Lukarna 03.05.2013 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 No i po imprezie:) Wszystkim wspomagającym mnie bardzo dziękuję Gościom bardzo smakowało - przynajmniej tak mówili, a sałatka z kurczakiem wszystkich zaskoczyła:) Było fajnie, mnóstwo smiechu i wspomnień sprzed (mój boże) prawie 20 lat:D - tyle się znamy:eek: Jedno niedociągnięcie - nie zrobiłam w końcu sliwek. Kilka miałam zawiniętych, a resztę chciałam szybko w tzw międzyczasie. Ale jak już usiadłam przy stole po tej całej bieganinie to mi sie odechciało:) I teraz mam całą miseczke pijanych sliwek (moczą się w spirytusie) i chyba zjemy je na kolację dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.05.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 cześć, ..........podeślij kilka ... .... zagryzie się piwem i kolacja jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.05.2013 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 O cześć Gwoździku:) Myślę że są tak nasączone spirytusem że piwo do nich to jak przysłowiowy gwóźdź do trumny:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 03.05.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 o matko, ale wyżerę tu miałaś. że ja się nie załapałam. przepisy kopiuję, bo kucharka ze mnie mierna. ale podobno człowiek uczy się całe życie. a skoro tyle tu masterszefów, to trza skorzystać. witam się w ten deszczowy dzionek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.05.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 no może faktycznie .... nie chcę być takim gwoździem zapijemy mlekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.05.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 ...ale wtedy przemarsz wojska może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 03.05.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 jak jest dużo dablju sitów, to dacie radę...każdy będzie okupować swój po takich pijanych sliweczkach zapitych mlekiem:D cześć Luka, ciesze się, że było fajnie...czym zaskoczyła sałatka z kurczakiem???? kurczakiem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 03.05.2013 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 to super że sie udało teraz leczysz kaca śliwkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 03.05.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Jeju, ale fajnie, że mnie tu nie było... bo za smacznie Luka, przemieszczałam się ostatnio przez Twój odcinek Polski i machałam intensywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 03.05.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 teraz poniewczasie przypomniał mi się przepis na ponoć dietetyczne danie, coś ale dewolaje pieczone w brytfance,, tylko zamiast sera i masła do środka daje się biały twaróg i paprykę. Nigdy wcześniej nie jadłam tak soczystego mięska z piersi. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.05.2013 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Ech kaca to mogę leczyć dopiero dzisiaj po wczorajszym spotkaniu z kumpelą Taaaak mi się dzisiaj wstawać nie chciało:D Dorka kurcze widocznie w pracy byłam bo nie widziałam machania:) A zupełnie blisko jechałaś? Dziś w drodze do pracy wjechałam na chwilę drzwi obejrzeć. KMT widziałam i jeszcze Adeco. Adeco poza moimi możliwościami finansowymi, ale piekne są... KMT pan mi szybko wycenił w kilku zestawieniach i z montażem +/- 3500 (ale jeszcze do negocjajcji). Problem tylko taki jest ze mam otwór za mały trochę. Wczoraj zmierzyłam dokładnie i mam 140 x 214. Żeby mieć skrzydło 100 i dostawkę 40 brakuje mi kilka/kilkanaście cm:bash:. A skrzydło 90 nie wiem czy nie będzie maławe?? Chociaż pewnie przesadzam, jak zwykle;) Dodatkowo zewnętrzne do piwnicy i narzędziowni - 1300. ps. po jaka cholerę mi tyle tych drzwi w domu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.05.2013 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Weszłam sobie kontrolnie na stronę linea blue żeby sie pogapić na kibelki i co?? Nie ma:mad::mad: Po to się sto lat zastanawiałam, oglądałam i wymyslałam żeby mi teraz wycofali?? Gdzie tu sprawiedliwość?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 04.05.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Luka my mamy drzwi wejściowe 90-tki i powiem szczerze, że są dość szerokie.. idź do sklepu i zobacz jaka jest róźnica między 90tką a 100tką.. my też mieliśmy mieć setki, ale szafa wnękowa by mi nie weszła więc zmniejszyłam otwór i jestem zadowolona.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.05.2013 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Pewnie przesadzam Kamila - tak to jest jak się człowiek nie ma na czym skupić Jakby szła praca do przodu to bym się bzdurami nie zajmowała. W ogóle to się zastanawiam po co tak chciałam te drzwi z dostawką. Tzn wiem dlaczego chciałam - bo mi się podobały. Ale takie jakbym chciała to szkoda mi na nie kasy:D Jest jeszcze opcja że każę domurować kawałek ściany i zrobić zwykłe pojedyncze ale najpierw wierciłam dziurę w brzuchu P że chcę duże drzwi a teraz co? W bloku mieliśmy 90 i było OK więc tak samo będzie w domu. ps. trzymajcie kciuki żeby nowy potencjalny hydraulik chciał przyjechać jutro zobaczyć co trzeba dokończyć i żeby się zgodził zrobić to szybko:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 04.05.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Luka.. kobieta zmienną jest.. ja chciałam wydać 3500zł na drzwi.. a potem było mi szkoda i wydałam 1087zł stalowe wypełnione pianą PUR.. ale w zimie niestety na ramie drzwi zbiera się woda tzn nie wiem czy to wina różnicy temperatur czy po prostu wilgoci.. najwyżej zamurujesz ten kawałek i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.05.2013 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Zobaczymy, pogadam jeszcze o tym z P:) Najchętniej bym już zamówiła cos na odczepnego i miała to z głowy. Ale na wylewki muszę zaczekać. ps. jakbym chciała domurować to trzeba by domurować po 15 cm z dwóch stron, żeby symetrycznie było;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 04.05.2013 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Luka.. kobieta zmienną jest.. ja chciałam wydać 3500zł na drzwi.. a potem było mi szkoda i wydałam 1087zł stalowe wypełnione pianą PUR.. ale w zimie niestety na ramie drzwi zbiera się woda tzn nie wiem czy to wina różnicy temperatur czy po prostu wilgoci.. najwyżej zamurujesz ten kawałek i tyle przemarzają niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 04.05.2013 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 przemarzają niestety... zastanawiam sie czy jest coś co moge z tym zrobić.. same drzwi nie "pocą się" a ramy jednak tak.. może wysunąć styropian na ramy bardziej? w sensie, żeby zachodził na te ramy, bo są zlicowane ze ścianą.. Luka sorrki za off topic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 04.05.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 zastanawiam sie czy jest coś co moge z tym zrobić.. same drzwi nie "pocą się" a ramy jednak tak.. może wysunąć styropian na ramy bardziej? w sensie, żeby zachodził na te ramy, bo są zlicowane ze ścianą.. Luka sorrki za off topic Jak najbardziej powinien być zrobiony węgarek na ościeżnicę, tak jak na oknach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.05.2013 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Jak najbardziej powinien być zrobiony węgarek na ościeżnicę... Jakoś mi sie tak lubieżnie skojarzyło:lol2::lol2: Luka sorrki za off topic Spoko, ten wątek to jeden wielki off topic:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts