MusiSieUdac 14.05.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Luka, jestes juz po kolacji ktora podaja o 16-tej i czekasz na wieczorny obchód? U Ciebie tez laski robia sprint po 6-tej rano do lazienki, potem jest ukladanie włosa i takie tam, a potem czekanie na switę lekarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.05.2013 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 MSU wybacz ja na innym oddziale jestem i wszystko jest zupełnie inaczej:- kolacja o 17- obchodu wieczornego brak- laski sprint do łazienki z balkonikami- fryzury mają tygodniowe- od koleżanek z oddziału jestem młodsza od 25 do 45 lat:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.05.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 MSU wybacz ja na innym oddziale jestem i wszystko jest zupełnie inaczej: - kolacja o 17 - obchodu wieczornego brak - laski sprint do łazienki z balkonikami - fryzury mają tygodniowe - od koleżanek z oddziału jestem młodsza od 25 do 45 lat o rajciu, to ludzie tyle żyją ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.05.2013 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Się usmialam z was znowu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.05.2013 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 o rajciu, to ludzie tyle żyją ??? Chcesz w zęby? Ps. Sama się zdziwilam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.05.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Chcesz w zęby? czekaj....bo już do szklanki odłożyłam ja srednią na oddziale bym zawyżyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 14.05.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Też myślałam, że te pachnące to tak przekornie napisane. I jeśli z takiego powodu wylądowałabyś w szpitalu, to już naprawdę nieźle musiałoby być... PS. Czy było podawane na obiad jajko na twardo w sosie chrzanowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 14.05.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 dziś pewnie skrzydełko z piureee i marchewką pamietam jak nam na porodówce podali na obiad brukselkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 14.05.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 ...a nam tez na porodówce żurek... wszystkie się napakowały oprócz mnie.. w nocy tylko moje dziecko nie płakało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.05.2013 04:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 eh to u mnie tutaj na porodowce mojego M pytali sie czy chce obiadek zjesc, bo musi miec on sily, a ze ja na cesarke czekalam to mi tej przyjemnosci odmowiono...natomiast 3godz po cc, dostalam talerz kanapek z roznosciami do tego owoce(winogrono, pomarancz,kiwi) moja niunia tez (jedna i druga) najspokojniejsze na oddziale obiadki to tylko oblizywac sie mozna bylo.... w renomowanej restauracji takie cudenka daja, tyle ze w szpitalu porcje znacznie wieksze kawunie, herbatki, goraca czekolade, ciasteczka, kanapki, jogurty,napoje- wszystko mozna bylo robic caly czas..nawet gosciom nas odwiedzajacym Dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 15.05.2013 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 oj tam, oj tam. zimne niesłone ziemniaczki i siny pulpecik też nie jest zły. przynajmniej jest motywacja, żeby zdrowieć i szybko wracać do domu. dzień dobry. Luka bądź dobrej myśli. może dziś już mąż zrobi Ci pyszniutką kolację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 15.05.2013 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 meliska to nas dobiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 15.05.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 No to wszystko jasne. Asia w domu,... nie ma dla nas czasu... i wcale się nie dziwię, po 5 dniach nareszcie w domciu, z rodzinką, po domowym obiadku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.05.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 meliska to nas dobiłaś a gdzie tam zaraz dobilam... pisze jak bylo Luka, jak sie czujesz? wszedzie dobrze ale w domku najlepiej to prawda?? jestes w domku juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.05.2013 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Cześć Faktycznie w domu jestem. Niestety uziemiona w łóżku nadal. Dopler wykazał zakrzepy w żyłach głębokich więc od jutra seria zastrzyków przeciwzakrzepowych. Lezymy sobie z mrowkami w łóżku i nacieszamy się sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.05.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 ojej Lukus, z jednej strony radosc bo w domku a z drugiej strony.... to czego zuczki nie lubia najbardziej--zastrzyki ale jak maja pomoc to trzeba.. zycze wytrwalosci..bo dzielna z Ciebie kobietka:hug: az mnie gesia skorka przeszyla jak to przeczytalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.05.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 aha dodam cosik od siebie...dzisiaj moj M zadzwonil w koncu do sklepu...bo mieli do nas dzwonic jak juz w koncu nasze drzwi do nich dotra... okazalo sie, ze drzwi juz sa..a oni nie dzwonili bo wiedza ze jestesmy za granica:mad: a na dodatek juz chca pieniadze, zanim drzwi wstawia.... ok rozumiem, ale nie zaplace dopoki nie dowiem sie, czy one sa w stanie idealnym (bez jakiejs skazy) jutro nasz majster jedzie je oblukac i jak bedzie ok, to zaplaci. ot tyle ode mnie wiesci budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 15.05.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Luka majtki pancerne wdziej Przytulaski ślę i zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 15.05.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Wytrwałości Luka, moja przyjaciółka całą ciążę trzaskała zastrzyki przeciwzakrzepowe, dało się spokojnie, po jakimś czasie zupełnie jej to zobojętniało. Dasz radę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.05.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Heparynka w brzucho ?? może wolisz B12 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts