Mmelisa 23.05.2013 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Hej Lukus...widze, ze tutaj dalej chorowanko... ehh ty nasza koffana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.05.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Luka,luzik,na pewno chodzi o za krótkie L4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.05.2013 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Ty tu nie luzik tylko na pocztę leć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.05.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 mejla mi wysłąłaś ? nic nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.05.2013 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Hej Luka, mnie ostatnio życie przytłoczyło więc nie pisałam, ale zdrówka życzę i nie denerwuj się lekarzem, może on Ci chce tylko powiedzieć żebyś nie tańcowała za bardzo na tym wyjeździe Bardzo żałuję, że Was nie poznam, przerąbane Cronin jak ja mogłam Twojego posta przegapić Jakaś czarna seria po forumowych dziewczynach przełazi:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.05.2013 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 mejla mi wysłąłaś ? nic nie widzę Jezu priva na forum. Mejla wolisz? To przekopiuje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.05.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Jezu priva na forum. Mejla wolisz? To przekopiuje:D nie wolę, ale cholera nie mam powiadomień idem czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.05.2013 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Hej Lukus...widze, ze tutaj dalej chorowanko... ehh ty nasza koffana Meliska ja się czuję świetnie, nie wiem co oni ode mnie chca;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.05.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 A kiedy w ogóle masz jechać w nasze okolice..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.05.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Meliska ja się czuję świetnie, nie wiem co oni ode mnie chca;) ehh te kobietki, chorobska wmawiaja ciesze sie bardzo, ze wszystko jest ok..a raczej swietnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 24.05.2013 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Luka nie daj się, trzymam kciuki i daj znać czy wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.05.2013 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 A kiedy w ogóle masz jechać w nasze okolice..? A tak w ogóle to w środę przed 12 mam być w szpitalu w Puszczykowie. Czyli będę mknąć obok Was tak jakoś przed południem:) ehh te kobietki, chorobska wmawiaja ciesze sie bardzo, ze wszystko jest ok..a raczej swietnie Nie Meliska to nie kobietki to sama sobie wmawiam;) Luka nie daj się, trzymam kciuki i daj znać czy wszystko ok Dam dam, jak tylko od lekarza wyjdę. A w ogóle to cześć wszytskim. Wypiję kawę i sie szykuję bo mam przed południem spotkanie z potencjalnym instalatorem. Wczoraj się spotkaliśmy wstępnie, razem z kierownikiem, a dziś ma przyjechać, pomierzyć co jest do zrobienia i wycenić. Uff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.05.2013 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 w środę przed południem to nas nie będzie, ale zależy ile Ci zejdzie w szpitalu, bo ja będę już o 16 w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.05.2013 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Pewnie mi trochę zejdzie, ale w środę zaraz po moim powrocie z badania startujemy na mini wakacje:) I o 16:30-17 już mamy zamiar wyjeżdżać Ale przy najbliższej wyprawie w waszą stronę sie wproszę, dobra? No powiedz mi ile Adaś już ma miesięcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.05.2013 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 jutro skończy 11... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 24.05.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 dzień dobry po krótkiej przerwie. życzę wytrwałości i zdrowia. ja ostatnio z pierworodnym przez to przechodzę. najpierw dwa miesiące czekania na laryngologa, następnie trzy tygodnie na tomograf, a jak już go zrobimy, to znowu miesiąc, żeby z wynikiem wrócić do laryngologa. wkurzające. no ale może w końcu po 10 latach dowiemy się, co mu jest. (a może nie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.05.2013 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 jutro skończy 11... Juuuż? Jeju ale to zleciało... To pewnie bramki przy schodach już nieodzowne? dzień dobry po krótkiej przerwie. życzę wytrwałości i zdrowia. ja ostatnio z pierworodnym przez to przechodzę. najpierw dwa miesiące czekania na laryngologa, następnie trzy tygodnie na tomograf, a jak już go zrobimy, to znowu miesiąc, żeby z wynikiem wrócić do laryngologa. wkurzające. no ale może w końcu po 10 latach dowiemy się, co mu jest. (a może nie) Cześć Kasiu:) Diagnoza to wazna rzecz - szkoda że tak długo to trwa:( Będę trzymać kciuki za młodego:hug: To teraz wieści wieści:) Okazało się że pan doktor zawezwał mnie z dobrego serca. Powiedział, że przeglądał wczoraj moja kartę i pomyslał, że czesto pacjenci po opuszczeniu szpitala mają się za zupełnie zdrowych i nie kontynuują leczenia. A w moim przypadku byłoby to wysoce niewskazane. To zadzwonił skontrolować. I dobrze bo oczywiście byłam w tym tyg u rodzinnego i wymruczał tylko pod nisem że coś krótkie to moje leczenie po zakrzepicy i koniec. Więc ten ze szpitala przepisał mi jakies tabletki na rozrzedzenie krwi. Za ciosem pojechałam do rodzinnego żeby dogadać z nim jak ma to moje leczenie dalsze wyglądać. I tak: przez weekend mam brac te tabletki a potem w poniedziałek zrobić badanie krwi czy mi sie ta krew nie rozrzedziła za bardzo:bash: i potem zobaczymy co dalej. Przy okazji poskarżyłam się na bóle głowy, zmierzył mi cisnienie i miałam 180/110. No to dostałam kolejną pigułkę i 2 tyg zwolnienia. Chyba mnie wywalą z tej roboty... Całe popołudnie leżałam - zupełnie nie miałam mocy. A co bedzie za 10 lat?? W sumie mogłam napisac krótko - nie jest xle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.05.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 A co bedzie za 10 lat?? maj 2023 roku czyli już tylko 8 lat i 9 miesięcy do mojej parapetówy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.05.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Lukus takie wiesci to sa dobre wiesci.... wedlug mnie podejscie lekarza wobec Ciebie jest naprawde bardzo dobre... to milo z jego strony, ze sie nadal interesuje stanem pacjentki.. malo takich mamy lekarzy... a takie zachowanie buduje wiez zaufania... u mnie bynajmniej ciezko z tym zaufaniem, bo tyle razy sie przejechalam, ze naprawde...ciezko mi teraz z pojsciem gdziekolwiek i do kogokolwiek.... trafilam tylko na 2, w tej chwili 3 takich lekarzy, ktorym moge dac sie zbadac... Skoro jestesmy przy dobrych nowinach to ja oznajme ze.... mam juz drzwi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.05.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 maj 2023 roku czyli już tylko 8 lat i 9 miesięcy do mojej parapetówy jakiej to znowu parapetowy? wszyscy w kolo cos swietuja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts