Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Najbardziej to wspolczuje Tobie tego bolu :(:hug: bo lezec to jeszcze czlowiek da rade...ale jak dlugo wytrzyma to u kazdego wyglada inaczej....jedni wczasuja sie dlugo bo lubia inni natomiast nie... agalind dobrze pisze, cholernie slugo sie z tym walczy, szczegolnie gdy sie nawraca, to kuracja trwa dluzej :( niemniej wysylam fluidy i moze jakies ciasto dla podniebienia, skoro kawka juz byla podana ;) :hug:

Ale mam Was dziś na kawie dużo:) ale mam tylko neskę i to 3 w 1 bo przecież mój mąż nie pamięta ze od 10 lat nie slodzę;)

Bardzo Wam wszystkim dziękuję i postaram się szybko wyzdrowieje zgodnie z życzeniami:):-*

W weekend było tu spokojnie ale dziś poczułam się jakbym grała w "Na dobre i na zle" - na wizytę przyszły trybuny mniej lub bardziej przystojnych lekarzy i stada uroczych i zatroskanych pielęgniarek;) chyba z 10-12 osób:D

Do środy na bank zostanę bo w yśrodę jeszcze doplera mi zrobią a potem chyba do domu:)

Chciałam być przebiegła i zapytałam wczoraj ordynatora na wizycie ile trwa leczenie takiej choroby - żeby nie było ze przyszłam i chcę uciekać. Coś tam mi odburknal a dziś przy wszystkich mówi: panią to niby nie interesuje ale po doplerze idzie pani do domu;)

Dobra, nie zanudzam. Dostaję tylko augmentin dozylnie, przeciwzakrzepowe i tyle.

A wiecie co trzeba zrobić żeby ten paciorkowiec poszedł i nie wrócił?

Hej Luka :)

no smutno mi,że znów Cię to świństwo dopadło :(

nie masz wyjścia, musisz przeczekać.

I wiesz co, może warto powiedzieć lekarzowi,że puchną Ci nogi. Może machnęli by od razu limfografię, obok dopplera ?

buziaki kochana i trzym się ( nie duś babci poduszką ;) )

Malka części:)

A powiedz mi no ta limnografia to normalnie w każdym szpitalu mi zrobią? Bo mam wrażenie ze tu mogą nawet tego słowa nie znać:/

O puchnieciu mówiłam ale pan doktor spuścił na to zasłonę milczenia. Szkoda ze wczoraj ordynatora nie zahaczylam bo się tak palętał bez celu po oddziale... A zupełnie mi to z głowy wylecialo...

Babcia teraz nadaje o swoich złych synowych wrrr trzymajcie mnie

To może zapytaj, czy te synowe czegoś nie budują :)

Poczytałam mi sobie o tych stworach od paciorków, nie spodobały mi sie wybitnie, więc jeszcze mocniej ściskam ich chwilową właścicielkę.

Synowe nie budują, a poza tym:

- nie gotują (nie umieją bo matka ich nie nauczyła)

- nie sprzątają - j.w

- nie dbają o mężów

I najgorsze o zgrozo DBAJĄ O WAGĘ I SZCZUPŁE SĄ

To dopiero ladacznice, nie sądzicie:):):):)

Ja z racji tuszy pewnie wzbudzam w niej zaufanie:/

Aaa widziałam zanim poszłam do szpitala ze 2 privy miałam ale odpowiem na nie z domu bo z tel nie umiem się tam dostac;)

Luka, jak mają rentgena to powinni umieć zrobić to badanie. choć kurde różnie to bywa.

Ale tak sobie pomyślałam,że skoro miałaś pielgrzymkę na obchodzie, to może to szpital kliniczny ???

Róża często idzie w parze z obrzękami chłonnymi, więc ten kierunek wydaje mi się słuszny.

Ale to tylko moje przypuszczenia.

A babci - o teściuniu opowiedz , ze szczegółami - z wrażenia jej mowę odbierze i będziesz miała upragnioną ciszę :lol2:

Synowe nie budują, a poza tym:

- nie gotują (nie umieją bo matka ich nie nauczyła)

- nie sprzątają - j.w

- nie dbają o mężów

I najgorsze o zgrozo DBAJĄ O WAGĘ I SZCZUPŁE SĄ

To dopiero ladacznice, nie sądzicie:):):):)

Toż to modelowe synowe -ladacznice :)

Ja z racji tuszy pewnie wzbudzam w niej zaufanie:/

:)

to i ja dołączam do odwiedzających chorą. wpuszczają tam takie tłumy?:)

współczuję Ci bólu i nie mniej babci. trudno znaleźć jakiś sposób na taką cholerę. chyba, że ją wkurzyć tak, żeby się obraziła, to może się nie będzie odzywać. powiedz jej, że u Was, to mąż sprząta, gotuje i dba o Ciebie i dlatego tak dobrze wyglądasz.:D

zdrowiej szybciutko.:hug: