malka 24.05.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 jakiej to znowu parapetowy? wszyscy w kolo cos swietuja... parapetówka to taka impreza pobudowlana MOJA ZBLIŻA SIĘ WIELKIMI KROKAMI jak pisałam wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.05.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Malka, wiem, ze parapetowka to impreza...ale te duzymi krokami to jest za 9lat i 8miesiecy? w maju 2023roku.... wow....toc to za lada dzien :lol2: czas szybko goni ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 24.05.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Luka, wspaniałe wieści (cz.I, to o ciśnieniu niekonieczenie) Sciskam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.05.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Malka, wiem, ze parapetowka to impreza...ale te duzymi krokami to jest za 9lat i 8miesiecy? w maju 2023roku.... wow....toc to za lada dzien :lol2: czas szybko goni ;D 8 lat i 9 miesięcy liczymy od 2023 roku - czyli od daty, która tak Lukę niepokoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.05.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 malka wez juz nie przedluzaj tej daty oki? bedzie szybciej niz myslisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.05.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 NIc nie przedłużam, ja od zawsze mówię, że u mnie parapetówa w lutym 2032 roku, no może jak się bardzo sprężę to uda się w styczniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 24.05.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Czesc dziewczyny, wiedziałam ze Was tutaj wszystkie znajde:)Napiszcie mi czym wyczyscic piekarnik w srodku z przypalonych plam? Ps.Luka miłych wakacji, ciesze sie, ze juz lepiej, ale pamietaj ze nadal musisz na siebie uwazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.05.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 (edytowane) wpadam z pozdrowieniami, jest szansa na jakieś streszczenie na prive? edit: doczytałam trochę z ostatnich wydarzeń, te babo nie wygłupiaj się z tym chorowaniem, co? moja mama choruje na zakrzepicę o niestwierdzonym podłożu, nawet specjalną dietę jej w instytucie w warszawce zalecili żeby nie było gorzej bo u niej zakrzep nieoperacyjny jest; mam nadzieję że Tobie tablety pomogą a o pillsach zapomnisz raz na zawsze, mówiłam ci że to badziew... Edytowane 24 Maja 2013 przez pumpaluna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.05.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Napiszcie mi czym wyczyscic piekarnik w srodku z przypalonych plam? w Lidlu z serii W5 bywa taki fajny środek do czyszczenia piekarników, do tej pory tylko ten mnie nie zawiódł bo to co ostatnio nabyłam w jakimś markecie budowlanym to straszny szajs i zerowe rezultaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.05.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 MSU z mila checia bym tobie chciala poradzic i polecic ten pianko-spray co uzywalam w Monachium, ale nie moge sobie przypomniec jego nazwy to bylo 7lat temu wiec nie ma co sie dziwic..pamiec mam dobra ale krotka :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.05.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Mój piekarnik doczyści jedynie porządna dawka c4 nie polecam tej metody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.05.2013 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 parapetówka to taka impreza pobudowlana MOJA ZBLIŻA SIĘ WIELKIMI KROKAMI jak pisałam wyżej Tak tak wiem, z balkonikami;) Malka, wiem, ze parapetowka to impreza...ale te duzymi krokami to jest za 9lat i 8miesiecy? w maju 2023roku.... wow....toc to za lada dzien :lol2: czas szybko goni ;D Melisa to bedzie najwieksza parapetówa na FM to się gospodyni musi konkretnie przygotować Luka, wspaniałe wieści (cz.I, to o ciśnieniu niekonieczenie) Sciskam ! Dorka słyszałaś ten łoskot wczoraj koło południa? To własnie mi kamień z serca spadał Czesc dziewczyny, wiedziałam ze Was tutaj wszystkie znajde:) Napiszcie mi czym wyczyscic piekarnik w srodku z przypalonych plam? Ps.Luka miłych wakacji, ciesze sie, ze juz lepiej, ale pamietaj ze nadal musisz na siebie uwazac MSU, tym razem do mnie dotarło, że: - ja też mogę zachorować a nie tylko inni - nie ma ludzi niezastapionych W związku z tym jak lekarz każe to odpoczywam, biorę leki i się kuruję. A póxniej też inaczej będę trochę zyć i koniec:hug: wpadam z pozdrowieniami, jest szansa na jakieś streszczenie na prive? edit: doczytałam trochę z ostatnich wydarzeń, te babo nie wygłupiaj się z tym chorowaniem, co? moja mama choruje na zakrzepicę o niestwierdzonym podłożu, nawet specjalną dietę jej w instytucie w warszawce zalecili żeby nie było gorzej bo u niej zakrzep nieoperacyjny jest; mam nadzieję że Tobie tablety pomogą a o pillsach zapomnisz raz na zawsze, mówiłam ci że to badziew... Pumpa, wszelki duch... Wszystko Ci napiszę po południu jak spokojnie usiądę Mój piekarnik doczyści jedynie porządna dawka c4 nie polecam tej metody Mój aktualny jest w strasznym stanie bo stary on jak nie wiem co... A żaliłam się że mi zmywarka padła?? Żałobę domową ogłosiłam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.05.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Luka zamiast zaloby domowej oglosilabym konkurs kto lepiej potrafi... ten kto najlepiej zmyje w nagrode bedzie mogl to robic przez caly tydzien...ale o nagrodzie to bym powiedziala po ogloszeniu wynikow, zeby nie wyploszyc ochotnikow konkursowych Dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.05.2013 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Luka, popracowałabyś trochę na budowie, to żadnych zakrzepów by nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 25.05.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Dzieki Pumpa za odpowiedz, sprawdze W5. Ogólnie z W5 uzywam taki żółty do czyszczenia armatury i płyny do paneli i gresu i jestem bardzo z nich zadowolona, ale nie widziałam nigdzie takich do przypalonych resztek, musze poszukac dobrze. Malka, pozwolisz ze nie skorzystam z Twojej porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 25.05.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Luka oszczędzaj się, bo niedługo Wasz zlot jurajski. żadnych szaleństw na budowie, jak to Esiak sugeruje. jak to mówią: leżeć i pachnieć. MSU ja to szybę piekarnika co jakiś czas takim skrobakiem do szyb traktuję. wcześniej tylko jakimś płynem polewam, żeby trochę zmiękła ta przypalenizna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.05.2013 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Oj tam, wczoraj na budowie schody podlewałam to jakiś wkład mam swój, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 25.05.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 dbaj o siebie koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 25.05.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Ja też nie ma zmywarki, ale nie już, tylko w ogóle. Moje dwie nieletnie ręczne zmywareczki ostatnio rozważały zrzutkę na zakup. Ale nie chcę im psuć doskonalenia zawodowego, więc na razie nici z zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 25.05.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 oo my tez bezzmywarkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts