Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

minimalizm jest dobry w domu... w ogródku - dzikość najlepsza, mniej lub bardziej okiełznana... u mnie mniej :p ale i tak lubię moje pole

lece do zupy, dzisiaj szczawiowa mniam z jajem:stirthepot:

na drugie - domowe nugettsy, pieczone ziemniaczki i troche ni z gruchy ni z pietruchy do tego - młoda kapustka z młodą cebulką i marcheweczką na masełku...ja pierdziu ślinotok mam jak piszę

a na deser drożdżówa z rabarbarem

zapraszam :)

na drugie - domowe nugettsy, pieczone ziemniaczki i troche ni z gruchy ni z pietruchy do tego - młoda kapustka z młodą cebulką i marcheweczką na masełku...ja pierdziu ślinotok mam jak piszę

Jestem w drodze do Ciebie:rolleyes:

minimalizm jest dobry w domu... w ogródku - dzikość najlepsza, mniej lub bardziej okiełznana... u mnie mniej :p ale i tak lubię moje pole

Siostra, dolej wody do zupy, goście jadą:D

Jeju, narobilaś mi smaka tą młodą kapustą:eek:

Moej pole, na razie takie ugładzone, bo nie mam czasu więcej podziałać. Z czasem będzie bardziej dzikie, przynajmniej z tyłu domu.

Gość w dom - Bóg w dom:)

przybywajcie do mnie, przybywajcie:)

mam sporą lodówkę i zamrażarkę i nigdy nie zdarzyło mi się, by gości paluszkami przywitać:) także w każdych ilościach jesteście u mnie zawsze mile widziane:)

kapucha jeju mniam, pierwszy raz w tym sezonie robie, normalnie nie moge się doczekać... i weź tu bądź chuda...:mad:

o matko ledwo nadążam, wczoraj mi dzieci nie dały do kompa dojść, jak widzą emotki na forum to szału dostają, pchają się na kolana i opowiadają sobie co która robi, nie dadzą żyć

Tak w skrócie chciałam napisać, że ciesze się Luka, że lepiej się czujesz, doc pozwolił jechac na urlop?

Widzę, że mamy podobna wizję ogródka i niedowiarki są bluzki satynowe, czy inne takie tam niegniecące w rozmiarze 40+ czego jestem dowodem i nawet fajne są i super do kopania w ziemi :D (z dekoltem koniecznie). aaa przypomniało mi się, jak w zeszły weekend pasikonik mi wskoczył w ten dekolt, ale był pisk :lol2::lol2:

Aaaa i życzę Wam dobrej zabawy i pieknej pogody.

Luka - w Krakowie szerokim łukiem omijaj hotel Cracovia - wszystko będzie lepsze od niego

A jeśli pokój styknie to szukaj tu http://sleepinginkrakow.com/pl/?gclid=CNav45rkuLcCFYVV3godkl0Agw

pacz http://sleepinginkrakow.com/apartament/156_willa-apartment

miałabym dobry dojazd do Was :lol2:

Edytowane przez malka

malka dzieki za link na apartamenty...moze i ja skorzystam z tego...najbardziej mi odpowiada Royal bo mam znizke na niego :D (w sumie w kazdym kraju w Royal'u :p)

ehh akurat sobie wczoraj z moim M rozmawialam o jakims wyjezdzie na wakacje bedac w PL.. oczywiscie wybieram Polske...Krakow to moje ukochane miasto!!!

Witam sie i o zdrowko Wasze moje drogie Panie pytam :)

Nieśmiało powiem żebyście nie zazdrościły bo ja sama nie wiem czy pojadę... Znalazłam pokój - Plac Gen. Sikorskiego - Malka może być? ps. a w ogóle to w piątek wchodzi hydraulik, więc jak się okaże że wyjadę to się może okazać że przyjadę i będę miała instalacje pod wylewki zakończone;)

Ja się cieszę! Poza tym praktycznie w samym środku miasta :)

Malce będzie gorzej parkować, ale sobie poradzi :)

A ja się martwię, bo moje szanse na przyjazd coraz mocniej się redukują, bo auta mi chyba do piątku nie zrobią, a do tego moje dziecie zdrowieje, a ja coraz bardziej zapadam na jakieś galopujące suchoty..

Dorka nieeeee :(

zarzuć coś mega i masz być zdrowa !!!!!

Luka, ale Wy tak cały weekend będziecie w tym Krakowie siedzieć???

No bój się boga :mad::mad:

Wika będzie zadowolona

ja bym zdechła :oops:

ps. Malka ma obakane parkowanie, tuz przy plantach jest miejsce parkingowe, które wszyscy (turyści) uznają za zatoczkę dla autobusów, a to miniprking :lol2:

Edytowane przez malka