malka 25.04.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Tarzamy się ze ślubnym ze śmiechu :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: nieletnie dzieci - najlepsza antykoncepcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.04.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Tarzamy się ze ślubnym ze śmiechu :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: nieletnie dzieci - najlepsza antykoncepcja i ile oszczednosci przy tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 25.04.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Żeby z tego tarzania Wam się coś nie wykluło nieletniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.04.2013 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Tarzamy się ze ślubnym ze śmiechu :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: nieletnie dzieci - najlepsza antykoncepcja Cieszę się Malka że się cieszysz:mad: i ile oszczednosci przy tym Meliska no nie wiem nie wiem czy kazda kolejna sztuka to oszczędności;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.04.2013 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Żeby z tego tarzania Wam się coś nie wykluło nieletniego O Dorka święte słowa - niech się nie śmieją z cudzego pecha, nie? A ustalenia jakies konkretne masz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 25.04.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Meliska no nie wiem nie wiem czy kazda kolejna sztuka to oszczędności;) Co Ty, to szanse na spokojną i dostatnią starość (ktoś mi tak ostatnio kadził, hehe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.04.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Żeby z tego tarzania Wam się coś nie wykluło nieletniego no gdzie tam,tez mam nieśpiące młode Choć jak to było Luka ? szklanka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 25.04.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 A ustalenia jakies konkretne masz?? Wchodzą i to jutro i klucza chcieli. Ale wchodzą, żeby maszyny zostawić (mają do nich wrócić ) A ja sobie przypomniałam o tym, że to i owo możeby jednak dotynkować. I umówiliśmy sie na sesję. Ja bedę siedzieć przed komputerem i patrzeć na zdjęcia, oni chodzić po budowie i będziemy sobie palcem pokazywać, co jeszcze ma być dotynkowane. Ja też tego nie ogarniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 25.04.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Choć jak to było Luka ? szklanka ? Przed... Wódki, żeby ciało się nie opierało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.04.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Przed... Wódki, żeby ciało się nie opierało. nie denkiem do środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 25.04.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 nie denkiem do środka O rany, to już czysta perwersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.04.2013 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 nie denkiem do środka Noo tak to leciało:) ps. dla niezorientowanych - rada mojego ginekologa:lol2: ps2. Dorka masz kolejnego wielbiciela: Marcin przyuważył Twój avek i powiedział: "Chciałbym mieć takiego bohatela ś kloćków - naplawdę..." ps3. idę go położyć, może wróce jak nie zasnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.04.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Luka mnie tak uswiadamia - ostatnio prowadziła mi lekcje z przygotowania do życia w rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 25.04.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Noo tak to leciało:) ps. dla niezorientowanych - rada mojego ginekologa:lol2: Faajny ps2. Dorka masz kolejnego wielbiciela: Marcin przyuważył Twój avek i powiedział: "Chciałbym mieć takiego bohatela ś kloćków - naplawdę..." To proszę ucałować Wielbiciela. Jak kiedyś mi się zapląta taki bohater w wersji 3D to zachomikuję dla niego. Luka mnie tak uswiadamia - ostatnio prowadziła mi lekcje z przygotowania do życia w rodzinie hmm, to ja się piszę byle bez ćwiczeń praktycznych ze szklanką. Jeszcze nie daj Boziu, w takim metalowym ochraniaczu, co modne swego czasu były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.04.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 lepsze ochraniacze niż gieesowe spodeczki tak mniemam, bo nie praktykowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 25.04.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Spodeczek już totalnie mi zawojował wyobraźnię. Co to się z człowiekiem dzieje, jak go na kilka godzin od netu odetną, heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.04.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Ja się chyba sama muszę wyłączyć. Dziś stanowczo za dużo czasu spędziłam przed kompem Trzy wejścia na fm podczas pisania jednego mejla :bash: no nałóg jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.04.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Matko-z-córkom, co tu się dzieje???? Spodki, szklanki, dzieci, ginekolog:eek: Za wcześnie trochę żeby coś wypić mocnego i sie z Wami dogadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.04.2013 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Sodomia i gomoria:lol2: wrócę zaraz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 26.04.2013 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 hehehe Luka, usmiałam się jak bóbr z Waszych przygotowań do uroczego wieczoru...:rotfl: nasz młody już na tyle duży, że rąbie pleśniaki z nami, tyle że jeszcze winem nie zapija, ale za parę lat...kto wie.... na szczęście 21.30 już go nie ma i wieczór dla nas.....o 22 już śpimy hihi:D się witam radośnie piątkowo:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts