amglad1 11.06.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 ja też, ale takich dobrych, słodkich...te co są u nas do kupienia to kwasiury takie, że gębę wykręca i autentycznie się odechciewa jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 11.06.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 No doczłapałam wiecie to bez sensu tak po wewąntkach latać i plotkować , powinny być na forum secret roomy albo raczej coffee roomy, rzucamy hasełko: "idziemy na kawkę" i już siedzimy wszystkie w jednym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.06.2013 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 U nas na małym targu mają pyyszne - szkoda ze to kawałek od mojej pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 11.06.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 nie szczuj.... u nas wszędzie kwas:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.06.2013 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Cronin no rację masz. Coś jak czat, prawda? Bo faktycznie latanie męczące jest i czasochłonne a na dodatek każdy czytać może. ale ja nie umiem:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 11.06.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 ja też nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 11.06.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 bo tu chyba takiej opcji nie ma, ja tez jestem omułek komputerowy i się nie znam, ale wygodniej by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.06.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Wy macie słońce, a my mamy zajebiście słodkie truskawki - najlepsze w Europie:) Właśnie skończyłam telekonferencje - pan wylewkowy, pan żywiczny i mła 18 czerwca zaczynamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 11.06.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 no chyba że założymy wątek dla wtajemniczonych i schowamy go gdzieś głęboko hmmm np w kanalizacji , tam mało kto zagląda, tylko żeby się w nowych postach nie pokazywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 11.06.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Rety Malka pewnie nie chodzisz teraz tylko podskakujesz ze szczęścia już zaraz już za momencik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.06.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 (edytowane) No właśnie nie da się - stare forum miało taką opcje - to niestety nie A Wy naprawdę myślicie, że ktoś jest w stanie czytać te nasze wypociny ? Każdy normalny odpada po jednej stronie Ania, w pierwszej wersji miał być 13 , tyle,że producent wycofał wylewkę, którą miałam mieć i szukałam jakiś resztek po składach. Uzbierało się niespełna 600 kg - a to za mało. Panowie msieli ustalić, czym to zastąpić, by nie było zonka i wow - mam Więc wiedząc co mam zamawiać, zamawiam, z tym,że czas oczekiwania na towar to 7 dni - więc czekamy Edytowane 11 Czerwca 2013 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.06.2013 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Albo wszystkie założymy facebooka i tam grupę - ha ale zabłysłam, no nie?? Tam by nikt nas nie znalazł Malka za tydzień???????????????? Ja, ale się cieszę!!!! :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 11.06.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 podglądacze i zboczeńcy, no i przypominam Ci że czasami jakiś mąż podczytuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 11.06.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 jestem szczęśliwą nieposiadaczką fejsa i tego się trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 11.06.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Co z tego, że ja mam fejsa, kiedy nie zaglądam Malka gratulacje! Nie ma jak odfajkować kolejną decyzję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.06.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Albo wszystkie założymy facebooka i tam grupę - ha ale zabłysłam, no nie?? Tam by nikt nas nie znalazł Malka za tydzień???????????????? Ja, ale się cieszę!!!! :wiggle: Ja też się cieszę Więc zywica tak jak planowaliśmy - lipiec Dziecko moje kiedyś grało w tę grę co się roślinki hodowało, potrzebował sąsiada , więc założył mi konto na fb (znaczy na mojego starego mejla - bez nazwiska), z którego ja nie korzystam. Ale w razie czego, mogę od młodego hasło wysępić Choć nie ukrywam - fejs to dla mnie kara podglądacze i zboczeńcy, no i przypominam Ci że czasami jakiś mąż podczytuje pal lich zboczeńców, ale tymi mężami to mi klina zabiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 11.06.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Dziecko moje kiedyś grało w tę grę co się roślinki hodowało, potrzebował sąsiada , więc założył mi konto na fb (znaczy na mojego starego mejla - bez nazwiska), z którego ja nie korzystam. Twe dziecię kierowało się tę samą motywacją co ja. Tam wszystko tak pięknie rosło, nie to co u mnie w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.06.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Dorka, to był traumatyczny czas Godzina 11.30 , telefon ze szkoły - mamooooo przyjedź po mnie juz teraz, - co się stało ??? boli Cię coś?? - nieeeee , o 12 muszę truskawki pozbierać :mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.06.2013 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Boszz muszę przestać Was czytać w pracy bo mam całe usta od środka pogryziona:D:D:D:D Ja mam, uzywam codziennie ale właśnie tylko komunikator z siostrą i od czasu do czasu jedna grupa zamknięta;) A nie jarzę zupełnie nic innego. Długo się bałam napisac w tej zamkniętej nawet bo wyobrażalam sobie że to wszyscy zobaczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.06.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Tyż fejsa nie mam:no: Ostatnio robiłam gdzieś zakupy i mogłam skorzystać z rabatu przy następnych. Wystarczylo TYLKO wejść na ich strone na FB;) Ja czekam na kaszubskie truskawki. Te teraz dla mnie zbyt chemią napakowane. Alergie na nie dostaję. Taki dziadziuś ze wsi mowił mi, że za 2 tygodnie powinny być już nasze. Codziennie jak koło jego pola przejeżdzam śline przełykam. Normalnie nie moge sie doczekać. Wiem, ze to chore, ale ja cały rok wożę kobiałkę w bagazniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts