki wypadek.To mimo tak wielu toastów jeszcze nieźle liczysz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.09.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Za to jak dzieciaki wydorośleją to może przeniesiemy się do pokoju na dole a tam bedziemy mieli obok tylko dla siebie łazienkę z prysznicem 150x90:) jeżeli jeszcze damy radę wtedy z niego korzystać wspólnie:):) Zapraszam na pogaduszki mniej lub bardziej merytoryczne:) Ostatnio mniej;) bo się mało dzieje:) Rozłożyłaś mnie tym tekstem o prysznicu :lol2: A ja najmłodsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.09.2011 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Ok, to wybaczone tym razem masz:p w zaistniałej sytuacji. No właśnie chyba jednak nie ma co kupować wina z Biedronki:):) Trzeba było z winogron:) Ale rózowe Carlo Rossi smakuje mi baaaardzo ps. spoko wypiłam dopiero 3 małe lampki, jeszcze pół butelki przede mną:) ps2. tylko cholera Minister cos nie chce zasnąć może mi nie dac skonczyc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.09.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Już kiedyś u ciebie przeczytałam, że MINISTER coś tam ... i się zastanawiałam o jakiego ministra ci chodzi teraz juz wiem P.S. Dziewczyny, jakbym nagle zniknęła i się nie odzywała, to znaczy mąż mi odebrał laptopa (siłą ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.09.2011 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Rozłożyłaś mnie tym tekstem o prysznicu :lol2: A ja najmłodsza Dobrze że jesteś w ciąży to pewnie chociaż trochę brzuszek Ci widać bo jakbyś napisała najmłodsza i do tego superszczupła to nie ręczę za siebie:):) ps. wiecie jak moje kurczaki wyglądają słodko jak tak śpia do siebie przytulone... Szkoda tylko że śpią w moim i ministra łózku A minister w dziecięcym, w poscieli w księzniczki:):) Ale ciiii - to tajemnica;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.09.2011 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Karola Minister Finansów:):) Bo to on rzadzi budżetem ja tylko urzadzam:) A gdybym ja zniknęła bez słowa to znaczy że Minister siłą... wziął mnie:):) ps. a tego Ministra Finansów to od kogos z forum ściągnęłam ale pasuje do mojego P jak ulał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.09.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Carlo Rossi różowego nie piłam... Mój mąż nie odbierze mi komputera, bo nie ma siły wstać tak jest zmęczony kolką nerkową. Lukarna tu myśli o wspólnym prysznicu, a dziwi się, że mąż dziwnie patrzy - czyta w myślach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.09.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 :lol2: nie mogę na te księżniczki wyobraziłam sobie męża w takiej pościeli to ja cie lekko jednak chyba dobiję , ważę obecnie jakieś 65 kg (przytyłam w ciąży 5 kg ) urósł mi brzuszek, choć i tak jest mały i piersi mam wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.09.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 To do mnie pasuje Pani Minister Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.09.2011 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Powiedz mi jeszcze Karola że masz 155 cm wzrostu to nie będę zła:):) A Minister juz się do Księżniczek przyzwyczaił bo spi tam już długo a ja stale zakładam pościel Weroniki z nadzieją że ona tam kiedyś w końcu wróci:) Ardea współczuję bo kolka nerkowa to chyba jakies cholerne paskudztwo jest z tego co kojarzę. Cholernie bolesne:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.09.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Ja tydzień przed porodem ważyłam 60 i pewne walory pozostały do dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.09.2011 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Jezu dziewczyny skąd w Was tyle jadu??? :) Spoko. Kolejny toast: żeby Lukarna ważyła tyle ile Ardea przed porodem a walory żeby się nie zmniejszyły. Toast ostatni bo w butelce widac dno. Minister się niestety obudził i upomniał o swoje:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.09.2011 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 mam 164 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.09.2011 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 No udam że tego nie widziałam:) Takim maczkiem do starszawej pani:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts