Lukarna 03.06.2013 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 No tak, to druga sprawa...Przed skuterem miałam opory duże też ale w koncu mnie przekonali:) Cięzko mi dziś do rzeczywistości wrócić - dobrze że mam to L4 jeszcze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.06.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Czasem nie będzie miała wyboru - ktoś będzie musiał o suchej paszczy No i to pewnie będzie główny argument ZA;) Cięzko mi dziś do rzeczywistości wrócić - dobrze że mam to L4 jeszcze;) Nie ma to jak kaca leczyc na L4;) Tzn. odpoczywać po weekendzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.06.2013 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Nieee to nie tak jak myslisz;) Żeby nie było: rano byłam na badaniach znowu a zaraz idę do lekarza;)P mi powiedział, że się laborantka zdziwi jak wyniki odczyta;)Gupi, nie wie że to juz wyparowało wszytsko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.06.2013 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Luka, jaka jest Malka? Malka, jaka jest Luka? Buziaki dla obydwóch Was! A co ja mogę powiedzieć L-Luka M- malka L- wiesz, myślałam,że jesteś blondynką M- a po czym wniosłaś ??? L - no jak, po twoich wpisach :rotfl::rotfl: A jaka jest Luka... no powiem tylko,że po Jej wpisach tego nie odkryjecie Znacie powiedzenie "cicha woda brzegi rwie " ??? to zapewne jakiś znajomy Luki wymyślił Starzy są the best, ale ich dzieci Marcin to sama słodycz, Weronika, cóż - mój ślubny był bliski jej adopcji A Wika - rodzice nastolatków - możecie zazdrościć to ideał córki, mnie mega ujęła jej troska o maluchy. Luka - jeszcze raz Ci gratuluję przychówku Ps. nie licz na to,że rok będę czekać na spotkanie z Wami :no: to kiedy ten Wrocław ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 03.06.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 (edytowane) cześć Dziewczynki!!!! strasznie fajnie czyta się Wasze opisy długiego łykendu i wspólnego balowania!! cały czas mi szkoda, że nie było mnie tam z Wami, ale dla mnie za daleko:bash: może next time gdzieś bliżej morza naszego pięknego? cmoki dla Was, szczególne dla Luki i Malki - super, że się spotkałyście:) p.s. a może morze???? Edytowane 3 Czerwca 2013 przez amglad1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.06.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Dziewczyny ja tez sie ciesze, ze Wasze spotkanie sie udalo i pomysl ze wspolnym wyjsciem do miasta noca- to tylko podziekowania dla niani i pomyslodawczyni L- wiesz, myślałam,że jesteś blondynką M- a po czym wniosłaś ??? L - no jak, po twoich wpisach :lol2::lol2::lol2::lol2: przypomnialo mi sie spotkanie z amglad1, tyle ze ja bylam pewna, ze ona nie jest blondynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.06.2013 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Reszty już się domyślacie pewnie, po analizie całego wieczoru sądzę że zaszkodziła mi potrawa i wdzięcznej nazwie "Niespodzianka" - czyli chleb za gruba ze smalcem i ogórkiem zjedzony około 5 rano;) Oj Kochana, to ty nie wiedziałaś, że to nie alkohol szkodzi tylko to co jesz? Dziś kończy hydraulik. (....) Jak zdążymy posprzątać to na piątek wstępnie umówione są wylewki - jeszcze się nie cieszę ale już widać światełko w tunelu... cudowna wiadomość, mam nadzieję, że wszystko będzie jak trzeba i będziesz w piątek śpiewała "mój jest ten kawałek podłogi Aaa, słuchajcie: Położenie wełny, zrobienie sufitów i całej tej obróbki za 40 zł to chyba dobra cena, co? jak dla mnie rewelacyjna, u nas 1,5roku temu było od 55 w góre :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.06.2013 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Malka ja ci bardzo dziękuję za gratulacje ale myślę że Twój Młody czasem może robić za całą moja trójkę Ty wiesz, ze jak byliśmy w kinie to on mi tłumaczył jak to było z wybuchem i jak zgineły dinozaury? I jeszcze w jaki sposób są te sale 5D wyposazone:D Boski jest:) A Wrocław na pewno bliżej niz dalej;) ps. wiedziałam ze mi wygarniesz ta blondynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.06.2013 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Pumpa no właśnie obstawiam że zjadłam niepotrzebnie:) http://img822.imageshack.us/img822/484/dsc0043teo.jpg Uploaded with ImageShack.us :D Praca hydraulika odebrana, a na piątek musimy uszykować dom na wylewki:wave: O ile się coś nie zmieni Do pana od poddasza kierownik ma dzwonic i umawiać Cos się zaczyna dziać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.06.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 COŚ?????????????? babo, duuuużo się dzieje, w końcu!!! nawet nie wiesz jak się cieszę, akurat na przyszły majowy weekend będę miała gdzie jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.06.2013 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Ja się na razie troche boję cieszyć bo wiesz;)Na przyszły majowy to może i taras juz bedzie;) jak się tak rozpedzimy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 03.06.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 ooo, właśnie w temacie wylewek: Luka i Nita, i kto jeszcze pamięta ile u Was liczono sobie za m2? I za co? styropiany, papy - all inclusive ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.06.2013 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Ten nasz bierze 10 zł za styro i papę i wylewkę. Kierownik ma z nim gadać zeby zjechał z ceny jak styro rozłożony jest ale nie wiem jak sie dogada ( jak nikomu nie powiecie to sie przyznam że tak mi zależy na tych wylewkach że nawet bym sie nie targowała;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 03.06.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Ale super się czyta o waszych szaleństwach. Mam nadzieję, że nastepny zlot będzie nad morzem i będę mogła z Was wyciągnąć szczegóły Cudnie, że hydraulik juz skończył i trzymam kciuki za wylewki. teraz jak juz się rozpędziliście to nie wychamujecie. Co do wylewek to u nas było 21 zł za metr, same wylewki z materiałem. Styropian i folię kładliśmy sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.06.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Czy ja zawsze muszę mieć najdrożej :bash: Wylewki kosztowały nas 30 zł za metr, z tym,ze folię i styro kładłam sama. Tak, tak te wylewki, na które obecnie samopoziom pójdzie, ten samopoziom za 75 za metr :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 03.06.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Dzięki za odpowiedzi ! Ciekawe czy ceny rosną z północy na południe bardziej niż ze zachodu na wschód? muszę się zebrać w sobie i jakąś ofiarę, czyli ekipę do wylewek wytypować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.06.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Dorka, ale masz jeszcze z trzy tygodnie ??Facet, który ma mi robić samopoziomy robi również wylewki z jastrychu anhydrytowego w dobrych cenach.Obakam czy gość jest naprawdę tak dobry jak w laurkach od pana od żywicy i dam Ci namiar jeśli zechcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 03.06.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Chcem, właśnie przyszłam z działu o podłogach, wymęczona intelektualnie i dalej (tu cenzura wycięła) nie wiem, co powinnam zrobić. Właśnie za te trzy tygodnie muszę kolejnego flash-mobowego spota na mojej działce urządzić. Już mi jasność umysłu wraca i dociera ogrom rzeczy, które będę musiała wcisnąć w te kilka dni. I wszystko byłoby jakieś strawne, gdybym wiedziała co wcisnąć pod te (tu znów cenzura) drzwi balkonowe i jak ożenić podłogę na legarach z wylewkami. Ale za to chyba już wiem co zrobię z podłogą w garażu, bo akurat to jest najmniej ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.06.2013 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Dorka, a przypomnij mi, TY masz podłogówkę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 03.06.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Miejscami. W tfu, salonie, jaśnie panienka se podłogę na legarach wymyśliła. I w gościnnym tyż. Gdzie indziej będą się snuły kable od elektrycznej podłogówki. Na piętrze podłogówka w łazience, reszta wyżej bez kabli, a w pokojach miało być na legarach. To tak, żeby mi się nie nudziło podczas wyłuszczania mych potrzeb. Jastrych Anhydrytowy - brzmi normalnie jak personalia jakiegoś wczesnoruskiego księcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts