Lukarna 10.06.2013 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Dobrze, że szefostwo wyrozumiałe, ja też tak mam.Wróci, zobaczysz:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.06.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Na szczęście razie wyrozumiałe. Mam nadzieję, ze nie będę musiała testować ich granic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 10.06.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Hej Sister, wszystko powoli wróci do normy, nie martw się, będzie ok:):hug: pamiętaj o kawce w odbytowie z Dorką, fajnie by było, jakbyśmy się spotkały, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 10.06.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Luka, świetna decyzja bejbe...życzę wytrwałości i sukcesów w temacie wełny... u mnie dziś mimo słonka wełniane kubraczki jak najbardziej wskazane - 15 stopni w porywach, w nocy było 8 brrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.06.2013 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Zamawiamy na razie 500m, w czwartek przyjedzie pan Paweł (ocieplenio-dachowiec) pomierzy i domówimy ile trzeba. Nie mogłam usiedzieć spokojnie, zadzwoniłam do lab i nadal nie mam wyniku takiego jak oczekiwałam:(Kiedy w końcu trafi mi lekarz z właściwą dawką leku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.06.2013 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Dobra, wełna zamówiona (524m), klamka zapadła:):) Teraz aby do piątku:D ps. dach ma 300m, zobaczymy czy udało nam się wstrzelić w cyfrę w czwartek przyjedzie magik, pomierzy i wtedy powie czy domawiamy czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 10.06.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Jakoś tak mało binarnie zamówiliście trzeba było brać 512 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.06.2013 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Dorka 512 by nam w ułamkach wyszło:D ps. czy to mozliwe że przywiozą nam 108 rolek?? gdzie my to włozymy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 10.06.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Chyba pod dach cokolwiek to nie bedzie na początku znaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 10.06.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Moja jedzie w środę - zobaczymy jak będzie:/ Dostałam wycenę wełny. Zobaczymy co Minister na to ale czuję że nosem będzie kręcił bo różnica pomiędzy 0,035 a 0,032 to prawie 3 tys:bash: zastanawiałam się skąd ta różnica cenowa wam wyszła ale jak przeczytałam ile metrów macie to już przestałam wątpić (u nas coś ok 1,5tys było) Nic mi nie mów, ja zamiast na 7 byłam na 9 bo wyłączyłam budzik i poszłam dalej spać dziecko znów na pierwszą lekcję nie poszło. Klamka zapadła. Bierzemy 0,032 w konfiguracji 15+15. Od projektowego 15+10 ze współczynnikiem 0,039 albo 0,041 to i tak się wznieśliśmy na wyżyny, nie? nie noooo szalejesz, 30cm i to z niskim wspóółczynnikiem to powinien być już ideał. Ja pewnie bym w 30cm nawet nie szła tylko na 25zostawała przy takiej lambdzie, no ale jak masz gdzie to wsadzić i czym zapłacić to dobra decyzja, do tego się już nie wraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.06.2013 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Pumpa P zadecydował tak, ja bym się pewnie jeszcze z myślami biła;) A dziś musieliśmy podjąć decyzję żeby na pt nam przywieźli... Mam nadzieję że nigdzie wtopa nie wyjdzie z tą grubością, okna i drzwi niby nie kolidują więc powinno być ok. Dorka, dom będzie zawatowany pod kokardę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.06.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Luka,a jakie masz krokwie,że wciśniesz te 30 cm ?? bry Paniom dla odmiany dziś mnie meszki pogryzły :mad: Nogę mam jak słoń boli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.06.2013 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 No krokwie mam 18, więc bedzie 15 plus 15 pod. Malka Ty weź nie nie wygłupiaj z meszkami, ostatnio jakieś wizje miałas po nich co??Dobrze pamietam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 10.06.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 To jak tak można tylko po meszkach, to idę poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.06.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 A jak te 15 wsadzisz na krokwie, to.... aaaa dobra , nie masz połaciówek :bash: Martwisz się o mojego dilera w sensie,że nie dam mu zarobić, bo mi meszki odjazd zapewnią ? Spoko, miałam leki , więc sobie od razu zaaplikowałam. ale i tak noga boli jak cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.06.2013 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Dorka, zapraszam, u nas Ci ich dostatek:mad: Malka przypomniało mi się zapisałam się na 28 do tego dochtora co Ci mówiłam co mi rozpoznał to co ty;)Tak mi się skojarzyło z boląca nogą. Dzwonię tam dziś i sie pytam miłej pani z rejestracji: a do profesora na wizytę coś przywieźć muszę? Jakies badania?- Tylko kasę - odpowiedziała rezolutnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.06.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Kasę na badania. Luka, jak już Ci klepnie diagnozę, to skontaktuję Cię z szefem wszystkich szefów związku limfologicznego, chyba, że tam u was zaproponują Ci jakieś sensowne leczenie. Dobiję Cię -nie jest refundowane, bo włodarze NFZ uznają schorzenie jako dyskomfort i i niedogodność estetyczną :mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.06.2013 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 No tak jak już się z tym bujam jakieś 17 lat to znaczy że to tylko dyskomfort:sick: Sama jestem ciekawa co mi powie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 10.06.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 o matko jaki mam niedoczas, gratuluję wełny i lecę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.06.2013 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 No kurcze czekaj, polałam Ci u Anki;) ja juz dawno powinnam spać bo znów jutro dziecko do szkoły zaspi;)też się zbieramaa i dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts