cronin 11.06.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 dlatego ja tępię wszelkie gry gdzie jest się uwiązanym, wszystko jedno czy dziecię gra czy mąż (zwłaszcza mąż, bo dziecię to na razie w kulki leci) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 11.06.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Tyż fejsa nie mam:no: Ostatnio robiłam gdzieś zakupy i mogłam skorzystać z rabatu przy następnych. Wystarczylo TYLKO wejść na ich strone na FB;) Ja czekam na kaszubskie truskawki. Te teraz dla mnie zbyt chemią napakowane. Alergie na nie dostaję. Taki dziadziuś ze wsi mowił mi, że za 2 tygodnie powinny być już nasze. Codziennie jak koło jego pola przejeżdzam śline przełykam. Normalnie nie moge sie doczekać. Wiem, ze to chore, ale ja cały rok wożę kobiałkę w bagazniku Amglad to specjalnie dla Ciebie Dom w Truskawkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.06.2013 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Ja tam jem z zawiązanymi oczami po prostu - jak robaczywe czereśnie;)A dla dzieci gdyby się zdecydowały kiedyś spróbowac to ojciec ma na działce - niczym nie sypane;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.06.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 dlatego ja tępię wszelkie gry gdzie jest się uwiązanym, wszystko jedno czy dziecię gra czy mąż (zwłaszcza mąż, bo dziecię to na razie w kulki leci) Człowiek uczy się na błędach - to był pierwszy i ostatni raz. Świr sobie budzik nastawiał na bandycką piatą rano by coś tam pozbierać. Powiedziałam basta, na co mój dzieć - ależ ta gra uczy systematyczności i obowiązkowości :bash: Więc walnęłam mu domowe obowiązki , mówiąc ,że to będzie taka nasza gra Skapitulował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.06.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Amglad to specjalnie dla Ciebie Dom w Truskawkach Już siebie widzę jak tynk podjadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 11.06.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Dorka, to był traumatyczny czas Godzina 11.30 , telefon ze szkoły - mamooooo przyjedź po mnie juz teraz, - co się stało ??? boli Cię coś?? - nieeeee , o 12 muszę truskawki pozbierać :mad::mad: Pewnie biedak nie wiedział, że one żyły tyle ile rosły Co ja się namęczyłam z borówkami, to moje. Dobrze, że się na real przeniosłam. Ale moje dziecię zabiło mnie ostatnio innym tekstem. Kazałam mu w piękny majowy dzień skosić kawał działki i jeszcze do kompletu splantować niewinną górkę ziemi. Przylazł upocony po dwóch godzinach i mówi: - To tak naprawdę to ciężkie jest. - no cięzkie. - A w mine-crafcie to taki luzik ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 11.06.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Amglad to specjalnie dla Ciebie Dom w Truskawkach hmm, dzięki Ania,truskawki fajne, ale niezłe ciacho:) choć nie gustuję w blondynach, to ten jest nawet nawet:) Ania, Ty to potrafisz umilić dzionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 11.06.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Dziewczyny, spadam, miłego dnia, poodpisuję później bo mnie mąż pogania - nie poganiaj mnie bo tracę oddech, nie poganiaj mnie bo gubię rytm...jeszcze sobie zaśpiewam i znikam buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 11.06.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 patrz a ja ciacha nie zauważyłam, kurcze niedobrze ze mną nawet jeśli blondynów nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.06.2013 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Ja tam nie zaglądałam bo myślałam że to link do projektu;) Dopiero blondyn mnie skusił Dlaczego nie mam podstawowych umiejętności grafika komputerowego? Jak by mi dzisiaj życie ułatwiły, a tak się:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 11.06.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 mniam mniam mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.06.2013 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Co masz, truskawki?? Ja zjadłam krówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 11.06.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Nita ciacho wyczaiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.06.2013 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Aaa ale ze mnie trąba:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 11.06.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 no a jak, zeby beze mnie o żarciu gadać, nie może to być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.06.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 a u mnie w regionie straszny problem z truskawkami, były już po 8zł ale teraz znowu po 11-12 są ze względu na chłodno-mokrą pogodę; u nas pierwszy dzień kiedy nie pada od 2tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 11.06.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 to tak jak u nas (znaczy z niepadaniem).a pierwsze truskawki już z własnego ogródka zerwałam. a na rynku rzeczywiście drogie jeszcze.dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.06.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Nie wiem czy macie podobne spostrzeżenia ale wieczory są strasznie chłodne Kiedyś w czerwcu już pod namioty się jeździło a teraz o 21 bluzę trzeba założyć, żeby na tarasie posiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.06.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 U nas cały dzień taka sama temperatura 13 stopni Teraz ciut spadła,ale te 2 stopnie prawie nieodczuwalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.06.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Nie wiem czy macie podobne spostrzeżenia ale wieczory są strasznie chłodne Kiedyś w czerwcu już pod namioty się jeździło a teraz o 21 bluzę trzeba założyć, żeby na tarasie posiedzieć. Dokładnie o tym dzisiaj pomyślałam. U nas w dzien jest super pogoda, ale wieczory i noce chłodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts