Lukarna 25.05.2013 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Dbam dbam Leżę i pachnę ogólnie - dzisiaj się na festyn szkolny wybrałam bo moja gwiazda spiewała;) Pieknie jej wyszło tylko w refrenie gubiła melodię bo miała podkład z "linią melodyczną" - innego znaleźć nie mogłam:bash:W ogóle się nie stresowała, wyszła, zaczęła spiewać, okazało się że mikrofon nie działa, pani coś szybko naprawiła - myslałam że się speszy a ina nic:) Pytam po wystepie: - dlaczego się nie usmiechałaś w ogóle?- jak mogłam sie usmiechać śpiewając tak smutną piosenkę? dzięcieca logika nie do pobicia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.05.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 oj Luka, na głupie pytania nie ma odpowiedzi, też se wymyśliłaś - uśmiechy do smutnej nuty... MSU z lidlowsich to my jeszcze chusteczki do okularów i obowiązkowo spray ułatwiający prasowanie, ideał szczególnie przy prasowaniu koszul (mąż tak twierdzi bo to on u nas pracuje) ps.Luka ty to mi zaraz podpadniesz, zero streszczenia a ja czekam i czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 25.05.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 chusteczki do okularów też polecam, ale spraj zgapiam Gratuluję dla córuni, urodzona celebrytka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.05.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Nita - teraz spray jest nawet na jakiejś promocji po niecałe 5zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.05.2013 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Już sie odpalam i streszczam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.05.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 cześć i czółkiem ale jestem styrana Miecie ogródka wykańcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.05.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Cześć dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.05.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Malka nie dobijaj mnie, ja nie mam pojęcia o 'mieciu' ogródka i nawet trawa ze mną współpracować nie chce :mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.05.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 ja dziś wysiałam trawę, zobaczymy jak się nasza współpraca rozwinie, bo póki co plecy i ręce mnie napierdzielają od 2 tygodni. grabienie, wałowanie, grabienie, wałowanie, grabienie, wałowanie, grabienie, wałowanie, grabienie, wałowanie, grabienie, wałowanie...... czterdzieści taczek kamieni wywiozłam i pewnie drugie tyle mogłabym wywieźć gdybym dalej grabiła:mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.05.2013 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Kurcze ale się tu towarzystwo zebrało a mnie dzieciek woła buu Wróce jak uśnie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.05.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Malka, te kamienie to sie same znajdują. Wiem cos o tym:sick: Najgorsze, ze w zeszlym oku posiana trawa wygladała po zimie jak nie powiem co:bash: Robota w koło Macieja:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.05.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 U mnie po roku też niewiadomo skąd pojawiło się srylion-tetrylion kamieni Najgorzej, że trawa już zaczęła jakoś wyglądać po 2krotnym dosiewaniu i pech chciał, że była awaria przyłącza i sąsiad mi kawał działki rozkopał więc zaczynamy od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.05.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Malka, te kamienie to sie same znajdują. Wiem cos o tym:sick: Najgorsze, ze w zeszlym oku posiana trawa wygladała po zimie jak nie powiem co:bash: Robota w koło Macieja:mad: ja tam w ogródku Z kamieniami to ja sobie sama kuku zrobiłam :bash: Kupiłam 40 ton ziemi z czego przynajmniej 10 okazało się być żwirem . Zupełnie tego na kupie nie było widać, a po rozplantowaniu -masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.05.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Malka, te kamienie to sie same znajdują. Wiem cos o tym:sick: Najgorsze, ze w zeszlym oku posiana trawa wygladała po zimie jak nie powiem co:bash: Robota w koło Macieja:mad: Masz dużo chwastów w trawie? U mnie masakra, potwierdziły się moje najgorsze przypuszczenia że kupiliśmy 'trefny' czarnoziem. Już roundup rok temu stosowaliśmy, w tym roku sterane a teraz chyba kupię Titusa bo już nie wiem jak walczyć z tym badziewiem (mam dość ręcznego wyrywania g****) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.05.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Pumpa, jak nic wredny sąsiad musi te kamienie podrzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.05.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 ja tam w ogródku Wolę mniejsze zagonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 25.05.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 weźcie nie straszcie, bo mnie czeka własnie rozplantowanie ziemi i zasianie trawy. Ha ha ha czarno to widze. Najlepiej jak by się samo wzieło i urosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.05.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Nita my widząc, że czarnoziem wątpliwej jakości potraktowaliśmy go najpierw roundupem i liczyliśmy że może to nas przed zielskiem uchroni ale w tym roku jest tragiedija ; aż mi się na tę trawkę patrzeć nie chce bo co spojrzę to nowy badziew rośnie a co do NAJLEPIEJ to szkoda że budżet nie pozwala na trawę z rolki, znajomi się zdecydowali i trawniczek mają cud miód i orzeszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 25.05.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 mój Mąż tylko na to czeka, żeby się trawa nie udała. Najchętniej betonem by wszystko wylał i spokój. Chyba przeczuwa podskórnie jakie mu prace szykuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.05.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Ponoć faceci nie znoszą koszenia, ale mój się rwie bez problemu. Gorzej z wertykulacją było, mamy ręczny ale na kółkach i mimo, że trawy nie tak znowu dużo to z męża pot ciurkiem leciał i przeklinał moje pomysły i swoją oszczędność (stwierdził że kupimy ręczny bo on w cenie doby spalinowego i będzie na dłużej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts