Lukarna 26.04.2013 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 To muszę być bardziej powściągliwa w wyrażaniu uczuć w takim razie;) jakoś tylko do Esiaka czytającego te pierdoly byłam przyzwyczajona;) Pozdrawiam Cię wspolbudowaczu Cronin:) A ją już kisnę na placu zabaw przed blokiem bo muszę drobiazgów pilnować. Ja mam godziny pracy idealne dla matkipolki 7-15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 26.04.2013 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 9 - 15 to by było idealnie ja mam paskudne 12-18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 27.04.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Na Mazury następnym razem trzymam Cię za słowo. dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.04.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Luka mówiła o weekendzie koło Bożego Ciała. Jedź teraz na Słowację, a potem do Jury. a h aaa ciekawe co na to mój mąż ?? może uda się jeszcze wszystko odkręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 27.04.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Witam się weekendowo z WSZYSTKIMI Paniami Chciałam tylko nadmienić, że ja 20min autostradą od Krakowa mieszkam Więc jakby co , to .....? Przygarniecie ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.04.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 A z której strony autostrady (A4?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.04.2013 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Cześć wszystkim:) Pinacolada jak to spotkanie dojdzie do skutku (a mam ogromną wielką nadzieję że dojdzie) to oczywiście:) Na razie przedstawiłam pomysł mojemu P. I nic nie mówiłam o dodatkowym bonusie dla mnie przy wyborze okolic Krakowa;) Ale on chce najpierw pogadać ze znajomymi - w sumie to uczciwe jak sie z nimi umawialiśmy, nie? Kurcze że my się wczesniej nie zgadałyśmy... zupełnie inaczej bym się do tego zabrała;) Ale nic, trzeba być dobrej mysli. Malka to jedziesz na tą Słowację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 28.04.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 a co tu za konszachty??? w zeszłe wakacje byliśmy w Jurze w Ogrodzieńcu - faaajnie było To jak w wakacje będziecie jechać nad morze to pamiętajcie o mnie! I weźcie mężami czytającymi nie straszcie, bo mój się też ostatnio zaczął interesować, na szczęście tylko naszym wątkiem i po forum jeszcze nie lata. Jeszcze... mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.04.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 a co tu za konszachty??? w zeszłe wakacje byliśmy w Jurze w Ogrodzieńcu - faaajnie było To jak w wakacje będziecie jechać nad morze to pamiętajcie o mnie! I weźcie mężami czytającymi nie straszcie, bo mój się też ostatnio zaczął interesować, na szczęście tylko naszym wątkiem i po forum jeszcze nie lata. Jeszcze... mam nadzieję Moj tez tylko, ze moj ma swoje tematy i nasz.... tak samo po Waszych dziennikach nie smiga... ino jak mu pokaze: kochanie popatrz jak tutaj jest pieknie zrobione to, albo to... i on odpowie ze noooo ... p.s. jooo tez z pomorskiego wiec prosze i o mnie pamietac,....a jakby co to biore urlop i przylatuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 29.04.2013 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 o a ja dopiero teraz poczytałam i nadrobiłam - i muszę Wam powiedzieć, że zupełnie nie wiem, o których weekendach mówicie, a mam wrażenie (dziwne i niejasne) ze mówicie o różnych terminach;) zazdraszczam bardzo Wam spotkania - ja w te rejony z 12 godzin musiałabym jechać, więc niestety nie dla mnie takie rarytasy, nie dla mnie devolaje, szanghaje natomiast jak gdzieś ktoś będzie w okolicach - to i proszę o mnie pamiętać:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.04.2013 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Tak na szybko wpadałam powiedzieć, że weekend bożociałowy mam wolny i do Jury mogę się wybrać !!!!!!!! Mój mąż na hasło JURA tak się zapalił, że już się pakuje:cool: Muratora na szczęście nie śledzi i powiedział, że nie bedzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.04.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Jeju, ale cisza to dzisiaj:eek: Wszyscy gdzieś powyjeżdżali, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.04.2013 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Cześć Zarobiona po prostu jestem:/ W pracy meksyk taki że szok, w domu całe popołudnie nadrabiamy zaległości w lekcjach. W dodatku jestem niewyspana. Ogólnie taka jestem dzisiaj zła że bez kija nie podchodź A wisienką na torcie był sms (tak tak - sms) od instalatora, że nie skończy u nas pracy niestety. Po miesiącu zwodzenia nas, nie odbierania telefonów Pan wysłał lakonicznego sms-a. A ja głupia go broniłam cały czas. Czyli jesteśmy w punkcie wyjścia a raczej w czarnej d.... Ale już kiedyś pisałam że mi to wisi nie? ps. ale spoko Jura trzyma mnie przy życiu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.04.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 no to ja się zapadam pod ziemię, w końcu to ja Ci go polecałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 29.04.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Luka to współczuję powiem Ci po cichu i w tajemnicy że ja się też o swoje okna boję, ciągle się przesuwają, a zaliczka 10 tys.wpłacona rok temu. Jak coś nie wypali to M mnie zabije, bo to ja się upierałam i też broniłam A ten Twój to jak rozumiem, rozgrzebał i nie chce skończyć? Ale teraz mimo wszystko kryzys jest, więc znajdziecie innego, może taniej nawet. Tyle że znowu trzeba szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 29.04.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Luka :hug: no co za typ nieznośny. Trzymaj się, na pewno kogoś znajdziecie i szybko i sprawnie pójdzie. Za okna tez trzymam kciukasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.04.2013 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Oj, Luczka, przykro mi, że tak wyszło:hug: Mam nadzieję, ze znajdziecie drugiego, tym razem sumiennego, wykonawcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.04.2013 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Przestań Esiak, przecież mu w głowie nie siedzisz. Miałam wybór i sama się na niego zdecydowałam. I muszę przyznać że naprawdę zrobił na nas dobre wrażenie: konkretny, sympatyczny, chętnie doradzał. Nasza wina też że wiedząc o antypatii panów do siebie powinniśmy inaczej to z P załatwić. Ale szczerze mówiąc myślałam że się dogadają jak dorośli ludzie. Gdyby ten instalator przyszedł do nas po tej ostatniej akcji i powiedział: "sorry ale ja nie będę pracował w takich warunkach, rozliczamy się i proszę szukać kogoś innego" to nawet bym do niego żalu nie miała bo doskonale bym go zrozumiała. Pokazał brak profesjonalizmu zwodząc nas przez miesiąc, opóźniając celowo prace i to jest główny zarzut. Dziewczyny nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło;) Szukamy kogoś innego i będziemy działac dalej;) Teraz już w inny sposób będę się umawiać z wykonawcami - najlepiej się człowiek uczy na własnych błędach. A teraz uprzejmie proszę o trzymanie kciuków o 10 bo moja Średnia bierze udział w konkursie recytatorskim podobno miedzyszkolnym;) Kawa?? ja teraz mało gadatliwa jestem bo niestey muszę pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 30.04.2013 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Luka trzymam kciuki za córę i za nowego, lepszego instalatora!!!! może teraz ruszy wszystko pełną parą dopiero nie będziesz spała po nocach szukając płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.04.2013 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Kciuki trzymam&&&&&&& Luka, jeszcze dziś wytrzymaj i będzie dzień wolnego. Damy radę, nie? Kawa po irlandzku: http://www.malacukierenka.pl/wp-content/uploads/2012/02/kawa-po-irlandzku3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts