Lukarna 30.05.2013 01:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 No, jesteśmy na miejscu. Od Wrocławia droga rewelka:wiggle: Ciekawe jak ja Marcinowi teraz wytłumaczę że idziemy znowu spać Naprawdę tu jestem:) Malka:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 30.05.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Luka, pozdrów serdecznie Kraków ode mnie i uściskaj Malkę. Ja niestety zostaję, poleżę sobie plackiem jeszcze chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 30.05.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 bawcie się dobrze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.05.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Luka Dorka ,szkoda Ale zdrówko ważniejsze, wiesz...co się odwlecze.... przynajmniej ja nie odpuszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 31.05.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 bawcie się dobrze!!! pewnie to robią skoro się dziś Luka nie odzywa. pozdrowienia dla smoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 31.05.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 tylko się nie schlejcie za bardzo podpisano: mamusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.06.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Maz musi wyrzucic gnój od smoka! skoro pierwszy raz jest w Krk Milego spedzania czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.06.2013 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Dorka szkoda bardzo:-( ale jak Malka mowi - zdrowie najwazniejsze:-* Odzyskalam w koncu internet w tel, uffJedziemy wlasnie spoznieni na spotkanie z Malka i mam zamiar mimo pogody bawic sie swietnie;-)Wczoraj bylismy w Wieliczce a wieczorem wloczylismy sie nad Wisla, bylo swietnie:-)Zostalabtm tu dluzej chetnie... Buziaki i pozdrowienia:-* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.06.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Luka, cudnie być w podróży, bawcie się dobrze:yes: Spotkanie z Malką na bank będzie świetną rozrywką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.06.2013 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Uwielbiam wyjezdzac a ostatnio nie mamy okazji... Maluchy daja rade ale nie sa tak wytrzymale jak Wika jak z nami jezdzila jak byla mala. Ona nie do zdarcia byla, nie skarzyla sie nigdy:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.06.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 A wydawałoby się, że gay są dwa maluchy to się sobą zajmą i będzie spokój. Pokazywanie dzieciom życia wokół, rozmowy z rodzicami i podróże to chyba najlepsza szkoła świata:yes: Luka, zrobiliście im wspaniały Dzień Dziecka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.06.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Może młodsze mają lepsze warunki czyli auto pod nosem i wszędzie mamusia zawiezie i przywiezie a starsza miała lepszą szkołę życia?Cieszę się, że świetnie się bawicie. Mam nadzieję, że i integracja rodzinna się udała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.06.2013 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Pumpa a wiesz ze mozesz miec racje... Ardea dla nas to tez byl fajny dzien:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 01.06.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Dorka szkoda bardzo:-( ale jak Malka mowi - zdrowie najwazniejsze:-* Odzyskalam w koncu internet w tel, uff To sprawdź priv serdecznie zapraszam, jak już nie będziecie mieć pomysłów co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.06.2013 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Dorka:-)Dobrze ze mowisz bo ja na tel privow nie widze:-) ale juz zajrzalam na lapku:-* Wypijemy Wasze zdrowie dziewczyny;-) i bedziemy grzeczne mamo Nito:-* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.06.2013 02:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 pozdrowienia z pijalni piwa i wodki - Malka i Luka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 02.06.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 nieźle koleżanki zabalowały!!!mam nadzieję, że dzisiaj głowa nie boli i dasz radę w podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 02.06.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 jak nie będzie musiała powozić, to da radę. jak już wydobrzejesz, odpoczniesz po podróży, to zdaj relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 02.06.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Luka, jaka jest Malka?Malka, jaka jest Luka? Buziaki dla obydwóch Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 03.06.2013 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 ale fajnie macie dziewczyny i jak żyjecie? Fajne jesteście czy same zgryźliwe baby? zdjęcia zrobiły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts