Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

MSU wybacz ja na innym oddziale jestem i wszystko jest zupełnie inaczej:

- kolacja o 17

- obchodu wieczornego brak

- laski sprint do łazienki z balkonikami

- fryzury mają tygodniowe

- od koleżanek z oddziału jestem młodsza od 25 do 45 lat:D

o rajciu, to ludzie tyle żyją ??? :o

eh to u mnie tutaj na porodowce mojego M pytali sie czy chce obiadek zjesc, bo musi miec on sily, a ze ja na cesarke czekalam to mi tej przyjemnosci odmowiono...natomiast 3godz po cc, dostalam talerz kanapek z roznosciami do tego owoce(winogrono, pomarancz,kiwi) :cool: moja niunia tez (jedna i druga) najspokojniejsze na oddziale :yes:

obiadki to tylko oblizywac sie mozna bylo.... w renomowanej restauracji takie cudenka daja, tyle ze w szpitalu porcje znacznie wieksze :D

kawunie, herbatki, goraca czekolade, ciasteczka, kanapki, jogurty,napoje- wszystko mozna bylo robic caly czas..nawet gosciom nas odwiedzajacym :yes:

Dzien dobry :D

aha dodam cosik od siebie...dzisiaj moj M zadzwonil w koncu do sklepu...bo mieli do nas dzwonic jak juz w koncu nasze drzwi do nich dotra... okazalo sie, ze drzwi juz sa..a oni nie dzwonili bo wiedza ze jestesmy za granica:mad: a na dodatek juz chca pieniadze, zanim drzwi wstawia.... ok rozumiem, ale nie zaplace dopoki nie dowiem sie, czy one sa w stanie idealnym (bez jakiejs skazy) jutro nasz majster jedzie je oblukac i jak bedzie ok, to zaplaci. ot tyle ode mnie wiesci budowlanych :)