cronin 27.05.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 czy tak? http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/69/Leighton-Lady_in_a_Garden.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.05.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 (edytowane) Ania, poleciałaś szeroko:D Widze to w takim klimacie: http://www.lovingit.pl/wp-content/uploads/2013/04/housetohome.co_.uk-27.jpg Edytowane 27 Maja 2013 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.05.2013 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Dziewczęta, jesteście boskie:cool: mówiłam Wam już to kiedyś?? Ja bym sie nawet w te satyny, szyfony i musliny dla Was przyoblekła, jest tylko jeden problem - nie robią tego powyżej rozmiaru 40 a ja mam powyżej 40 grubo;) dosłownie i w przenośni:D I nie wiem w sumie z czego sie cieszę Chorobowo dalej. Dzis rano wera wstała i powiedziała: - mamo, coś się źle dzisiaj czuję - ale boli Cię cos? - no tak nie bardzo jestem w stanie to określić... czyli klasyczna ściema;) Ale że wyznaje zasadę że dziecko też człowiek i czasami może mu sie nie chciec na maksa. A poza tym gramy w szczerośc czyli: nie chcesz iśc do szkoły - pogadajmy o tym szczerze a nie ściemniaj albo broń boże wagary - zawsze jest szansa że Rada Najwyższa w osobie matki wyda zgode na absencję. W przypadku Starszej się sprawdza, więc spróbujemy z Młoda też. No i zostawiłam ją w domu. Pomyslałam że pójde z nią do pediatry bo mi narzeka od jakiegoś czasu na nogi ze ją bolą. No i poszłyśmy. Pani doktor tematem sie przejęła (myslałam że zgodni na to że rośnie) i dała skierowanie na badania krwi: podstawa cała oraz stany zapalne i cos tam jeszcze. Chce nas do reumatologa wysłać. Do kompletu mój małżon co to się do dermatologa wybrał w koncu. Bo mu włosy na brodzie plackami nie rosną. Wyglada to idiotycznie na maksa:bash: I jakies dziwne plamy ciemne na nogach ma. Więc dostał milion masci i tabletek i ma próbowac które zadziałaja... To już koniec:D Wystarczy, ide zmywac:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.05.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Lukarna, dawaj naczynia do mnie...moja zmywarka zaraz skonczy suszenie ehh powiem wam, ze z tymi chorobskami to jakies fatum! moja mala 2,5letnia przez 3 dni goraczkowala, lzawila, kaszlala i do tego katarzysko miala, starsza prawie 2 tyg cos z oczami, rano jak wstala to miala tak jakby zacme, sluz, ktory dalo sie usunac wacikiem...(jutro mamy wizyte u okulisty, a to juz jej przeszlo..eh z tymi terminami czekania, i co ja teraz powiem doktorkowi? w dodatku nie wykupilam jej okularow, bo ceny tutaj :bash:a musialam wyslac kase na domek, tak wiec dopiero dzisiaj pojade i jej zamowimy je) mojego M tez od 3tyg cos lapie-moim zdaniem rwa... wspolczuje bo sama to mialam przez prawie 3 miechy.... ja cudem uniknelam nawrotu tej paskudnej rwy...ostatnio w pracy zaczelo mnie lamac..wiec zwolnilam tempo i odpukac jest ok.... tak wiec dziewczynki trzymajmy sie cieplutko i nie dawajmy chorobskom!! biore szklanke wody i ide na ten piekny hamaczek ze zdjecia kto dolacza? sa wolne 2 krzeselka i jeszcze podusie na trawuni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.05.2013 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Widzisz Melisa ja mam wrażenie że po prostu wszytsko przylazł do nas w jednym czasie żeby sobie razem potem zgodnie pójść i już nie wracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.05.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Widzisz Melisa ja mam wrażenie że po prostu wszytsko przylazł do nas w jednym czasie żeby sobie razem potem zgodnie pójść i już nie wracać i tego sie trzymajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 27.05.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 To ja dołączam, zwinę się w jakimś kąciku na tym trawniku, owinę szyfonem dla tych co noszą 40+ i będę sobie ciuchutko umierać. Jakiś *&% wirus dopadł mnie i mojego najstarszego dwa dni temu i ledwie dychamy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.05.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 rety co to sie wyrabia.... dorka a masz w domku Amol? smarujcie sie nim, badz strzelcie po kielichu a kysz z wirusami i wszelakiego rodzaju chorobskami:mad: ja sama zipie na ostatnim biegu, ale tak jakos staram sie nie poddawac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.05.2013 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Swoją drogą to Aga obrazek piekny wyszukała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.05.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Swoją drogą to Aga obrazek piekny wyszukała... A bo tak ja sobie Ciebie wyobrażam:) Tak romantycznie przechadzającą się po tajemniczym ogrodzie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.05.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Dlaczego zawsze na słowo "muślin" myślę o jakimś pysznym deserze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 27.05.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 łał, romantycznie Luka w Twoim ogródku. może też legnę gdzieś pod drzewkiem. a przywracając Cię do szarej rzeczywistości: ogród to pot, ból kręgosłupa, odciski na łapach i brud pod paznokciami. na pewno jeszcze masz ochotę na bycie ogrodniczką. masz jeszcze czas. bo może być trawnik po całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.05.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 łał, romantycznie Luka w Twoim ogródku. może też legnę gdzieś pod drzewkiem. a przywracając Cię do szarej rzeczywistości: ogród to pot, ból kręgosłupa, odciski na łapach i brud pod paznokciami. na pewno jeszcze masz ochotę na bycie ogrodniczką. masz jeszcze czas. bo może być trawnik po całości. Za trawnik po całości to ja dziękuję, bo to "pot, ból kręgosłupa, odciski na łapach i brud pod paznokciami":lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 27.05.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 tak mówisz? kurczę, mogę nie wiedzieć, bo do tej pory tylko m z kosiarką ganiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 27.05.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Ja też za trawnik dziękuję, wbrew pozorom to straszna harówa, żeby jako tako wyglądał. No i odwieczny dylemat: co zrobić z hałdą skoszonej trawy co tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.05.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Od przyszłego roku regularnie będziemy zmniejszać pole do koszenia. Zresztą ja nigdy nie byłam fanką pola golfowego. Lubię jak coś sie dzieje, rośnie, rusza, a nie zielona nuda z kazdego kąta wyziera. Mam takie coś za płotem i płakać mi się chce jak na to patrzę. 2000m2 działki a wszędzie trawa i tujki dookoła:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 27.05.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 (edytowane) Mam takie coś za płotem i płakać mi się chce jak na to patrzę. 2000m2 działki a wszędzie trawa i tujki dookoła:bash: ktoś miał natchnienie i fantazję. Edytowane 27 Maja 2013 przez max-maniacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 27.05.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Modny minimalizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 27.05.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 dlatego u mnie bedzie kwietna łąka i różne starożytne zapomniane zielska Meliska Amolu niet, ale u nas sprawdzona metoda na tutejsze świństwa, to trzy dni na płask i przechodzi. Lekarz przed upływem trzech dni nic nie zapisze, bo to pani wi, to bydzie wirus... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.05.2013 05:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Cześć Musze oblecieć co u Was od wczoraj, do siebie wrócę w wolnym czasie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts