agalind 09.06.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Do tego zawsze jakies drobiazgi można tam wrzucić, u nas przede wszystkim zaległy tam walizki (dużo walizek;)) i ozdoby choinkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.06.2013 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Wuja nam podpowiada że swietne miejsce na narty ale my na nartach nie jeździmy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.06.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Oooo, no właśnie narty też tam leżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 09.06.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 a my nie mamy strychu więc odpadły nam schody, no w sumie jest taki trójkącik że może jakiś kot by się przeczołgał ale nie człowiek my mamy 0,032 supermatę isover 15+10 ale gdyby była możliwość to dałabym i więcej; niestety ze względu na odległości przy drzwiach czy oknach nie było już takiej możliwości; no i ja stawiałabym na wełnę sprawdzoną - u nas ursa nie cieszy się dobrą opinią, niestety bo jest sporo tańsza (znajomy wyjaśniał że to chodzi o ilość wełny w wełnie i jej sprężystość i coś tam jeszcze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.06.2013 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Oj tam u nas też wysokośc raczej dla 8-10 latka niż dorosłego;) My weźmiemy tą Ursę, nie mam już mocy szukać czegoś innego a kierownik poleca więc klamka zapadła:)Teraz tylko na cenę czekam. I na piatek:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 09.06.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 cześć Luczkawal tej waty ile wlezie - opłaci się zimą, zobaczysz sama:)a co w piątek? przychodzi spec od waty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 09.06.2013 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 latem też się opłaci, przynajmniej upału na poddaszu nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 09.06.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 o mamuniu, ależ pędzicie. Gratuluję wylewek, pięeęęękne To jak robimy wspólną wylewkówkę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 10.06.2013 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Ehhh ja jak zwykle jak musztarda po obiedzie gratulacje!!!!! co do wełny to widzę też klamka zapadła, ale my też mamy ursę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.06.2013 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 cześć Luczka wal tej waty ile wlezie - opłaci się zimą, zobaczysz sama:) a co w piątek? przychodzi spec od waty? Tak, w czwartek ma przyjść pomierzyć a w piatek zaczyna:wave: ps. chyba, żeby nie zapeszyć latem też się opłaci, przynajmniej upału na poddaszu nie będzie tak słyszałam:) dobre ocieplenie plus rolety zewnętrzne i może nie będzie źle w letnie upały... o mamuniu, ależ pędzicie. Gratuluję wylewek, pięeęęękne To jak robimy wspólną wylewkówkę??? Jasne:D to co - w piatek? Ehhh ja jak zwykle jak musztarda po obiedzie gratulacje!!!!! co do wełny to widzę też klamka zapadła, ale my też mamy ursę E tam jaka musztarda - cały czas się cieszę Dziś pierwszy dzień w pracy, brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 10.06.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 powiedz szefowi, że nie możesz się przemęczać. niech Cię oszczędza pierwszego dnia. dzień dobry. czy u Was też dziś taka paskudna pogoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.06.2013 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Rano jeszcze byłam na pobraniu krwi, więc od świtu nie pracuję Ogarnęłam miesięczne zaległości z maila i powoli się wdrażam. Na razie słucham plotek biurowych;) U nas ciepło ale pochmurnie - może być P za mocno podlewa wylewki:mad::mad: jak wczoraj zobaczyłam jakie kałuże robi to:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 10.06.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 u nas nie musiałby podlewać. od rana pada. a Junior pojechał na wycieczkę do parku leśnych zwierząt i na rejs statkiem. normalnie szlag by trafił taką pogodę. jak na złość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.06.2013 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Moja jedzie w środę - zobaczymy jak będzie:/ Dostałam wycenę wełny. Zobaczymy co Minister na to ale czuję że nosem będzie kręcił bo różnica pomiędzy 0,035 a 0,032 to prawie 3 tys:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.06.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Przyszłam powiedzieć CZEŚĆ i życzyć przetrwania pierwszego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.06.2013 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Właśnie u Ciebie byłam w tym samym celu:) Biorąc pod uwagę że mam gorąca linię wełnianą to pierwszy dzień mija OK:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.06.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Ja dopiero dotarłam w sumie do pracy. Jak mnie nie wywalą będzie sukces:sick: Luka, u mnie upał i lekkie ciuchy wskazane a nie wełniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.06.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 czesc dziewczyny u mnie tez piekny upal... korzystam z wolnego dnia... weekend sie robilo, dzisiaj wolne i od jutra do niedzieli wlacznie buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.06.2013 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Nic mi nie mów, ja zamiast na 7 byłam na 9 bo wyłączyłam budzik i poszłam dalej spać dziecko znów na pierwszą lekcję nie poszło. Klamka zapadła. Bierzemy 0,032 w konfiguracji 15+15. Od projektowego 15+10 ze współczynnikiem 0,039 albo 0,041 to i tak się wznieśliśmy na wyżyny, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.06.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Luka, ja ostatnio tylko smsa wysyłam o tresci "jutro mnie nie będzie" albo "będę pózniej, nie wiem kiedy" Mam nadzieję, ze sytuacja niedługo wróci trochę do normalności i zacznę pracować jak człowiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts