nita83 04.06.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 ale no co, orzech to tez może podejśc pod owocowe i rosnie pod nim, rośnie, sąsiad tulipany ma. A jak jest dośc spory, to może jakis domek na drzewie albo huśtawkę, albo drabinkę. Na pewno będziesz miała pożądany latem cień. Czereśnię tnij, a orzecha zostaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 04.06.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Ależ Nita, my się kulturalnie po knajpach szlajałysmy: nie zaczepiałyśmy nieznajomych, nie tanczyłysmy na barze i nawet nie stłukłysmy szklanki:D:D nieeeeee, nic a nic eeee nie umiecie sie bawić :P:P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.06.2013 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 nieeeeee, nic a nic stłukłysmy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.06.2013 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 eeee nie umiecie sie bawić :P:P:P:P czekaj, nie wydawaj pochopnych osadów, może Malka ma cos w zanadrzu:D ps. na domki i inne takie orzechya za małe są - jedynie na cień sa dobre;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.06.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 tak mi się tylko przypomniało jak mój A szkolił tego gówniarza co się przysiadł , jak rwać laski, a Twój P jak wychowywać dzieci:rotfl::rotfl::rotfl: stłukłam sobie perfumy zamaszyście szukałam szczoteczki do zębów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.06.2013 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 No wiesz ze ja nie wiem jak ta jego zagadke rozwiązałysmy, ta z matematyka?? Noo, P się go dopytywał: co robiłes dzisiaj ze swoim dzieckiem??:lol2: I A go wysylał do jakiejś co przy barze siedziała, nie?? ale cos mi się kojarzy ze mówili ze brzydka jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.06.2013 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Łoo a o perfumach to nie mówiłas:D Tak mi głupio ze taka mało towarzyska byłam w niedzielę, ale na serio myslałam że umrę nastepnym razem sie poprawię, obiecuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.06.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 (edytowane) za mało wypiłaś, stąd to złe samopoczucie już Wrocławia się nie mogę doczekać. Weżmiemy sobie wynajmiemy jakiś koedukacyjny pokój i się dobijemy, tak by w razie godziny 0 paść na wyrko i nie martwić się, gdzie taksówkarz mnie wiezie a zagadka: [h=1]1) Pomyśl liczbę od 2 do 9. 2) Pomnóż tę liczbę przez dziewięć. 3) Wynik to liczba dwucyfrowa, dodaj obydwie cyfry do siebie. 4) Pomyśl o państwie, którego nazwa zaczyna się na pierwszą literę wyniku dodawania, który uzyskałeś w punkcie 3) 5) Pomyśl o kolorze, którego nazwa zaczyna się na trzecią literę państwa z punktu 4) 6) Pomyśl o kwiatku, którego nazwa zaczyna się na drugą literę koloru z punktu 5) [/h] Edytowane 4 Czerwca 2013 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.06.2013 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 A Wy wracaliście taksówką?? myslałam że z buta:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.06.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 przeceniasz nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.06.2013 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Zapamietałas to czy znalazłas w necie?? Wiesz co, w sumie to sobie nawet nie pogadałysmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 04.06.2013 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Ta zagadka to nawet na trzeźwo obrzydliwa jest. Kiedy Wy do tego Wrocławia się wybieracie? (czuję, że się wybitnie lepiej czuję, bo zew czuję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.06.2013 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Cos Ty Dorka, myslałysmy z Malka w jednym tempie:D Do Wrocławia?No nie wiem... w wakacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.06.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Zapamietałas to czy znalazłas w necie?? Wiesz co, w sumie to sobie nawet nie pogadałysmy no jak miałam Ci się zwierzać ? w asyście mężów z netu, z netu , a my mnożyłyśmy przez 7 nie??? Ta zagadka to nawet na trzeźwo obrzydliwa jest. Kiedy Wy do tego Wrocławia się wybieracie? (czuję, że się wybitnie lepiej czuję, bo zew czuję) a kiedy Ci pasuje ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.06.2013 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Moglysmy ich wyslac po więcej ulotek:D No cos ty, przez 9, pamietam bo od razu wybrałam 5 zeby mi sie łatwo mnożyło:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.06.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 aaa może, bo ja wybrałam 7 i się pogubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 04.06.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Ja twardo się trzymam koncepcji, że koszę u siebie za cirka about trzy tygodnie.Jak mi się tym razem coś )(_&&^^, to się zdenerwuję naprawdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.06.2013 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Nosz kurka za 3 tyg to jeszcze nie mogę - P mi bedzie marudził że dopiero co wyjeżdżalismy:(Cięzko by mi było go namówić. Chociaż w sumie kto nie pyta to nie wie nie?? Ja juz się zastanawiałam jak to załatwić logistycznie bo kurde my chyba troche za wczesnie jechalismy - jakby go przedmuchali to nie wiem czy by było ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.06.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 My mieliśmy hotel, wis a wis komisariatu - zawsze można było iść dmuchnąć. Ja tam mam doświadczenie dmuchania w krk Luka, następnym razem same może się urwiemy, co ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.06.2013 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Pociągiem?? :lol2: ale że w sensie teraz sie urwiemy czy jeszcze teraz ich weźmiemy a nastepnym sie urwiemy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts