malka 10.06.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 To ja dopijam,co mi polałaś i spadam do "kolekcjonera" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.06.2013 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 A ja do Ministra bo łypie. Do jutera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.06.2013 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Pumpa P zadecydował tak, ja bym się pewnie jeszcze z myślami biła;) A dziś musieliśmy podjąć decyzję żeby na pt nam przywieźli... Mam nadzieję że nigdzie wtopa nie wyjdzie z tą grubością, okna i drzwi niby nie kolidują więc powinno być ok. no u nas od początku było wiadomo, że jeśli damy więcej to będzie wtopa przy oknach, ta z drzwiami okazała się dopiero później bo je przesunęliśmy w trakcie budowy i potem znów przestawiać było trzeba dla odmiany dziś mnie meszki pogryzły :mad: Nogę mam jak słoń boli... też alergiczka? ja cierpię po wszelakich ukąszeniach no i pogoda niby wiosenna a mnie dobija, spuchnięta, usmarkana i oczy jakbym z tydzień piła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.06.2013 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 U mnie teściu dał ciała z drzwiami od garderoby - zrobił za szerokie i tam bedzie problem - nadproże za blisko krokwii jest, ale mam nadzieję że jakoś sobie poradzą z tymOby;) U nas dziś piękne słonko i ma byc ciepło:cool:Witam się grzecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.06.2013 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Hej, ho u nas.....dla odmiany ........qrwa mać, tak deszczem wali,że rzekę mam na ulicy. Dwa tygodnie deszczu, dwa dni przerwy i od nowa :bash: Co to za wiosna W pewnym sklepie ogrodniczym zamówiłam trawy ozdobne - dziś pani m pisze,że nie może zrealizować pełnego zamówienia, bo grad zniszczył część plantacji biedne roślinki Dziewczyny, powiedzcie mi jak koliduje wełna z drzwiami, albo oknami ?? Ale ja tępa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.06.2013 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 (edytowane) Ano tak, że jak masz otwór za blisko połaci dachu to Ci może czasami płyta wejść na okno/drzwi;) na róg znaczy tego otworu;) widzisz, tak jak tutaj:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?172464-Dziennik-Lukarny&p=5357992&viewfull=1#post5357992 miał zrobić otwór na drzwi 70 a zrobił na 80 w związku z czym mu tam taki dynks wystaje od nadproża bo ja ścianę rozmierzałam pod drzwi 70 i wszystko miało być git. Edytowane 11 Czerwca 2013 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.06.2013 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 ok,kumam, to mam tak z drzwiami o od łazienki tu http://lh5.ggpht.com/_E0CRzVXnyak/SgMfs-OKmdI/AAAAAAAACJw/OROt8ARXfu4/s512/DSCN3893.JPG no ni cholery nie będzie 30 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 11.06.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 hello, kobitki Malka, trawka Ci rośnie..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.06.2013 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Chyba z oknem co?? Bo drzwi daleko przecież od dachu... Cześć Esiak:) A Tobie? U mnie ładnie to pewnie u Ciebie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.06.2013 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 hello, kobitki Malka, trawka Ci rośnie..? Plackami rośnie, mimo,że zawałowana po wysianiu, deszcz ( dwa tygodnie ulew) poprzepłukiwał ścieżki i tam gdzie naniósł nasiona, mam busz, reszta łysa :bash: Chyba z oknem co?? Bo drzwi daleko przecież od dachu... Cześć Esiak:) A Tobie? U mnie ładnie to pewnie u Ciebie też Luka, drzwi włanie blisko = wchodza prawie na skos - może znajdę lepszą fotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.06.2013 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 To chyba nie o tych samych drzwiach mówimy:)Te na pierwszym planie zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 11.06.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 cześć Dziewczyny, wpadam sie przywitać i grzecznie dzień dobry Wam powiedzieć miłego:cool: u nas upał i piękne słonko, podlewaczkę muszę odpalić, bo już tydzień nawet kropelka nie spadła i sucho jak diabli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.06.2013 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Taa a rano w pogodzie straszyli: najzimniej dziś w nadmorzu;) Cześć Słonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 11.06.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Plackami rośnie, mimo,że zawałowana po wysianiu, deszcz ( dwa tygodnie ulew) poprzepłukiwał ścieżki i tam gdzie naniósł nasiona, mam busz, reszta łysa :bash: no u mnie podobnie niestety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.06.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 To chyba nie o tych samych drzwiach mówimy:) Te na pierwszym planie zdjęcia? Tak, te.Zdjęcie zrobione jest pod dziwnym kątem - spójrz - tam w głębi są krokwie daszku nad łazienką - znacznie niżej niż dachu "właściwego". PO zrobieniu pokrycia, prawy górny róg drzwi otwieranych do wewnątrz, waliłby w krokwie cześć Dziewczyny, wpadam sie przywitać i grzecznie dzień dobry Wam powiedzieć miłego:cool: u nas upał i piękne słonko, podlewaczkę muszę odpalić, bo już tydzień nawet kropelka nie spadła i sucho jak diabli no żeż - nie ma sprawiedliwości na świecie no u mnie podobnie niestety.... i co planujesz?? Ja już dosiałam w tych pustych miejscach - ale znów od wczoraj leje - pewnie będzie powtórka A w ogóle, jestem tak wściekła na siebie, że mam ochotę pogryźć się sama wrrrr, o to,że nawiozłam ziemi, która okazała się strasznym goownem. Kamienie wyłażą jak na torze żużlowym :mad: A tam gdzie miałam "swoją" ziemię - ślicznie i czyściutko i jakby trawa nawet zieleńsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.06.2013 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Teeeraz to rozumiem:yes:Ja się cały czas gapiłam na lewy górny róg na pierwszym planie, tam jak byk widać 3 rzędy pustaków i sobie myslę: jak ona tam nie upchnie 30cm... Biedna ta Wasza trawa:( Co chwilę czytam że ludzie narzekają na nawiezioną ziemię - to skąd ja brać żeby była OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 11.06.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 wiosny nie ma, lato jest, przynajmniej u nas na pomorzu mam spadać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.06.2013 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Nie spadaj u mnie też lato:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 11.06.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 uff to usiądę, a coś dobrego do jedzonka macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.06.2013 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 No nie mam. A zjadłabym truskawek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts