malka 04.06.2013 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 A możemy i teraz się urwać i potem Pociągiem do Wrocka pojadę 7 godzin, samochodem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.06.2013 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 7 godzin?? Autostrada jechało się fajnie nawet, na bramkach długo nie stalismy. Ja wtedy do Ciebie dzwoniłam zeby się zapytać A jak on nam radził jechać a ze się nie dodzwoniłam do pojechalismy A4. Nawet od Wrocka jechało sie fajnie - nie było dużego ruchu:) W sumie mi pociągiem tez nie teges bo u mnie pociągów nie ma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.06.2013 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Hmm pociągiem 3-4 godz z Poznania... tylko do Poz jeszcze godzina ode mnie... O ale z Mosiny mam nie całe 3 godz, a do Mosiny tylko pół godz autem:)Kurcze kurcze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.06.2013 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 jeśli PKP mówi, że pociąg jedzie 3 godziny, to pomnóż to przez 2 i dodaj 20% w lipcu ur. Rzeszowa jechałam ponad 7 godzin to była trauma,ścisk (mimo,że miałam miejscówkę) skwar i smród -masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.06.2013 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 mówisz?? ja dawno pociagiem nie jechałam, a jak jeździłam to na długie trasy Poznan - Lublin zawsze z miejscówkami i było git;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.06.2013 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Kurde znowu moje dziecko jutro sie do szkoły spóxni??Idę spac. Dobranoc pchły na noc:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.06.2013 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Dawno się nie liczy może jakiś pks?? Spadam, senność mnie zbiera, a jak przetrzymam to znów do piątej nie usnę, a budzik bezlitośnie zadzwoni o 7 :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 05.06.2013 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 O... i było tyle gadać... teraz śpią... a nie to co ja od 5 śmigam pogoda nic a nic nie pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.06.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Luka, nie wycinaj na razie. Lepiej posadzić to co docelowe ma tam rosnąć i jak troszkę podrośnie to wtedy wytniesz. My mielismy w sumie za domem ponad 70 drzewek samosiejek (sosny i brzozy), połowa poszła pod siekierę, reszta rośnie. Mam plan sukcesywnie co roku sadzić i wycinać, żeby pusto nie było. http://img12.imageshack.us/img12/2573/img0037bp.jpg To na zdjeciu to tylko mały fragment tego co u nas rośnie. Jak kupowaliśmy działkę 4 lata temu tylko trawa była i jakieś maleńkie samosiejki. Teraz mały busz, ale cień daje i osłania od sąsiadów, bo jakby nie to to mieliby nas na widelcu:eek: . No i będę miała gdzie hamak postawić miedzy drzewkami:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.06.2013 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Rocia nie spia nie spia:) Aga ale fajne te Twoje brzózki... Jem śniadanie i się zastanawiam czy najpierw zrobić obiad czy najpierw jechać na budowę sprzątać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 05.06.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Agalind ale masz piękne brzózki Asia mój głos: "nie - wycince" Meliska jak zobaczyłam Twoje pierwsze zdjęcia to szczena mi opadła (bynajmniej nie z zachwytu). Najgorsze jest chyba to, że następni goście nie docenią Twojego trudu, żeby ich pobyt był miły. Zastanawia mnie kto po nich w domu sprząta? Przecież jak w domu mam nawyk pościelić łóżko czy śmieci wrzucać do kosza to na wyjeździe nie zapominam o tym... Mały wstał zakatarzony, pyrchający... zostaje w domu... Na obiad proponuję coś rozgrzewającego - zupa pieczarkowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.06.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Fajne są i kilka oczywiscie zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.06.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 znowu o zarciu zaczynamy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.06.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Jak ja lubię brzozy, a jeszcze w takiej świeżej zieleni - piękne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 05.06.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Jak mówię, że lubię brzozy to się ludzie dziwią i mówią, że to takie cmentarne drzewa A one przecież są takie piękne i pełne życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.06.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Pierwsze słyszę, żeby brzozy były cmentarne, w tradycji to cisy i thuje wszelakie są symbolem śmierci. Znam dobrze dwa cmentarze w naszym mieście i brzoza zdecydowanie nie jest tam dominującym drzewem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.06.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Brzozy cmentarne? Czego to sie człowiek na FM dowie;) Gdybym miała duża działkę bylby lasek brzozowy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.06.2013 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Jednak nie kulinarnie??:) Kurcze nie chcą mi sie goic siniaki, ani na rękach po pobraniu krwi, ani na brzuchu po zastrzykach przeciwzakrzepowych:sick: wygladam jak ofiara przemocy domowej ps. ja dzis gulasz, kasza gryczana, buraczki i sałatka z ogórków kiszonych- jeden z mojej top listy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.06.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Jednak nie kulinarnie??:) Kurcze nie chcą mi sie goic siniaki, ani na rękach po pobraniu krwi, ani na brzuchu po zastrzykach przeciwzakrzepowych:sick: wygladam jak ofiara przemocy domowej ps. ja dzis gulasz, kasza gryczana, buraczki i sałatka z ogórków kiszonych- jeden z mojej top listy:D Ty tak specjalnie???? Wczoraj Amglad, dzisiaj Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 05.06.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 mniam, Luka, uwielbiam gulasz i kaszę i cały Twój dzisiejszy zestaw!!! spodziewaj się mnie na obiadku mniam mniam:)ja wczoraj tego jelenia z lidla zrobiłam, był bardzo smaczny. do tego ziemniaczki i surówka z młodej kapustki i marcheweczki, pyszna:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts