malka 04.06.2013 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 POBUDKA!!!!! CO TO ZA SPANIE Ja musiałam wstawać, więc Wy też ,marsz z łóżek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 04.06.2013 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 A dzień dobry w takim razie z rana Ale głośni są w tym linku, aż mi kubek z kawą w ręku zadrżał... Malka, a na jaką stronkę Ty spoglądałaś wczoraj? chodzi mi o tę za 35zl/m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 04.06.2013 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 co pobudka, dawno juz od 6 nie śpimy ależ się uśmiałam z waszej wczorajszej rozmowy, muszę sobie te trudne słówka przyswoić i też będę szpanować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 04.06.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Luka, schody z kostki u nas: taras ułożony z kostki: ostatnie zdjęcie nie wyraźne bo robione podczas oberwania chmury... tak pięknie nam zalało działkę, że wypłukało prawie cała świeżo zasianą trawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.06.2013 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Luka, schody z kostki polecam. Są praktycznie nie do zdarcia. Sąsiad właśnie u siebie płytki skuwa, bo po zimie potrzaskały. Ale tarasu bym nie zrobiła ani z płytek ani z kostki, bo: po pierwsze primo - to bedzie piekarnik nie taras i długo nie posiedzisz po drugie primo - ja latem to na boso lubię łazić i weź tu wejdź na taką palącą płytkę Never, z drewna musi byc i tyle:D Kiedy bedzie nie wiadomo, ale bedzie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 04.06.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 bry. ale się tu rozgadałyście. i wycieczka, i hydraulik, jastrychy, a teraz jeszcze schody i taras. nadążyć za Wami. ale cieszę się ogromnie, że udał się wypad na południe. bardzo żałuję, że mnie tam nie było. zazdroszczę też idealnych dzieci (gdzie takie rozdają?) ps1. taras też mi się drewniany marzy. ps2. te zdjęcie z ogórkiem, to wszystko, co masz nam do pokazania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 04.06.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Luka, schody z kostki polecam. Są praktycznie nie do zdarcia. Sąsiad właśnie u siebie płytki skuwa, bo po zimie potrzaskały. Ale tarasu bym nie zrobiła ani z płytek ani z kostki, bo: po pierwsze primo - to bedzie piekarnik nie taras i długo nie posiedzisz po drugie primo - ja latem to na boso lubię łazić i weź tu wejdź na taką palącą płytkę Never, z drewna musi byc i tyle:D Kiedy bedzie nie wiadomo, ale bedzie:cool: my mamy taras od północy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.06.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 my mamy taras od północy Trzeba było od tego zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 04.06.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Esiak super schody i taras okazały. Gratuluję. Też będę miała schody z kostki a taras drewniany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.06.2013 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Malka, nie hałasuj toć nie spię Chociaz zaspałam dziś i dzieci poszły dopiero na 9 do szkoły:bash:, potem okazało się że Wera nie ma jednej ksiazki więc naginałam z powrotem. A teraz jem na sniadanie truskawki i piję kawę, mniam Esiak ale Wam zalało działkę Ale inaczej wyglada niż jak byłam u Was:) Piękny duży taras:) U nas jest 2/3 tarasu zadaszone więc może tragedii nie bedzie, co?? Tak przynajmniej P mnie przekonuje... A jest jakies drewno, które nie kosztuje worka kasy, jest łatwodostepne i nie trzeba go czesto konserwować?? ps. czy to prawda że jest kostka o wysokości 3cm?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.06.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Esiak, ładnie , bardzo ładnie u Was:jawdrop: i kolor kostki taki nietypowy - pasuje do domku:) Ja mam płyty gresowe na balkonach i lada chwila będą zakrywane drewnianą klepką. A schody i podesty też raczej zrobię z kostki (na 99%) taras na 100% będzie drewniany. Luka, trzymam kciuki za wylewki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.06.2013 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Trzymaj trzymaj bo kazde się przydadzą Za godzine jadę na budowę sprzatać trochę bo na razie wygląda jakby ktoś granat wrzucił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.06.2013 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Co mam zrobić dziś na obiad?? Żeby dzieci chętnie zjadły oczywiście bo mi jest wsio rawno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 04.06.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 cześć Bejbe:hug: strasznie się cieszę, że miałyście fajny łykend i że było super http://emotikona.pl/emotikony/pic/45chill.gif p.s. z niespodziankami tak jest, że po jakimś czasie lubią wracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.06.2013 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Oby nie oby nie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 04.06.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 to jak już będziesz miała pomysł na obiad, to podrzuć i mi. dla mnie to codzienny dylemat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 04.06.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 a propos budowlanych tematów my tez planowalismy drewniany taras i schody wejściowe do domu, ale poddalismy się... będzie podróba drewna - mniej roboty póxniej...oczywiście, widać że to nie drewno, ale jakoś totalnie przestało mi to przeszkadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.06.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Co mam zrobić dziś na obiad?? Żeby dzieci chętnie zjadły oczywiście bo mi jest wsio rawno... Robiłam w sobote botwinkę z jajkiem. Do tego ziemniaki ze skwarkami. O mamo, ale była wyżerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.06.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Luka, albo placki z cukinii z sosem pomidorowym. Mniam:) Jeju, a ja mam ze soba tylko sałatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 04.06.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 moje dziecię żre wszystko, ale botwinkę jakoś tak boczkiem spożywa, bez większego entuzjazmu...najpierw jajo, a potem reszta słabiej zdecydowaniemy wczoraj makaron z twarogiem i skwarkami z boczusia - proste, chłopskie i pyszne, młody wtrząsnął wielki talerz, że aż ja byłam zdumiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts