nita83 04.06.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Luka no co TY masz piękny ogród w zgodzie z naturą i ekologiczny Nie wycinaj wszystkiego, bo łyso będzie. Jescze jak mówisz, że przechodnie zaglądają. Wyciąć zawsze można a rośnie baardzo wolno. Czemu tych choinke jeszcze nie masz posadzonych? Za dwa miesiące przeprowadzka a Wy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.06.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 (edytowane) ze zmiana poscieli nie jest tak zle mam do tego smykalke ... Edytowane 6 Czerwca 2013 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.06.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Patrzaj to mój duzy orzech - teraz jest przycięty owocki a tu mały -ten na wprost i z tego roku duży przycięty i pokiereszowany przez pana wywożącego kontener :mad: i mały puszczony samopas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.06.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 rety jakie bossskie orzechowce tylko szkoda tego pokiereszowanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.06.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Melisa -to jakiś żart ??? to ja jestem jakimś nienormalnym gościem hotelowym . Ręczniki zawsze zostawiam w łazience, pościel na łóżku,a śmieci w koszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.06.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 niee to nie jest zart , ale tez o tym pomyslalam jak do srodka weszlam... tak sie bawia sportowcy na szczescie trafiaja sie normalni goscie, ktorych mam ochote nosic na recach i osobiscie podziekowac za czystosc...ale nie mam okazji bo nigdy ich nie ma w pokojach jak ja jestem najlepsze jest to, ze staralam sie o prace na recepcji, a wyladowalam jako pokojowka..bariera jezykowa:P ale spoko..daje rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.06.2013 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Malka kurde dużą masz działkę co Ty chcesz? Rex by się zmiescił z luzem...I drzew masz duzo... Przemyślę te orzechy ale nie mogę na razie nic głosno mówic bo cały czas stałam na stanowisku że wszytsko wywalamy;) ps. ja po sobie zawsze sprzatam jak gdzies wyprowadzam sie, ba posciel zawsze ścigam nie wiem dlaczego:bash: i składam wszytsko do prania...niestety w Krakowie nawet nie spojrzałam za siebie czy dali rade ogarnac;)Moja siora sprzata w prywatnych domach, w sumie w dwóch rezydencjach bo nie wiem jak nazwac te wielkie domy - tam to ma dopiero do oglądania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 04.06.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 szok, naprawde jak tak można pokój zostawić, co za świnki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.06.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 dziewczyny uwierzcie, jeden, dwa pokoje da sie wytrzymac...ale 17?? bo ogolnie w niedziele mamy po 17, a w tygodniu 19...chyba ze brak pokojowek i wykupujemy wiecej ich, tak jak np ja dzisiaj mialam 22 na szczescie nie w takim oplakanym stanie nita83, swinki to tak delikatnie powiedziane masz na mysli? heh u mnie to dopiero lacina idzie ok sorki za Przemyślę te orzechy ale nie mogę na razie nic głosno mówic bo cały czas stałam na stanowisku że wszytsko wywalamy;) jak cos, to zawsze mozesz powiedziec, ze kobieta zmienna jest.... i ze bylas w szoku i nie wiesz, co mowilas powiem krotko, wyciac idzie szybko, ale zasadzic i zeby tak urosly to potrzeba na to czasu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 04.06.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 czyli ogólny apel - NIE WYCINAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.06.2013 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 No wiem wiem. Przemyslę ps. Policzyłam i wyszło mi że mamy w piatek do wylania 230m. Pewnie nie zdążą w jeden dzień. Nie wiem ile mam zamówić materiału, niech kierownik liczy, nie? Na "póxniej" zostanie jeszcze jakieś 60m piwnicy i 18m taras... Teraz lejemy tylko dom i garaż zeby móc działac dalej w srodku, z piwnica sie nie pali tak. Mały biały domek to to nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.06.2013 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 czyli ogólny apel - NIE WYCINAJ nie tknęłabym ich paluchem ale mi koncepcję psują dlatego się zastanawiam po prostu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.06.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 nie tknęłabym ich paluchem ale mi koncepcję psują dlatego się zastanawiam po prostu:) koncepcje zawsze mozna zmienic ja protestuje! nie odbieraj im zycia... nie boli cie serducho, ze chcesz je tak potraktowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.06.2013 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Szczerze? nie boli:Dchociaz nie ukrywam ze wolałabym wycinac jak lisci nie beda miały:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.06.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Luka, orzechowi przytnij dolne gałęzie i wszystkie te odrosty, które idą w dól - ale to tak w lutym. Zobaczysz jaka ładna korona się zrobi, w sam raz jako parasol przeciwsłoneczny książeczka, leżaczek i ten cudowny cień Co do czereśni - jeśli nie owocuje, lub owocuje kiepsko - to nie miałabym skrupułów - pod siekierę, ale orzech ??? Ja mam dylemat z tym małym - to samosieja, przyczaił się za blaszakiem i dostrzegłam go dopiero jak miał z 2 metry (tak, tak, takie chaszcze miałam), krzywy był jak diabli, bo go dach wyginał, ale żal mi dziada wyciąć. W końcu stwierdziłam - niech rośnie, wyciąć zawsze zdążę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 04.06.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 ha ha Meliska to cios poniżej pasa a właśnie Luka jakie Ty masz wielkie przestrzenie w domu, wow aaa i jeszcze chciałam, jak zobaczyłam te zdjęcia pokoi hotelowych to w pierwszej chwili pomyślałam, że to z Waszego weekendowego pijaństwa :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.06.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 ha ha Meliska to cios poniżej pasa a właśnie Luka jakie Ty masz wielkie przestrzenie w domu, wow aaa i jeszcze chciałam, jak zobaczyłam te zdjęcia pokoi hotelowych to w pierwszej chwili pomyślałam, że to z Waszego weekendowego pijaństwa :lol2: o żeż nie pierdzielę, może byłyśmy pijane, ale nic nie zdemolowałyśmy chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.06.2013 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 One pewnie nigdy ciete nie były bo rosną jak chcą...Kurde mącicie mi w głowie... W sumie od razu kasy na ogród miec nie bedę.Wiec może wywalę czeresnię, wyrównam teren i posieje trawę. Będa sobie te orzechy rosły dopóki nie przyjdzie ich czas.A choinki posadzę w narożniku gdzie nie ma orzechów i na drugim boku tym od podgladaczy...Jakos to sie może skomponuje dookoła... Tylko kurde ja już chciałam drzewka owocowe i drewutnię...To moze wywalę tego jednego co tam za blisko jest. I tak chyba z 4 albo 5 jeszcze zostanie...jesssuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.06.2013 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Ależ Nita, my się kulturalnie po knajpach szlajałysmy: nie zaczepiałyśmy nieznajomych, nie tanczyłysmy na barze i nawet nie stłukłysmy szklanki:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.06.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Ależ Nita, my się kulturalnie po knajpach szlajałysmy: nie zaczepiałyśmy nieznajomych, nie tanczyłysmy na barze i nawet nie stłukłysmy szklanki:D nieeeeee, nic a nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts