max-maniacy 04.05.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 już u dusi pisałam, że u kumpeli drzwi hormanna za niemałe pieniądze też rosieją zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 04.05.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 No dobry wieczór! Lukarna, co dziennik tak zaniedbany? Tam młody z zaśnieżonym kotem jeszcze przez szybę rozmawia W każdym razie dopisuję się tutaj do grona, mam nadzieję, że się nie wcinam Ładne masz wizualizacje, Ty sama tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.05.2013 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Witaj Moorela:) Uwierz mi, od jakiegoś czasu szukam co by tu wrzucić do Dziennika ale nie ma nic. Teściu wytynkował do końca piwnicę ale taki tam sajgon że raczej do upubliczniania się nie nadaje. I oprócz tego nic się nie zmieniło a ile razy mogę pokazywać rozłożony styro:bash:Ooo zapomniałam, mam fundament pod schody zewnętrzne z narzędziowni:D Wizualizacje robiła mi koleżanka z forum (też mi się bardzo podobają chociaż już mi się pozmieniało jeżeli chodzi o kolory:D ) - ja jedynie umiem ustawić meble z planerze ikeowskim;) ps. w sumie to miesiąc temu jeszcze snieg leżał więc gdyby nie data w aparacie to wiesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 05.05.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 No nie wiem, to może złóżcie ten styropian i rozłóżcie jeszcze raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.05.2013 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Taa, uważaj co mówisz. Akcja "przygotowanie podłóg do wylania podłogówki" trwała bez mała kilka miesięcy:bash: tak źle zyczysz nowej koleżance? Chociaż w sumie teraz teściu juz ma wprawę może by sie uwinął w 3. Miesiące:lol2: Ogóle to mieliśmy dzis spotkanie z nowym hydraulikiem. Ale niestety nie będzie nasz . Ma terminy na za dwa miesiące. Czyli szukamy dalej... Najlepsze jest to, że teściu notatki robił, coś mnie tknęło, pytam się P o co chodzi i wyszło że teściu chce to sam robić. I żeby nie było że uprzedzona jestem: wiem, że on by to zrobił. I zrobione byłoby dobrze. Ale ja NAPRAWDĘ się muszę wprowadzić w tym roku. W tym, 2013 - a nie czekać kolejne lata. Zennnn... zennnn.... wdech....wydech... zennn Po prostu czad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 05.05.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 ło matko. oddychaj luczka oddychaj. jakaś tragedia z tymi ekipami. jak tak czytam, co to ludzi spotyka ze strony różnych fachowców, to dziękuję Bogu, że mamy pod ręką takiego kumpla, co to prawie wszystko sam potrafi zrobić. powodzenia życzę w szukaniu hydraulika. niechby już skończył, żebyście mogli dalej działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.05.2013 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Dokładnie jak mówisz - tragedia. Dodatkowo jestem juz pewna że nasz poprzedni hydraulik juz miesiąc temu był przekonany że do nas nie wróci. Skąd wiem? Będąc przedwczoraj na budowie rozejrzeliśmy się za materiałem. Zabrał wszytsko co nie było zamontowane, miedzy innymi obydwie skrzynki z rozdzielaczami czyli wiedział że już nie wróci. Po co nas zwodził prawie miesiąc? Ze złośliwości? Z głupoty?Po prostu brak słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 05.05.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 szok! nie mógł po prostu Wam powiedzieć, żebyście sobie szukali kogoś innego? tyle czasu zmarnowanego. brak słów normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 05.05.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Jakoś mi sie tak lubieżnie skojarzyło:lol2::lol2: Luka mi też jakoś tak się skojarzyło.. co do przeprowadzki ja w kwietniu myślałam o sierpniu a w sierpniu przesuwałam sobie co dwa tygodnie i wypadło na listopad prace miały sie posuwac do przodu.. na górze mieliśmy już w marcu mieszkać a jest maj i nie wiem czy do grudnia się wyrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.05.2013 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Tak to jest z terminami. Dlatego ja już chyba odpuszczam planowanie. Wrzesień nie wypali na bank.Trudno:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.05.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Luka tylko się nie zapowietrz od tego oddychania oddycham razem z Tobą, bo mi też ciśnienie skacze jak czytam o Waszych perypetiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.05.2013 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Nita ja się już boję tego co przed nami jeszcze;) Zastanawiam się czy ryzykowac instalatora jakiegoś zupełnie obcego? Czy szukać polecanego? Tylko już nie ma mi kto polecać Jutro jeszcze zadzwonię do kumpeli co korzystała ostatnio, ale od niej już miałam moich cieśli-partaczy więc...hmm Najgorsze jest to że często zdarza się że dany "fachowiec" u jednego zrobi dobrze, u innego już mniej dobrze - i bądź tu mądry... ps. a ten mój ucieknięty to jestem pewna (no takie przeczucie mam) że zrobiłby dobrze - dlatego go broniłam;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.05.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Nie łam się, co Cię nie zabije..... tak ponoć mówią. Ja u siebie temat "ekip" zamknęłam i staram się nie wracac myślami i nie denerwować, choć to niełatwe, bo niektóre babole w oczy włażą.Trzymam kciuki żeby było dobrze u Was. Też braliśmy tylko z polecenia a wyszło jak wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 05.05.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Witam! zdziobałam dziennik, wszystko ślicznie, gratuluje jednak najbardziej rzuciła mi sie w oczy kuchnia być moze dlatego że u mnie to jest aktualny temat z tego co widze to będziecie mieli drewniany blat? ładnie to wygląda do białej kuchni? tez tak myślałam o drewnianym tylko że ciemnym, ale nie wiem jak to wygląda i aktualnie jest zaplanowany czarny ale to mozna jeszcze zmienić. jeszcze jedno pytanie, o wysoką zabudowę macie piekarnik w zabudowie i potem lodówkę. czy ten piekrnik nie bedzie wygladał tak dziko bez szafki obok? mi tez zaproponowali piekarnik i ladówke identycznie tak jak u Was a potem jeszcze wysokie cargo. tylko zastanawiam sie jak to bedzie wyglądało czy nie lepiej zrobć piekarnik pomiedzy cargo a lodówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.05.2013 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Ale napaplały...... Witam się pomajówkowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.05.2013 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Majówka się skończyła i...piękne słońce wyszło :mad: bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 06.05.2013 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 No wiesz Malka nawet taka nieciekawa pogoda majówkowa ma swoje plusy... ja np. nadrobiłam sprawy porządku w mieszkaniu Asiula, ależ zaszalałaś kulinarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.05.2013 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Malka, jak wypad na Słowację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.05.2013 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Rocia, ja tam plusów dodatnich nie dostrzegam Aga, no przecież nie pojechaliśmy. Ślubny cofnął rezerwację, bo przecież miałyśmy się na Jurze spotkać, nie Ja się umówiłam z Wami,ślubny z moim bratem i miało być cudnie a teraz pół rodziny i wtajemniczeni znajomi, napieprzają się ze mnie i mojego rozgarniętego umawiania się Ale wiesz co. Cieszę się ,że nie pojechaliśmy - cały czas lało. Chyba bym się zapłakała, gdybym musiała całe 6 dni w hotelu przesiedzieć Więc nie ma tego złego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.05.2013 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Wpadłam się przywitać tylko, później do Was skrobnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts