Lukarna 26.04.2013 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Słuchajcie, przypomniało mi się to o czym zapomniałam.Wczoraj do Was pisałam w trakcie przygotowania kolacji, wywaliło mnie z neta i miałam pisac powtórnie ale później przytłoczył mnie nadmiar rozczarowania;) i zapomniałam. Szukam fajnego miejsca w górach na weekend drugi majowy. Żeby można było z małymi nóżkami połazić i z mamą tych nóżek co to lęk wysokości ma więc wszelkie urwiska i wchodzenie po łańcuchach odpada... I żeby w miarę przystępne cenowo było:) Macie może jakieś namiary w zanadrzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.04.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 ja mam, ja mam! http://www.visitnorway.com/pl/gdzie-jechac/Fiordow/Ryfylke/Widok-z-lotu-ptaka-na-Preikestolen-i-Ryfylke--/ a nocleg najwyzej u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 26.04.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 A muszą być wysokie góry? Bo Jura Krakowsko-Częstochowska jest w sam raz na małe nóżki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.04.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 ja mam, ja mam! http://www.visitnorway.com/pl/gdzie-jechac/Fiordow/Ryfylke/Widok-z-lotu-ptaka-na-Preikestolen-i-Ryfylke--/ a nocleg najwyzej u mnie Luka nic nie pisała o strachu przed urwiskiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.04.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Luka nic nie pisała o strachu przed urwiskiem;) no nic nie pisala ale do urwiska nie musi podchodzic...chodzi o frajde wedrowkowo wspinaczkowa... rety.. ludzie z maluszkami na plecach z siedziskami nosili...a moj bratanek tez bez problemu doszedl..bo to w sumie 4km wedrowki ale jakie widoki:eek: planuje w tym roku raz jeszcze sie wybrac..stad propozycja Preikestolen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.04.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 A muszą być wysokie góry? Bo Jura Krakowsko-Częstochowska jest w sam raz na małe nóżki.... Zajebiszczy pomysł i zarezerwuj parę godzin na piwko z malką czytaj http://forum.muratordom.pl/showthread.php?200863-Czy-kto%C5%9B-poleci-nocleg-na-Jurze-Krakowsko-Cz%C4%99stochowskiej&highlight=jurze+krakowsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 26.04.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 i zarezerwuj parę godzin na piwko z malką To tylko do Luki? Bo chętnie bym się też załapała http://forum.muratordom.pl/showthread.php?200863-Czy-kto%C5%9B-poleci-nocleg-na-Jurze-Krakowsko-Cz%C4%99stochowskiej&highlight=jurze+krakowsko http://www.ojcow.pl/noclegi/chata/korytanii.htm Kiedyś tam nocowaliśmy, standard taki sobie, ale za to widoki piękne, a nocą wszystkie gwiazdy widać przepięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.04.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Jacieeee ,zlot na Jurze ??? Ale dziewczynki to szybko mi tu mówić, czy to realne, bo ja mogę jeszcze tylko do jutra cofnąć rezerwację mojego wyjazdu ale byłby czaddddd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.04.2013 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 O Matko, tfu Malko ja nie wiedziałam że ta Jura to u Ciebie!! Taka dobra z geografii jestem o. Kurcze nic nie mówcie na razie muszę to z Ministrem obgadać i muszę strategię pomyśleć jakąś... Ja w ogóle zupełnie nie brałam pod uwagę tego że się mogę w Twoje rejony wybierać... Normalnie w szoku jestem bo tak nagła perspektywa spotkania - to jest coś Ale dobra, problemy widzę 2: 1. Umówieni jesteśmy ze znajomymi że z nimi jedziemy. Z tym że mieliśmy do Czech ale juz wiemy że na 99% do Polski musimy. I czy oni będą chcieli się udać w wybranym przeze mnie kierunku... (jak juz się wybiorą to po prostu na jakis czas ich opuszczę ) 2. Sam P - muszę poszukać dobrych argumentów dlaczego właśnie Jura... Sprawdziłam do Krakowa jest z tych miejsc co pisałaś w tamtym wątku jakieś 80km... czy ta Jura jakoś bliżej Krakowa nie podłazi? Bo mój P nigdy w Kraku nie był i pewnie by się chętnie wybrał - to mógłby być dobry argument:) Jeju aż się boję cieszyć Malka a Ty masz ten wyjazd właśnie w drugi majowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.04.2013 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Jezu no dobra jak krakowsko częstochowska to musi bliżej Krakowa też Ale się błaźnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.04.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 noooo mamy jechać gdzie???no jak zwykle na Słowację Luka, Jura od Częstochowy do Krakowa, jak sama nazwa wskazuje. Ja po stokroć wolę rejon częstochowski, no tak mam i już - sentyment z dzieciństwa, w końcu jedyna placówka,która chciał przyjąć mnie na świat to była izba porodowa w Ogrodzieńcu Dobrze,że matka nogi zacisnęła i nie urodziła mnie w jakiejś bezimiennej wsi Pogadaj ze znajomymi, mówco lubią, to poszukam czegoś co ich przekona, że warto ruszyć się w te okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.04.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Jezu no dobra jak krakowsko częstochowska to musi bliżej Krakowa też Ale się błaźnię Umre zaraz ze śmiechu:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 26.04.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Ja do argumentów też się dorzucę Gwoli ścisłości Luka mówi od drugim łykendzie majowym, Malka Ty o którym? Bo u mnie jak się nic nie (&*&*^^%$$ to mam szansę pooglądać jak mi okna wstawiają, bez użycia kamerek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 26.04.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 To który to ten drugi ? jeju ale Wam zazdroszczę, że też nie można się sklonować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 26.04.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Jacieeee ,zlot na Jurze ??? a google mi Jurę takiego wyrzucają http://img.aktuell.ru/kgdgebiet/images/luschkow-tv-rossija_5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.04.2013 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Malka pogadam pogadam jak tylko do domu wrócę - to z P ale ze znajomymi to najszybciej w weekend:/ a Ty do jutra tylko możesz? Aga no mówię Ci - tak mnie mnie wpłynęła perspektywa widzenia z Malką że nie jarzę nic a nic. Już nie pracuję dziś - basta!! Dorka a daleko Ty stacjonujesz w PL od tej Jury nieszczęsnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 26.04.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Dorka a daleko Ty stacjonujesz w PL od tej Jury nieszczęsnej? Generalnie bardzo blisko: zależy jak tę jurę zdefiniujesz, po kolorze skał to mi się już przez przyszłe okno definiuje, to tego kawałka malkowego to taki większy rzut beretem mam. Ale ja mobilna jestem (chyba, że znów chrzczone paliwo do baku wleję, to nie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 26.04.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 No i GPS mam , który własnym życiem żyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.04.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Cicho, mój ślubny czyta forum Właśnie do mnie zadzwonił -powiedz mi, ty naprawdę nie chcesz jechać do tej Braty ? -to nie to,zenie chcę, ale to kosztowna impreza, wolę te parę tysi przeznaczyć na wakacje, albo piekarnik parowy -bo wiesz, właśnie rozmawiałem z Grześkiem (mój brat) i tak nam przyszło do głowy, że skoczylibyśmy do Kroczyc KROCZYCE TO NASZA BAZA WYPADOWA NA JURZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.04.2013 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Cronin no drugi to Boże Ciało. Chcieliśmy wyjechać w środę 29.05 po pracy i być do niedzieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts