nita83 14.05.2013 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Luka wszystko ok? Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 14.05.2013 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Cześć Luko! I Luki nóżko - trzeba wkrótce opuścić łóżko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 14.05.2013 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Cześć Luko! I Luki nóżko - trzeba wkrótce opuścić łóżko! nie będę konkurować z profesjonalistami - wpadłam powiedzieć cześć i zostawić całusy i :hug: dojszłam do siebie chyba... dzis już lepiej, ale o wczoraj to lepiej...nie mówić całusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.05.2013 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Moje kochane, się normalnie mi miękko zrobiło...Jak to cholernie miło się czyta, brakuje mi tu emot. Noga lepiej, zaczerwienienie schodzi tylko opuchlizna zostaje. Ale już mnie mniej boli czyli idzie ku dobremu. A ogólnie czuję się bardzo dobrze:) Babcia idzie chyba dziś do domu uff, ale są dwie nowe Panie. Sympatyczne:) Słonko pięknie swieci, jest ok:) Ps. MSU mialas rację: minęły trzy dni, od wczoraj mnie pobolewa mnie glowa i zaczęłam myśleć czy coś dodatkowo się nie dzieje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.05.2013 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Jak Cię kopnę, to jeszcze dupa Cię będzie bolała Zdrowieć masz marsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.05.2013 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Spoko Malka to dla jaj napisałam:D Jutro dopler i do domu:):) Zapytałam o pachnące nogi i dostałam odpowiedź ze to oznaka niewydolności zyłe. Kropka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.05.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Czesc Luka Zdrowiej szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.05.2013 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Pachnące bo padnę :):) PUCHNĄCE miało być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.05.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Spoko Malka to dla jaj napisałam:D Jutro dopler i do domu:):) Zapytałam o pachnące nogi i dostałam odpowiedź ze to oznaka niewydolności zyłe. Kropka. nie ma jak pachnące nogi a serio, jak wyniki dopplera wyjdą ok,to ponów pytanie, bo wtedy na niewydolność żylną już tego nie zwalą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 14.05.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Pachnące bo padnę :):) PUCHNĄCE miało być Najważniejsze, że poczucie humoru Cię nie opuszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.05.2013 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Zapytam Malka. Najwyżej wprawię pana doktora w konsternację Rocia, dobry humor to podstawa;) Cieszę się ze idę do domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 14.05.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Pachnące bo padnę :):) PUCHNĄCE miało być Dobrze, ze sie poprawilas, bo mialam wrazenie, ze chodzi Ci o to iż smierdzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.05.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Dobrze, ze sie poprawilas, bo mialam wrazenie, ze chodzi Ci o to iż smierdzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.05.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 taaa, niewydolność żylna powodem cuchnących nóg - nowa jednostka chorobowa odkryta przez Lukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.05.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 taaa, niewydolność żylna powodem cuchnących nóg - nowa jednostka chorobowa odkryta przez Lukę Nobla jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.05.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Ze znanych wam powodów ostatnio mam kontakt z firmami obracającymi wierzytelnościami właśnie dostałam ofertę od jednej z nich myśl przewodnia firmy memento mori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.05.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Ze znanych wam powodów ostatnio mam kontakt z firmami obracającymi wierzytelnościami właśnie dostałam ofertę od jednej z nich myśl przewodnia firmy memento mori Może ta firma na boku zajmuje sie tez pochówkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 14.05.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Znakomite Myśl skierowana mam nadzieję do windykowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.05.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 ja myślę,że jest skuteczna, do grobowej deski dłużnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.05.2013 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 taaa, niewydolność żylna powodem cuchnących nóg - nowa jednostka chorobowa odkryta przez Lukę :lol2: jak to fajnie sobie poprawic humor po meczacym dniu ...dziewczyny jestescie kochane- wszystkie bez wyjatku Lukus witaj moj maly dziubeczku, mam nadzieje ze nowe kolezanki sa ciut mniej gadatliwe, bynajmniej tutaj od nas caluje mocno i zycze rychlego powrotu do zdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts