agalind 06.05.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Rocia, ja tam plusów dodatnich nie dostrzegam Aga, no przecież nie pojechaliśmy. Ślubny cofnął rezerwację, bo przecież miałyśmy się na Jurze spotkać, nie Ja się umówiłam z Wami,ślubny z moim bratem i miało być cudnie a teraz pół rodziny i wtajemniczeni znajomi, napieprzają się ze mnie i mojego rozgarniętego umawiania się Ale wiesz co. Cieszę się ,że nie pojechaliśmy - cały czas lało. Chyba bym się zapłakała, gdybym musiała całe 6 dni w hotelu przesiedzieć Więc nie ma tego złego Kurcze, a myslalam, ze ostatecznie pojechaliscie jak juz wyszlo, który to drugi długi weekend;) A ta Jura na koniec maja to Wam pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.05.2013 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 U nas najpierw 2 dni sloneczne ale chlodne, potem piatek piździawa, zimno i ogólnie do doopy a w sobote taka lampa, ze gebe sobie opalilam z jednej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.05.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Luka,miałaś już nie wpadać Aaaa i dzięki za mejla Aga, jak wyszło, który to weekend, to już ślubny zadziałał i obciach było znów odkręcać wszystko Mnie pasuje zawsze Z którejkolwiek strony Jury się umówicie ja mam blisko:) Słońce dziś widzę op raz pierwszy od tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.05.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Czyli, dobrze. Trzeba ekipę zebrać i do Jury U nas rano ptaszki śpiewały, slonce swieciło. Jesssssuuuuuu, jak mi się nie chciało do pracy jechać. Po drodze jeszcze się na wk*rwiałam, wiec dzien zaczal sie niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.05.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 cóż Ci tak ciśnienie podniosło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.05.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 cóż Ci tak ciśnienie podniosło ? Kierowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.05.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 aa czyli norma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.05.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Po 5 dniach zapomnialam jak to jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.05.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Kierowcy to nie dalo sie ich popedzic po lacinie? bo ja tak piekna podworkowa po nich jade tutaj ze ho ho ... niejedna osobe moglabym tego nauczyc... i malo tego.... pomaga jak ..olera Dzien Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.05.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 to nie dalo sie ich popedzic po lacinie? bo ja tak piekna podworkowa po nich jade tutaj ze ho ho ... niejedna osobe moglabym tego nauczyc... i malo tego.... pomaga jak ..olera Dzien Dobry A myslisz, ze co zrobilam;) Dobrze, że sama jeżdzę. Ludzie po kilku dniach wolnego jezdzic zapomnieli. Mało mi auta jedna nie skasowala (ja mialam zielone na wprost na głównej a ona skrecala z podporządkowanej w prawo na strzalce i postanowila od razu na lewy pas zjechac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.05.2013 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Nie mogę Was czytac buu bo czasu nie mam ale jedno pytanie: czy lawenda za 9 zł taka sporawa to drogo czy nie?czy ja ta lawendę mogę sobie w doniczce na tarasie?bo kumpela do lidla jedzie i by mi kupiła czuję się dzis osaczona:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.05.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Ja po 4,5zł kupowałam takie srednie sadzonki jeszcze niekwitnące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.05.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Luka, kto Cię osacza? Chyba nie my???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.05.2013 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Czyli te 9 zł to szału ni ma... Coś Ty rolnicy mnie osaczają... stoją mi nad głową... dzwonią... brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.05.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 ja kupiłam 6 paka za 19,9 w auchanie a rolnicy chociaż jacyś fajni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.05.2013 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 teraz fajny był, o jaki fajny mój ulubiony... no jeden z ulubionych;) a w większości to tacy, hmm bez szału czy ja sobie mogę tą lawendę w tej doniczce trzymać czy przesadzić ja trzeba??i na słoncu czy w cieniu??kusi mnie jakiś kwiatek do tego kozucha co się budową zwie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.05.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Ja jakaś wybrakowana chyba jestem, bo na promocje się nie załapuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.05.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Lawenda lubi słońce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.05.2013 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Czyli na moim tarasie dobrze by jej było... Tylko te cholerne koty czy mi jej nie zniszczą, wrr bo teściu im na tarasie stołówkę zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.05.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Koty eksmituj gdzies indziej. Michę im przeniesiesz to się przyzwyczają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts