Lukarna 06.05.2013 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Aga, zapomniałaś że to nie ja tam urządzam na razie? Co z tego że przeniosę jak ona zaraz wróci z powrotem:mad: Może na parapecie postawię...cholera przecież parapetów nie mam jeszcze:D Kupię sobie ze 2 szt i zobaczymyA przesadzać to?? kurde znowu domofon kolejny idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.05.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 No wiem, wiem. Myslalam, ze moze troszke wiecej teraz bedziecie na budowie i uda sie "zmienic porzadek";) Mialam lawende na balkonie w donicy. Przesadzilam ja i bylo ok. Nie lubi zbyt mokrej ziemi, wiec nie ma obawy, ze trzeba latac co rusz z konewką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 06.05.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Hej Luczka:) no widzisz jak dobrze że zajrzałam. Sama chciałam kupić lawednę i nawet miałam w Nomi w koszyku, ale kosztowała 25 zł więc ta z Lidla to dla mnie rewelacja, po pracy wpadnę i zobaczę czy jeszcze sąPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.05.2013 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Ja nadal z pracy więc się rozpisywac nie będę ale muszę bo się uduszę: znajomi się sami wykruszyli z wycieczki czyli moje szanse rosną:wave: Na razie się cieszę nieoficjalnie ale jak klepne pomysł Jury na 100% u P to wtedy bierzemy się za organizację ale numer, co? ps. żeby nie było to tych zajomych lubię bardzo bo to świetni ludzie są i bawimy się razem fajnie;) ale ich widzę często a Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 06.05.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 A to sie wybieracie w moje strony????? O co chodzi z tą Jurą??? (przepraszam,że się dopytuję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 06.05.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Jura to taki brodaty facet I Luka chce go odwiedzić koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.05.2013 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 ....... Trzymam kciuki żeby było dobrze u Was. Też braliśmy tylko z polecenia a wyszło jak wyszło. Nita:hug: Witam! zdziobałam dziennik, wszystko ślicznie, gratuluje jednak najbardziej rzuciła mi sie w oczy kuchnia być moze dlatego że u mnie to jest aktualny temat z tego co widze to będziecie mieli drewniany blat? ładnie to wygląda do białej kuchni? tez tak myślałam o drewnianym tylko że ciemnym, ale nie wiem jak to wygląda i aktualnie jest zaplanowany czarny ale to mozna jeszcze zmienić. jeszcze jedno pytanie, o wysoką zabudowę macie piekarnik w zabudowie i potem lodówkę. czy ten piekrnik nie bedzie wygladał tak dziko bez szafki obok? mi tez zaproponowali piekarnik i ladówke identycznie tak jak u Was a potem jeszcze wysokie cargo. tylko zastanawiam sie jak to bedzie wyglądało czy nie lepiej zrobć piekarnik pomiedzy cargo a lodówka? Cześć Ana Blat nie będzie drewniany, będzie zwykły jakiś. Te wizki trochę nieaktualne są, będzie szara podłoga a miedzy szafkami albo duże płytki albo szkło. Nie wiem do końca o co chodzi z tym piekarnikiem? Że ta wysoka zabudowa za wąska jest? Ja tam nie mogę dać carga bo nie mam miejsca:( Cała ściana ma 225cm. Gdybym miała miejsce to zrobiłabym cargo pomiędzy lodówką a piekarnikiem żeby spać spokojnie;) Ale napaplały...... Witam się pomajówkowo:) A gdzies Ty była jak Cie nie było? Majówka się skończyła i...piękne słońce wyszło :mad: bry Cześć, spoko u nas też w niedzielę się dopiero zrobiło ciepło... a jak fajnie... No wiesz Malka nawet taka nieciekawa pogoda majówkowa ma swoje plusy... ja np. nadrobiłam sprawy porządku w mieszkaniu Asiula, ależ zaszalałaś kulinarnie Cześć Rocia Ja się cieszę że smakowało wszystko wszystkim - przynajmniej tak mówili;) Kurcze, a myslalam, ze ostatecznie pojechaliscie jak juz wyszlo, który to drugi długi weekend;) A ta Jura na koniec maja to Wam pasuje? Aga no mi zaczyna pasowac coraz bardziej ale ciii Luka,miałaś już nie wpadać Aaaa i dzięki za mejla Aga, jak wyszło, który to weekend, to już ślubny zadziałał i obciach było znów odkręcać wszystko Mnie pasuje zawsze Z którejkolwiek strony Jury się umówicie ja mam blisko:) Słońce dziś widzę op raz pierwszy od tygodnia. Malka otwieraj notes z adresami:D:D Po 5 dniach zapomnialam jak to jest;) Lecytyna? to nie dalo sie ich popedzic po lacinie? bo ja tak piekna podworkowa po nich jade tutaj ze ho ho ... niejedna osobe moglabym tego nauczyc... i malo tego.... pomaga jak ..olera Dzien Dobry Cześć Melisa Ja przeważnie z dzieckami jeżdżę, musze się w język gryźć No wiem, wiem. Myslalam, ze moze troszke wiecej teraz bedziecie na budowie i uda sie "zmienic porzadek" Mialam lawende na balkonie w donicy. Przesadzilam ja i bylo ok. Nie lubi zbyt mokrej ziemi, wiec nie ma obawy, ze trzeba latac co rusz z konewką. To będzie wymagało nie lada wysiłku:bash: Hej Luczka:) no widzisz jak dobrze że zajrzałam. Sama chciałam kupić lawednę i nawet miałam w Nomi w koszyku, ale kosztowała 25 zł więc ta z Lidla to dla mnie rewelacja, po pracy wpadnę i zobaczę czy jeszcze są Pozdrawiam I co, kupiłaś? Ja jutro podjadę bo na promocję jak Malka to nie mam co liczyć A to sie wybieracie w moje strony????? O co chodzi z tą Jurą??? (przepraszam,że się dopytuję) Jura to taki brodaty facet I Luka chce go odwiedzić koniecznie. No patrz Kim jak mnie Dorka rozgryzła:lol2::lol2: Nie dość że brodaty to jeszcze ma klatę całą w chaszczach:lol2::lol2: Ja Was normalnie uwielbiam:D:D Nienormalnie tez;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 06.05.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 nie nie z ta wysoka zabdowa chodzi o to ze piekarnik jest przy samym boku nie jest schowany miedzy szafkami. mi tez tak zaproponowali jak chcesz to luknij w moim dzienniku. wiec pytałam czy to wygląda w rzeczywistości ładnie, czy się orientujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 07.05.2013 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 łysą głowę i krzaczaste brwi - ten Jura oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.05.2013 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 nie nie z ta wysoka zabdowa chodzi o to ze piekarnik jest przy samym boku nie jest schowany miedzy szafkami. mi tez tak zaproponowali jak chcesz to luknij w moim dzienniku. wiec pytałam czy to wygląda w rzeczywistości ładnie, czy się orientujesz? Zajrzałam:) Jeżeli przeszkadza Ci piekarnik z samego boku - ja mając tyle miejsca dałabym od lewej: cargo, piekarnik i lodówkę najbliżej blatu. Z lodówki wyciągasz/wkładasz najczęściej, nie? Tak chyba estetycznie też będzie:) łysą głowę i krzaczaste brwi - ten Jura oczywiście I krzywe owłosione nogi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 07.05.2013 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Czesc, nawet nie probuje nadrabiac, ale sie przyszłam przywitac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.05.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Ja nadal z pracy więc się rozpisywac nie będę ale muszę bo się uduszę: znajomi się sami wykruszyli z wycieczki czyli moje szanse rosną:wave: Na razie się cieszę nieoficjalnie ale jak klepne pomysł Jury na 100% u P to wtedy bierzemy się za organizację ale numer, co? ps. żeby nie było to tych zajomych lubię bardzo bo to świetni ludzie są i bawimy się razem fajnie;) ale ich widzę często a Was? Wiedziałam, że tak będzie:) Jura się zbliża małymi krokami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 07.05.2013 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Lawendę kupiłam:) na razie stoi na korytarzu muszę zabrać na budowę tylko nie bardzo wiem gdzie ją postawić bo kompletnie nie wiem jakie miejsce lubi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.05.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Lawendę kupiłam:) na razie stoi na korytarzu muszę zabrać na budowę tylko nie bardzo wiem gdzie ją postawić bo kompletnie nie wiem jakie miejsce lubi:) Na słońcu postaw i będzie ładnie rosła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 08.05.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Na słońcu postaw i będzie ładnie rosła. Dzięki, jutro gdzieś posadzę bo teraz własnie wróciłam z budowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.05.2013 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Czesc, nawet nie probuje nadrabiac, ale sie przyszłam przywitac Cześć, kooopę ... no wiesz:) Może Jurę na Melmax pchniemy, co? Wiedziałam, że tak będzie:) Jura się zbliża małymi krokami;) Co wiedziałaś?? A dokonałaś niemożliwego że się tak kurturarnie zapytam? Lawendę kupiłam:) na razie stoi na korytarzu muszę zabrać na budowę tylko nie bardzo wiem gdzie ją postawić bo kompletnie nie wiem jakie miejsce lubi:) W Lidlu tą? Ja w końcu nie mam:( Dzięki, jutro gdzieś posadzę bo teraz własnie wróciłam z budowy.... Ti pochwal się może co tam robiliście, co?? Słuchajcie, jestem padnięta... ja się chyba na serio starzeję, kilka dni pracy po kilkanaście godzin i mam dosyć Teraz pewnie bym juz spała ale czekam za P bo on dzis urodziny ma więc jako dobra żona popatrze jak je kolacje chociaz;) żeby się samotny nie czuł A swoją drogą to teraz rozumiem dlaczego on małomówny taki - po prostu zmeczony jest. I nie-budowlanie: Nie mamy hydraulika. To jakiś dramat, nikt nie chce przyjść - na początku sugerują że nie mają czasu a jak się dowiadują że mają kończyć po kimś wtedy kategorycznie oznajmiają że na bank czasu brak:bash: Dziękuję za uwagę, ide polatać i posprawdzac co u Was. Myślcie ciepło o cioci Asi i nigdzie nie uciekajcie, jeszcze dobry tydzień i wróci wszytsko do normy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 08.05.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 :hug::hug::hug: koniecznie musisz sie poprawić, żeby padać ze zmęczenia po takim maratonie w pracy, no nie może być miłego świetowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 09.05.2013 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Witam po przeeeeerwie nawet nie próbuję nadrabiać wątku komentarzy, zakukałam tylko do dziennika Gratuluję postępów. Domek z zewnątrz w całej okazałości z dachem i oknami, super wygląda Znam ból z hydraulikami, mamy to samo. Robił nam instalację duet,k z którego jedna osoba wyjechała (szkoda, że nic nie wiedzieliśmy, przyspieszylibyśmy kończenie instalacji) a druga teraz w jakiejś firmie innej pracuje i sama jako tako nie ma uprawnień... Więc mamy rozbebeszoną kotłownię, piec do podpięcia, rozdzielacze i nie ma chętnych. Kończenie po kimś może nie jest tak lukratywne jak montaż całej instalacji no ale kurcze bez przesady... mam nadzieję, że obie kogoś znajdziemy do tej niewdzięcznej roboty,.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.05.2013 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Co wiedziałaś?? A dokonałaś niemożliwego że się tak kurturarnie zapytam? Wiedziałam, że znajomi sami się wykruszą i nie bedziesz musiała im planów zmieniać Jak widać da się zrobić niemożliwe i dlatego weekend bożociałowy mam wolny i moge jechać Sprawy z hydraulikiem współczuję, bo wiem jak wnerwiające są takie sytuacje. Trzymam dalej kciuki, żeby udało się znaleźć kogoś I nie przepracowuj się za mocno:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.05.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Jak to dobrze, ze moj M zrobil u nas hydraulike.... wspolczuje Wam tego napiecia nerwowego p.s. mam nadzieje, ze kolacyjka sie udala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts