Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zamawiamy na razie 500m, w czwartek przyjedzie pan Paweł (ocieplenio-dachowiec) pomierzy i domówimy ile trzeba.

Nie mogłam usiedzieć spokojnie, zadzwoniłam do lab i nadal nie mam wyniku takiego jak oczekiwałam:(

Kiedy w końcu trafi mi lekarz z właściwą dawką leku?

Moja jedzie w środę - zobaczymy jak będzie:/

Dostałam wycenę wełny. Zobaczymy co Minister na to ale czuję że nosem będzie kręcił bo różnica pomiędzy 0,035 a 0,032 to prawie 3 tys:bash:

zastanawiałam się skąd ta różnica cenowa wam wyszła ale jak przeczytałam ile metrów macie to już przestałam wątpić (u nas coś ok 1,5tys było)

Nic mi nie mów, ja zamiast na 7 byłam na 9 bo wyłączyłam budzik i poszłam dalej spać:sick: dziecko znów na pierwszą lekcję nie poszło.

Klamka zapadła. Bierzemy 0,032 w konfiguracji 15+15. Od projektowego 15+10 ze współczynnikiem 0,039 albo 0,041 to i tak się wznieśliśmy na wyżyny, nie?

;)

nie noooo szalejesz, 30cm i to z niskim wspóółczynnikiem to powinien być już ideał. Ja pewnie bym w 30cm nawet nie szła tylko na 25zostawała przy takiej lambdzie, no ale jak masz gdzie to wsadzić i czym zapłacić to dobra decyzja, do tego się już nie wraca

Pumpa P zadecydował tak, ja bym się pewnie jeszcze z myślami biła;)

A dziś musieliśmy podjąć decyzję żeby na pt nam przywieźli...

Mam nadzieję że nigdzie wtopa nie wyjdzie z tą grubością, okna i drzwi niby nie kolidują więc powinno być ok.

Dorka, dom będzie zawatowany pod kokardę;)

A jak te 15 wsadzisz na krokwie, to....

aaaa dobra , nie masz połaciówek :bash::bash::bash:

Martwisz się o mojego dilera ;)

w sensie,że nie dam mu zarobić, bo mi meszki odjazd zapewnią ? :lol2:

Spoko, miałam leki , więc sobie od razu zaaplikowałam.

ale i tak noga boli jak cholera.

Dorka, zapraszam, u nas Ci ich dostatek:mad:

Malka przypomniało mi się zapisałam się na 28 do tego dochtora co Ci mówiłam co mi rozpoznał to co ty;)

Tak mi się skojarzyło z boląca nogą.

Dzwonię tam dziś i sie pytam miłej pani z rejestracji: a do profesora na wizytę coś przywieźć muszę? Jakies badania?

- Tylko kasę - odpowiedziała rezolutnie:D

Kasę na badania.

;)

Luka, jak już Ci klepnie diagnozę, to skontaktuję Cię z szefem wszystkich szefów związku limfologicznego, chyba, że tam u was zaproponują Ci jakieś sensowne leczenie.

Dobiję Cię -nie jest refundowane, bo włodarze NFZ uznają schorzenie jako dyskomfort i i niedogodność estetyczną :mad::mad::mad::mad: