Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

To muszę być bardziej powściągliwa w wyrażaniu uczuć w takim razie;) jakoś tylko do Esiaka czytającego te pierdoly byłam przyzwyczajona;)

Pozdrawiam Cię wspolbudowaczu Cronin:)

A ją już kisnę na placu zabaw przed blokiem bo muszę drobiazgów pilnować. Ja mam godziny pracy idealne dla matkipolki ;) 7-15 :)

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć wszystkim:)

Pinacolada jak to spotkanie dojdzie do skutku (a mam ogromną wielką nadzieję że dojdzie) to oczywiście:)

Na razie przedstawiłam pomysł mojemu P. I nic nie mówiłam o dodatkowym bonusie dla mnie przy wyborze okolic Krakowa;) Ale on chce najpierw pogadać ze znajomymi - w sumie to uczciwe jak sie z nimi umawialiśmy, nie?

Kurcze że my się wczesniej nie zgadałyśmy... zupełnie inaczej bym się do tego zabrała;) Ale nic, trzeba być dobrej mysli.

Malka to jedziesz na tą Słowację?

;)

a co tu za konszachty???

w zeszłe wakacje byliśmy w Jurze w Ogrodzieńcu - faaajnie było :D

To jak w wakacje będziecie jechać nad morze to pamiętajcie o mnie!

I weźcie mężami czytającymi nie straszcie, bo mój się też ostatnio zaczął interesować, na szczęście tylko naszym wątkiem i po forum jeszcze nie lata. Jeszcze... mam nadzieję

a co tu za konszachty???

w zeszłe wakacje byliśmy w Jurze w Ogrodzieńcu - faaajnie było :D

To jak w wakacje będziecie jechać nad morze to pamiętajcie o mnie!

I weźcie mężami czytającymi nie straszcie, bo mój się też ostatnio zaczął interesować, na szczęście tylko naszym wątkiem i po forum jeszcze nie lata. Jeszcze... mam nadzieję

Moj tez :D tylko, ze moj ma swoje tematy i nasz.... tak samo po Waszych dziennikach nie smiga... ino jak mu pokaze: kochanie popatrz jak tutaj jest pieknie zrobione to, albo to... i on odpowie ze noooo ...

p.s. jooo tez z pomorskiego wiec prosze i o mnie pamietac,....a jakby co to biore urlop i przylatuje :D

o a ja dopiero teraz poczytałam i nadrobiłam - i muszę Wam powiedzieć, że zupełnie nie wiem, o których weekendach mówicie, a mam wrażenie (dziwne i niejasne) ze mówicie o różnych terminach;)

zazdraszczam bardzo Wam spotkania - ja w te rejony z 12 godzin musiałabym jechać, więc niestety nie dla mnie takie rarytasy, nie dla mnie devolaje, szanghaje ;)

natomiast jak gdzieś ktoś będzie w okolicach - to i proszę o mnie pamiętać:):D:yes:

Cześć

Zarobiona po prostu jestem:/

W pracy meksyk taki że szok, w domu całe popołudnie nadrabiamy zaległości w lekcjach. W dodatku jestem niewyspana.

Ogólnie taka jestem dzisiaj zła że bez kija nie podchodź:bash:

A wisienką na torcie był sms (tak tak - sms) od instalatora, że nie skończy u nas pracy niestety. Po miesiącu zwodzenia nas, nie odbierania telefonów Pan wysłał lakonicznego sms-a. A ja głupia go broniłam cały czas.

Czyli jesteśmy w punkcie wyjścia a raczej w czarnej d....

Ale już kiedyś pisałam że mi to wisi nie?

ps. ale spoko Jura trzyma mnie przy życiu;)

Luka to współczuję :( powiem Ci po cichu i w tajemnicy że ja się też o swoje okna boję, ciągle się przesuwają, a zaliczka 10 tys.wpłacona rok temu. Jak coś nie wypali to M mnie zabije, bo to ja się upierałam i też broniłam :(

A ten Twój to jak rozumiem, rozgrzebał i nie chce skończyć? Ale teraz mimo wszystko kryzys jest, więc znajdziecie innego, może taniej nawet. Tyle że znowu trzeba szukać :(

Przestań Esiak, przecież mu w głowie nie siedzisz. Miałam wybór i sama się na niego zdecydowałam. I muszę przyznać że naprawdę zrobił na nas dobre wrażenie: konkretny, sympatyczny, chętnie doradzał.

Nasza wina też że wiedząc o antypatii panów do siebie powinniśmy inaczej to z P załatwić. Ale szczerze mówiąc myślałam że się dogadają jak dorośli ludzie.

Gdyby ten instalator przyszedł do nas po tej ostatniej akcji i powiedział: "sorry ale ja nie będę pracował w takich warunkach, rozliczamy się i proszę szukać kogoś innego" to nawet bym do niego żalu nie miała bo doskonale bym go zrozumiała. Pokazał brak profesjonalizmu zwodząc nas przez miesiąc, opóźniając celowo prace i to jest główny zarzut.

Dziewczyny nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło;) Szukamy kogoś innego i będziemy działac dalej;)

Teraz już w inny sposób będę się umawiać z wykonawcami - najlepiej się człowiek uczy na własnych błędach.

A teraz uprzejmie proszę o trzymanie kciuków o 10 bo moja Średnia bierze udział w konkursie recytatorskim podobno miedzyszkolnym;)

Kawa??

ja teraz mało gadatliwa jestem bo niestey muszę pracować;)