agalind 07.06.2013 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 wracając do żarełka. byłam wczoraj z kumpelami z pracy w knajpie i jadłam pysznego camemberta na ciepło z żurawinami. mniam. ktoś wie, jak taki zrobić? piecze się, smaży? w panierce, czy bez? Kasiu, normalnie panierkę jak do kotleta - jajko, bułka tarta i na patelnię. Zrumieni się, ściagasz i polewasz podgrzaną żurawiną. W biodra idzie jak cholera, ale za taką pychotę warto:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.06.2013 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Luka, Malka ma rację. Wczesniej budowa była nieoblana i stad opóźnienia. Teraz pójdzie jak z płatka, tylko nie zapomnij kolejnych etapów uczcić Cieszę się ogromnie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 07.06.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Luka jak ja się ciesze Twoim szczęściem. Ależ optymizm bije od Ciebie. Nareszcie się dzieje i to dużo się dzieje. Fantastycznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.06.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Oj Luczka, fajnie jak się zaczyna dziać Teraz to już naprawdę z górki:yes: My też myśleliśmy o 15+10, a ostatecznie mamy 18+10 (chyba)Isovera supermatę, zależało nam żeby było dobrze zaizolowane, ale też nie chcieliśmy schodzić poniżej 126cm ścianki kolankowej. Powodzonka na ostatniej prostej przed najfajniejszym:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 07.06.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Ale super I założę się, że jak wstałaś dziś rano o tej barbarzyńskiej porze to miałaś uśmiech na twarzy od ucha do ucha Obyś tylko aparatu (i baterii do niego) nie zapomniała dzisiaj, bo tu spragnione widoków grono czeka A wełny daj dużo, Amglad dobrze radzi, najwięcej ciepła przez dach w eter ucieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.06.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Czasami lepiej postawić na lepszy współczynnik niż iść w grubość a oprócz utraty ciepła, chodzi także o ochronę przed nadmiernym przegrzewaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 07.06.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Jak jest miejsce to w grubość , bo współczynnik masz tylko na papierze, jak nie ma miejsca to w współczynnik i modlisz się żeby nie był oszukany. A tak naprawdę to nie ma się co nakręcać będzie dobrze (nie wierzę że JA to napisałam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.06.2013 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 No cześć:) Macie rację energia mnie rozpiera i nie mogę usiedzieć na miejscu. Rano panowie zjawili się z 15-min opóxnieniem i bez piasku;) Piasek jechał. Jechał i jechał o 9 go jeszcze nie było. Nie wiem o której dojechał bo przed 8 musiałm sie zwinąc żeby porozwozic dzieciaki. W sumie to nie wiem czy w ogóle dojechał Dałam ciała bo sie umówiłam z wykonawcą że mu zapłacę po południu. A kierownik mi teraz marudzi ze on chciał to najpierw sprawdzić No nic, będziemy pertraktować Jadę zapłacic fakturę za hydraulika i chyba tam podjadę ps. dzięki, że cieszycie się razem ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.06.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 cieszymy się Czy nadal najlepszy współczynnik wełny to 0.032 ?? czy spotkałyście coś lepszego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.06.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 cieszymy się Czy nadal najlepszy współczynnik wełny to 0.032 ?? czy spotkałyście coś lepszego ? tutaj widze, ze jest tez 0,030...ostatnie zdjecie http://www.domzwelny.pl/welnadachowa/isoverwelnadachowa ja tez sie ciesze, ze wy sie cieszycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.06.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 cieszę,że się cieszysz,że my się cieszymy, że Luka się cieszy Ten Isover ma cenę z kosmosu normalnie (za grubość 10 cm) - 93 zł/m2 w promocji 65 - dla mnie to cena zaporowa. Ursy 0.032 za tę cenę będę miała 30 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.06.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 :jawdrop::jawdrop: my mamy Isover 0.033 2x15cm, to chyba nie tak zle [ATTACH=CONFIG]194365[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.06.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Co tam współczynnik, przecież podobno jest tylko na papierze, a jak nie to pozostaje modlitwa. Luka , trzymam kciuki, pewnie jeszcze do Ciebie zajrzę, ale tu na razie mentalnie nie moje fale. Pozdr. i bez odbioru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.06.2013 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 :jawdrop::jawdrop: my mamy Isover 0.033 2x15cm, to chyba nie tak zle [ATTACH=CONFIG]194365[/ATTACH] Ja bardzo chciałam się zmieścić z ociepleniem między krokwiami , stąd pomysł z pianą. Wiem,że to mało na wełnę (18 cm krokwie), więc trzeba będzie myśleć inaczej - na razie mnie temat przerasta Tym bardziej,że wełnę trzeba mega dokładnie położyć, by spełniała swoje funkcje, a wiecie jak jest z fachowcami A jak myślicie, lepiej dać dwie warstwy po 15 cm, czy trzy po 10 ?? Kwestie ekonomiczne chwilowo odkładamy jako mało istotne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.06.2013 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 malka ja mam ogromne zaufanie do mojego meza i naszego fachowca, wiec dalismy 2x po 15cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 07.06.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 jejku i wełna juz jest. To cieszymy sie konsekwentnie dalej. Ale będzie ciepełko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 07.06.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 i coooooo?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.06.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 i coooooo?????? :lol2::lol2::lol2::lol2: przepraszam za ten smiech ale przypomnialo mi sie jak tak samo zapytalam sie mojej 5,5 letniej corki.....i ona mi odpowiedziala gowienko :jawdrop::jawdrop: moj maz to mial z tego polewke :rotfl::rotfl::rotfl: oczywiscie ja tak do Ciebie nie odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.06.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 malka ja mam ogromne zaufanie do mojego meza i naszego fachowca, wiec dalismy 2x po 15cm. Ja mojemu też ufam, to znaczy ,że 3x10 nie przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 07.06.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 ależ nie ma co przepeaszać u nas normalna odpowiedź na "co" jest "jajco" a w wersja nie dla dzieci "gu..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts