Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tarzamy się ze ślubnym ze śmiechu :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

nieletnie dzieci - najlepsza antykoncepcja :lol:

Cieszę się Malka że się cieszysz:mad:

:D

i ile oszczednosci przy tym :rotfl:

Meliska no nie wiem nie wiem czy kazda kolejna sztuka to oszczędności;)

A ustalenia jakies konkretne masz??

Wchodzą i to jutro i klucza chcieli. Ale wchodzą, żeby maszyny zostawić (mają do nich wrócić :) ) A ja sobie przypomniałam o tym, że to i owo możeby jednak dotynkować. I umówiliśmy sie na sesję. Ja bedę siedzieć przed komputerem i patrzeć na zdjęcia, oni chodzić po budowie i będziemy sobie palcem pokazywać, co jeszcze ma być dotynkowane.

Ja też tego nie ogarniam :)

nie denkiem do środka ;)

Noo tak to leciało:)

ps. dla niezorientowanych - rada mojego ginekologa:lol2:

ps2. Dorka masz kolejnego wielbiciela: Marcin przyuważył Twój avek i powiedział: "Chciałbym mieć takiego bohatela ś kloćków - naplawdę..."

ps3. idę go położyć, może wróce jak nie zasnę;)

Noo tak to leciało:)

ps. dla niezorientowanych - rada mojego ginekologa:lol2:

Faajny :)

ps2. Dorka masz kolejnego wielbiciela: Marcin przyuważył Twój avek i powiedział: "Chciałbym mieć takiego bohatela ś kloćków - naplawdę..."

To proszę ucałować Wielbiciela. Jak kiedyś mi się zapląta taki bohater w wersji 3D to zachomikuję dla niego.

Luka mnie tak uswiadamia - ostatnio prowadziła mi lekcje z przygotowania do życia w rodzinie ;)

hmm, to ja się piszę :) byle bez ćwiczeń praktycznych ze szklanką. Jeszcze nie daj Boziu, w takim metalowym ochraniaczu, co modne swego czasu były.

hehehe Luka, usmiałam się jak bóbr z Waszych przygotowań do uroczego wieczoru...;):rotfl::rotfl::rotfl:

nasz młody już na tyle duży, że rąbie pleśniaki z nami, tyle że jeszcze winem nie zapija, ale za parę lat...kto wie....

na szczęście 21.30 już go nie ma i wieczór dla nas.....o 22 już śpimy hihi:D

się witam radośnie piątkowo:hug: