Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czasem nie będzie miała wyboru - ktoś będzie musiał o suchej paszczy :)

No i to pewnie będzie główny argument ZA;)

Cięzko mi dziś do rzeczywistości wrócić - dobrze że mam to L4 jeszcze;)

Nie ma to jak kaca leczyc na L4;)

Tzn. odpoczywać po weekendzie;)

Luka, jaka jest Malka?

Malka, jaka jest Luka?

Buziaki dla obydwóch Was!

A co ja mogę powiedzieć :)

L-Luka

M- malka

L- wiesz, myślałam,że jesteś blondynką

M- :jawdrop: a po czym wniosłaś ???

L - no jak, po twoich wpisach

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

A jaka jest Luka... no powiem tylko,że po Jej wpisach tego nie odkryjecie :lol2:

Znacie powiedzenie "cicha woda brzegi rwie " ??? to zapewne jakiś znajomy Luki wymyślił ;)

Starzy są the best, ale ich dzieci :o

Marcin to sama słodycz, Weronika, cóż - mój ślubny był bliski jej adopcji :) A Wika - rodzice nastolatków - możecie zazdrościć to ideał córki, mnie mega ujęła jej troska o maluchy.

Luka - jeszcze raz Ci gratuluję przychówku :)

Ps. nie licz na to,że rok będę czekać na spotkanie z Wami :no::no:

to kiedy ten Wrocław ????

cześć Dziewczynki!!!!

strasznie fajnie czyta się Wasze opisy długiego łykendu i wspólnego balowania!!:wave:

cały czas mi szkoda, że nie było mnie tam z Wami, ale dla mnie za daleko:bash:

może next time gdzieś bliżej morza naszego pięknego?

cmoki dla Was, szczególne dla Luki i Malki - super, że się spotkałyście:):wiggle:

p.s.

a może morze????

Edytowane przez amglad1

Dziewczyny ja tez sie ciesze, ze Wasze spotkanie sie udalo :wave:

i pomysl ze wspolnym wyjsciem do miasta noca- :cool: to tylko podziekowania dla niani i pomyslodawczyni ;)

L- wiesz, myślałam,że jesteś blondynką

M- :jawdrop: a po czym wniosłaś ???

L - no jak, po twoich wpisach

:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

przypomnialo mi sie spotkanie z amglad1, tyle ze ja bylam pewna, ze ona nie jest blondynka :rotfl:

Reszty już się domyślacie pewnie, po analizie całego wieczoru sądzę że zaszkodziła mi potrawa i wdzięcznej nazwie "Niespodzianka" - czyli chleb za gruba ze smalcem i ogórkiem zjedzony około 5 rano;)

Oj Kochana, to ty nie wiedziałaś, że to nie alkohol szkodzi tylko to co jesz? :rolleyes:

Dziś kończy hydraulik. (....)

Jak zdążymy posprzątać to na piątek wstępnie umówione są wylewki - jeszcze się nie cieszę ale już widać światełko w tunelu...:)

cudowna wiadomość, mam nadzieję, że wszystko będzie jak trzeba i będziesz w piątek śpiewała "mój jest ten kawałek podłogi

Aaa, słuchajcie:

Położenie wełny, zrobienie sufitów i całej tej obróbki za 40 zł to chyba dobra cena, co?

jak dla mnie rewelacyjna, u nas 1,5roku temu było od 55 w góre :/

Malka ja ci bardzo dziękuję za gratulacje ale myślę że Twój Młody czasem może robić za całą moja trójkę :) Ty wiesz, ze jak byliśmy w kinie to on mi tłumaczył jak to było z wybuchem i jak zgineły dinozaury? I jeszcze w jaki sposób są te sale 5D wyposazone:D

Boski jest:)

A Wrocław na pewno bliżej niz dalej;)

ps. wiedziałam ze mi wygarniesz ta blondynkę:lol2:

Pumpa no właśnie obstawiam że zjadłam niepotrzebnie:)

http://img822.imageshack.us/img822/484/dsc0043teo.jpg

Uploaded with ImageShack.us

:D:D

Praca hydraulika odebrana, a na piątek musimy uszykować dom na wylewki:wave:

O ile się coś nie zmieni

Do pana od poddasza kierownik ma dzwonic i umawiać:D

Cos się zaczyna dziać...

Ten nasz bierze 10 zł za styro i papę i wylewkę. Kierownik ma z nim gadać zeby zjechał z ceny jak styro rozłożony jest ale nie wiem jak sie dogada ( jak nikomu nie powiecie to sie przyznam że tak mi zależy na tych wylewkach że nawet bym sie nie targowała;) )

Ale super się czyta o waszych szaleństwach. Mam nadzieję, że nastepny zlot będzie nad morzem i będę mogła z Was wyciągnąć szczegóły :D

Cudnie, że hydraulik juz skończył i trzymam kciuki za wylewki. teraz jak juz się rozpędziliście to nie wychamujecie.

Co do wylewek to u nas było 21 zł za metr, same wylewki z materiałem. Styropian i folię kładliśmy sami.

Czy ja zawsze muszę mieć najdrożej :bash::bash::bash:

Wylewki kosztowały nas 30 zł za metr, z tym,ze folię i styro kładłam sama.

Tak, tak te wylewki, na które obecnie samopoziom pójdzie, ten samopoziom za 75 za metr :bash::bash::bash:

Dzięki za odpowiedzi ! Ciekawe czy ceny rosną z północy na południe bardziej niż ze zachodu na wschód?

muszę się zebrać w sobie i jakąś ofiarę, czyli ekipę do wylewek wytypować...

Dorka, ale masz jeszcze z trzy tygodnie ??

Facet, który ma mi robić samopoziomy robi również wylewki z jastrychu anhydrytowego w dobrych cenach.

Obakam czy gość jest naprawdę tak dobry jak w laurkach od pana od żywicy i dam Ci namiar jeśli zechcesz.

Chcem, właśnie przyszłam z działu o podłogach, wymęczona intelektualnie i dalej (tu cenzura wycięła) nie wiem, co powinnam zrobić.

Właśnie za te trzy tygodnie muszę kolejnego flash-mobowego spota na mojej działce urządzić. Już mi jasność umysłu wraca i dociera ogrom rzeczy, które będę musiała wcisnąć w te kilka dni. I wszystko byłoby jakieś strawne, gdybym wiedziała co wcisnąć pod te (tu znów cenzura) drzwi balkonowe i jak ożenić podłogę na legarach z wylewkami. Ale za to chyba już wiem co zrobię z podłogą w garażu, bo akurat to jest najmniej ważne.

Miejscami. W tfu, salonie, jaśnie panienka se podłogę na legarach wymyśliła. I w gościnnym tyż. Gdzie indziej będą się snuły kable od elektrycznej podłogówki. Na piętrze podłogówka w łazience, reszta wyżej bez kabli, a w pokojach miało być na legarach. To tak, żeby mi się nie nudziło podczas wyłuszczania mych potrzeb.

Jastrych Anhydrytowy - brzmi normalnie jak personalia jakiegoś wczesnoruskiego księcia.