Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

7 godzin??:D

Autostrada jechało się fajnie nawet, na bramkach długo nie stalismy. Ja wtedy do Ciebie dzwoniłam zeby się zapytać A jak on nam radził jechać:D a ze się nie dodzwoniłam do pojechalismy A4. Nawet od Wrocka jechało sie fajnie - nie było dużego ruchu:)

W sumie mi pociągiem tez nie teges bo u mnie pociągów nie ma:)

jeśli PKP mówi, że pociąg jedzie 3 godziny, to pomnóż to przez 2 i dodaj 20%

w lipcu ur. Rzeszowa jechałam ponad 7 godzin :bash: to była trauma,ścisk (mimo,że miałam miejscówkę) skwar i smród -masakra

Luka, nie wycinaj na razie. Lepiej posadzić to co docelowe ma tam rosnąć i jak troszkę podrośnie to wtedy wytniesz. My mielismy w sumie za domem ponad 70 drzewek samosiejek (sosny i brzozy), połowa poszła pod siekierę, reszta rośnie. Mam plan sukcesywnie co roku sadzić i wycinać, żeby pusto nie było.

http://img12.imageshack.us/img12/2573/img0037bp.jpg

To na zdjeciu to tylko mały fragment tego co u nas rośnie. Jak kupowaliśmy działkę 4 lata temu tylko trawa była i jakieś maleńkie samosiejki. Teraz mały busz, ale cień daje i osłania od sąsiadów, bo jakby nie to to mieliby nas na widelcu:eek: . No i będę miała gdzie hamak postawić miedzy drzewkami:D

Agalind ale masz piękne brzózki :)

Asia mój głos: "nie - wycince"

Meliska jak zobaczyłam Twoje pierwsze zdjęcia to szczena mi opadła (bynajmniej nie z zachwytu). Najgorsze jest chyba to, że następni goście nie docenią Twojego trudu, żeby ich pobyt był miły. Zastanawia mnie kto po nich w domu sprząta? Przecież jak w domu mam nawyk pościelić łóżko czy śmieci wrzucać do kosza to na wyjeździe nie zapominam o tym...

Mały wstał zakatarzony, pyrchający... zostaje w domu... :(

Na obiad proponuję coś rozgrzewającego - zupa pieczarkowa?

Jednak nie kulinarnie??:):)

Kurcze nie chcą mi sie goic siniaki, ani na rękach po pobraniu krwi, ani na brzuchu po zastrzykach przeciwzakrzepowych:sick:

wygladam jak ofiara przemocy domowej

ps. ja dzis gulasz, kasza gryczana, buraczki i sałatka z ogórków kiszonych- jeden z mojej top listy:D

Jednak nie kulinarnie??:):)

Kurcze nie chcą mi sie goic siniaki, ani na rękach po pobraniu krwi, ani na brzuchu po zastrzykach przeciwzakrzepowych:sick:

wygladam jak ofiara przemocy domowej

ps. ja dzis gulasz, kasza gryczana, buraczki i sałatka z ogórków kiszonych- jeden z mojej top listy:D

Ty tak specjalnie???? :bash: Wczoraj Amglad, dzisiaj Ty?