Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Malka, wiem, ze parapetowka to impreza...ale te duzymi krokami to jest za 9lat i 8miesiecy? w maju 2023roku.... wow....toc to za lada dzien :D:lol2:

czas szybko goni ;D

8 lat i 9 miesięcy liczymy od 2023 roku - czyli od daty, która tak Lukę niepokoi ;)

wpadam z pozdrowieniami, jest szansa na jakieś streszczenie na prive?

edit: doczytałam trochę z ostatnich wydarzeń, te babo nie wygłupiaj się z tym chorowaniem, co? moja mama choruje na zakrzepicę o niestwierdzonym podłożu, nawet specjalną dietę jej w instytucie w warszawce zalecili żeby nie było gorzej bo u niej zakrzep nieoperacyjny jest; mam nadzieję że Tobie tablety pomogą a o pillsach zapomnisz raz na zawsze, mówiłam ci że to badziew...

Edytowane przez pumpaluna

parapetówka to taka impreza pobudowlana :)

MOJA ZBLIŻA SIĘ WIELKIMI KROKAMI

jak pisałam wyżej ;)

Tak tak wiem, z balkonikami;)

Malka, wiem, ze parapetowka to impreza...ale te duzymi krokami to jest za 9lat i 8miesiecy? w maju 2023roku.... wow....toc to za lada dzien :D:lol2:

czas szybko goni ;D

Melisa to bedzie najwieksza parapetówa na FM to się gospodyni musi konkretnie przygotować;)

Luka, wspaniałe wieści (cz.I, to o ciśnieniu niekonieczenie) Sciskam !

Dorka słyszałaś ten łoskot wczoraj koło południa? To własnie mi kamień z serca spadał:hug:

Czesc dziewczyny, wiedziałam ze Was tutaj wszystkie znajde:)

Napiszcie mi czym wyczyscic piekarnik w srodku z przypalonych plam?

Ps.Luka miłych wakacji, ciesze sie, ze juz lepiej, ale pamietaj ze nadal musisz na siebie uwazac

MSU, tym razem do mnie dotarło, że:

- ja też mogę zachorować a nie tylko inni

- nie ma ludzi niezastapionych

W związku z tym jak lekarz każe to odpoczywam, biorę leki i się kuruję. A póxniej też inaczej będę trochę zyć i koniec:hug:

wpadam z pozdrowieniami, jest szansa na jakieś streszczenie na prive?

edit: doczytałam trochę z ostatnich wydarzeń, te babo nie wygłupiaj się z tym chorowaniem, co? moja mama choruje na zakrzepicę o niestwierdzonym podłożu, nawet specjalną dietę jej w instytucie w warszawce zalecili żeby nie było gorzej bo u niej zakrzep nieoperacyjny jest; mam nadzieję że Tobie tablety pomogą a o pillsach zapomnisz raz na zawsze, mówiłam ci że to badziew...

Pumpa, wszelki duch...

Wszystko Ci napiszę po południu jak spokojnie usiądę:)

Mój piekarnik doczyści jedynie porządna dawka c4 :oops:

nie polecam tej metody ;)

Mój aktualny jest w strasznym stanie bo stary on jak nie wiem co...

A żaliłam się że mi zmywarka padła??

Żałobę domową ogłosiłam:(

Dzieki Pumpa za odpowiedz, sprawdze W5. Ogólnie z W5 uzywam taki żółty do czyszczenia armatury i płyny do paneli i gresu i jestem bardzo z nich zadowolona, ale nie widziałam nigdzie takich do przypalonych resztek, musze poszukac dobrze. Malka, pozwolisz ze nie skorzystam z Twojej porady ;)

Luka oszczędzaj się, bo niedługo Wasz zlot jurajski. żadnych szaleństw na budowie, jak to Esiak sugeruje. jak to mówią: leżeć i pachnieć. :cool:

MSU ja to szybę piekarnika co jakiś czas takim skrobakiem do szyb traktuję. wcześniej tylko jakimś płynem polewam, żeby trochę zmiękła ta przypalenizna.

Ja też nie ma zmywarki, ale nie już, tylko w ogóle. Moje dwie nieletnie ręczne zmywareczki ostatnio rozważały zrzutkę na zakup. Ale nie chcę im psuć doskonalenia zawodowego, więc na razie nici z zakupu.