Lukarna 26.04.2013 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Cicho, mój ślubny czyta forum Właśnie do mnie zadzwonił -powiedz mi, ty naprawdę nie chcesz jechać do tej Braty ? -to nie to,zenie chcę, ale... to kosztowna impreza, wolę te parę tysi przeznaczyć na wakacje, albo piekarnik parowy -bo wiesz, właśnie rozmawiałem z Grześkiem (mój brat) i tak nam przyszło do głowy, że skoczylibyśmy do Kroczyc KROCZYCE TO NASZA BAZA WYPADOWA NA JURZE Padłam:D:D Dorka a ty też w drugi weekend tak?? Jezu co ja narobiłam:bash::bash: teraz się czuję odpowiedzialna za to że musimy się spotkac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 26.04.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 ale ten drugi to można do przodu policzyć i do tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.04.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 i czuj się, czuj Czechy są nudne jak flaki z olejem, a Czesi nas nie lubią. Na ile osób szukać Wam noclegu ??? muszę lecieć, bo znów młody się na trening spóźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.04.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Jak poprzesuwam nieprzesuwalne to może też mi się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 26.04.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 o rany (tylko daty konkretne Luka podaj żebyśmy się weekendowo nie minęły, bo 29-ty to środa jest ), ale by było fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.04.2013 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Na osób to Ci powiem. Jezu Aga? Nie robisz sobie jaj?? Kurde moze ci moi znajomi jednak woleliby do Czech?? Sami:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.04.2013 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 o rany (tylko daty konkretne Luka podaj żebyśmy się weekendowo nie minęły, bo 29-ty to środa jest ), ale by było fajnie No wiem że środa:D Mówię przecież że chcemy wyjechać w środę po pracy, 29.05 i zostać do niedzieli:):) Laski ja Was kocham:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.04.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 o rany (tylko daty konkretne Luka podaj żebyśmy się weekendowo nie minęły, bo 29-ty to środa jest ), ale by było fajnie No środa to juz poczatek długiego weekendu, bo w czwartek Boże Ciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.04.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Aga? Nie robisz sobie jaj?? Na razie jeszcze robię, bo nie wiem czy mi sie uda. Ciężko przesunać nieprzesuwalne, mówię Ci. Musze coś wymyślić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 26.04.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 aaa bo mój kalendarzyk w komputerze świąt zaznaczonych nie ma , więc ja taka zorientowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.04.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Rany,Wy o końcu czy początku maja mówicie ?? bo ja o tym teraz a teraz już serio lecę a z resztą, co za różnica którym, ja mam godzinę drogi, nie 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.04.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Rany,Wy o końcu czy początku maja mówicie ?? bo ja o tym teraz a teraz już serio lecę Luka mówiła o weekendzie koło Bożego Ciała. Jedź teraz na Słowację, a potem do Jury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 26.04.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 wiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.04.2013 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Malka Ty leć bo ja też lecę To ustalone wstępnie: Malka mówi mężowi że jednak ta Słowacja nie taka droga jak jej się godzinę temu wydawało Dorka trzyma kciuki żeby się nie &^$%$#%# jej i żeby mogła Cronin już się zabiera za klonowanie Aga obmyśla plan B Ja wysyłam znajomych z moimi dziećmi i moim mężem do Czech a teraz idę do przedszkola:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 26.04.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 To jeszcze tylko ustalcie czy to babski zlocik czy rodzinny, mój M tutaj nie zagląda, więc w razie co zostawię go z dzieciakami na budowie i dam nogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 26.04.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 O rany, a ja konwencjonalnie policzyłam ten drugi weekend majowy, znaczy się 11-12 Wyraźnie zaczynam być nie stąd To ustalajcie, a ja się przeprogramuję i w razie czego dostosuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 26.04.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 a na Mazury nie chcecie przyjechać. bo ja na Jurę nie mam szans. właśnie moje starsze dziecko gania gdzieś po Krakowie i okolicach. jest na szkolnej wycieczce. jak ja mu zazdroszczę. cześć laski i tak serio, to fajnie jak Wam się uda zrobić taki zlot. najwyżej zdjęcie mi przyślecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 26.04.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 boszsz Luka przed chwilą mój M się mnie zapytał na gg: co to za impreza w tej Jurze się szykuje czy wszyscy mężowie czytają Twoje komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.04.2013 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 To jeszcze tylko ustalcie czy to babski zlocik czy rodzinny, mój M tutaj nie zagląda, więc w razie co zostawię go z dzieciakami na budowie i dam nogę Trochę czasu jeszcze mamy to coś tam ustalimy;) O rany, a ja konwencjonalnie policzyłam ten drugi weekend majowy, znaczy się 11-12 Wyraźnie zaczynam być nie stąd To ustalajcie, a ja się przeprogramuję i w razie czego dostosuję. Dorka widać każda z nas miała inne wyobrażenie o weekendzie:D a na Mazury nie chcecie przyjechać. bo ja na Jurę nie mam szans. właśnie moje starsze dziecko gania gdzieś po Krakowie i okolicach. jest na szkolnej wycieczce. jak ja mu zazdroszczę. cześć laski i tak serio, to fajnie jak Wam się uda zrobić taki zlot. najwyżej zdjęcie mi przyślecie. Na Mazury następnym razem;) boszsz Luka przed chwilą mój M się mnie zapytał na gg: co to za impreza w tej Jurze się szykuje czy wszyscy mężowie czytają Twoje komentarze Cronin, ale ty żartujesz, prawda?? Bo ja gupia cały czas mam nadzieję że nikt nie czyta co za bzdury tu wypisujemy:bash:cały czas zapominam że to PUBLICZNE forum... Teraz to się zamknę w sobie dopiero;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 26.04.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 no nie, nie żartuję, też mało z krzesła nie spadłam ale Ci fajnie już w domku, ja jeszcze w robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts