Ardea 05.06.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Jak niskotłuszczowa to też mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.06.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Oczywiście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.06.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 A ja idę robić kolacje dziś serowa:) Oscypki z grilla,caprese,pleśniowe z piklami i do tego gorąca bagietka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.06.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 No dobra, muszę przyznać, że Malka nieźle prowokujesz, jednak jestem twarda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.06.2013 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Wy tu sobie kolacyjki, przepisy a Luka co?? Luka dziś pierwszy raz odkurzała we własnym domu:wiggle::wiggle: I zastanawiałam się czy jeszcze kiedykolwiek bedę to robiła z taka chęcią To że wylewki w piatek to wiecie,nie? Mam zakupić 3 palety cementu i się niczym nie przejmować. No to się nie przejmuję. Pikuś, co to tam takie wylewki A dlaczego sie nie ekscytuję (juz tak bardzo) wylewkami?? Bo, jak wszytsko dobrze pójdzie, a przeciez pójdzie co ma nie pójsc, to... uwaga uwaga w przyszły piatek zaczynamy ocieplac poddasze:wiggle::wiggle::wiggle: :wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.06.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 noooo, mówiłam,że miałaś nieoblaną budowę to się ślimaczyło,teraz z kopytka pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.06.2013 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 O kurcze coś w tym pewnie jest:D Jeszcze ze dwie takie imprezy i zacznę firanki kupować:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 06.06.2013 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 :wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 06.06.2013 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 W To że wylewki w piatek to wiecie,nie? Mam zakupić 3 palety cementu i się niczym nie przejmować. No to się nie przejmuję. Pikuś, co to tam takie wylewki chyba jeszcze żwir..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 06.06.2013 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Luka, nareszcie!!!!!! :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 06.06.2013 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a035.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a040.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 06.06.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 :wave::wave: i wylewki i poddasze. dasz radę udźwignąć tyle wrażeń na raz? superancko. cieszę się razem z Tobą. wracając do żarełka. byłam wczoraj z kumpelami z pracy w knajpie i jadłam pysznego camemberta na ciepło z żurawinami. mniam. ktoś wie, jak taki zrobić? piecze się, smaży? w panierce, czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.06.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Widzisz Luka, jak ruszyło to z kopyta:yes: Po obróbkach k-g to się zaczyna najfajniejsza część wykończeniówki:) Camembert można zawinąc w folię alu i do piekarnika (z gałązkami ziół), potem trochę go odwinąć lub zrobić panierkę (jakąkolwiek) i na patelnię - kilka minut, żeby tylko środek sie nieco upłynnił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.06.2013 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 :) Tak się cieszę że sobie nie potraficie wyobrazić:) Muszę sama dziś do kierownika zadzwonic i sama go wypytac bo nie dowierzam trochę Esiak, żwir pan sobie sam przywiezie:) Czekam az mi sie telefon podładuje i jadę do sklepu a potem na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 06.06.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Luka, cieszę się bardzo! I trzymam kciuki juz na wyrost za właściwy wybór firanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 06.06.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 WOW a instrukcję do ocieplania zapisałaś sobie szczęściaro? żeby fachowców kontrolować ? Mówicie że oblewanie tak przyspiesza roboty? kurcze to chyba popłynę w ten weekend, tylko dzieci musiałabym zutylizować gdzieś humanitarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.06.2013 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Cześc:) Własnie wróciłam z budowy. Jestem przyjemnie zmeczona:D Rano jeździłam po hurtowniach, szukałam wełny. Znaczy cen;) Kupiłam odpływ do garazu, cement i pojechałam sprzatać dalej:) W tzw międzyczasie zadzwonił do mnie pan od poddasza:D On naprawde istnieje:D Zapytał: - kiedy mogę podjechać pomierzyć? - a kiedy panu pasuje? - najbardziej w czwartek za tydzień - pomierzyć?? (tu zawiedziona mina Luki która była przekonana ze sie kierbud pomylił i pan dopiero mierzyc przyjedzie a nie ocieplać), a kiedy pan moze zacząc robić? - no tak jak się z kierownikiem umówiliśmy - za tydzień w piątek :D Weźmiemy chyba Ursę, Nie wiem tylko 0,035 czy 0,032, zobaczymy róznicę w cenie. Pan nam radzi dać 15+15, my bylismy przekonani ze zrobimy 15+10. Jutro kierownik ma nam sprawdzic swoje ceny na Ursę i decyzję podejmiemy, powiedzmy do poniedziałku:) Całe popołudnie wynosiłam, przenosiłam, zamiatałam i odkurzałam:) W miedzyczasie robiłam sobie dlugie rzerwy i siedziałam w róznych miejscach domu i sie gapiłam po prostu:) Najfajniej się siedzi na schodach na poddasze: widać częśc kuchni i salon:) Wszystko jest przyszykowane, jedynie mała poprawka w garażu potrzebna ale to juz teśc jutro... Na koniec zamówilismy jedzenie i siedzieliśmy sobie - na progu swojego własnego garazu:) Wiecie co? Tak wam wszystkim zazdrościłam, ze sie dzieje cos u Was, ze jakos tak płynnie to wszystko idzie, że do przodu... i w koncu u mnie zaczeło być jak na normalnej budowie... W koncu sie doczekałam:) A teraz zobaczę co u Was i spać - jutro o 7 musze być na budowie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.06.2013 04:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Pozdrawiam z nad kawki:)Wstawać śpiochy:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 07.06.2013 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Pozdrawiam z nad kawki:) Wstawać śpiochy:bye: Cześć Pracusiu!!!!! Asiu kochana świetnie się czyta takie posty jak wyżej!!!!! coś czuję ze energia w Tobie kipi i buzuje i jesteś gotowa górę co najmniej jedną przesunąć!!!! Kochana z takim nastawieniem to Ty się zaraz wprowadzać będziesz;) strasznie się cieszę i życzę, by teraz poszło z kopytka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 07.06.2013 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 a propos ocieplenia poddasza - my mamy po skosach 30 a nie po skosach 40 cm wełny nie pamiętam jakiej, ale miała jeden z najwyższych współczynników przenikalności czy jak to tam się nazywało. i w lutym robiłąm termowizję, to panowie cmokali nad dachem, że tak porządnie ocieplonego to jeszcze nie widzieli. wydaje mi się, że na tym nie ma co oszczędzać, możesz przyciąć na mydelniczce bądz kubku na szczotki do zębów, ale moim zdaniem daj 15+15. całusy i dobrego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts