max-maniacy 11.06.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 ja to mam taką refleksję, że kiedyś się było młodszym i zimno nie przeszkadzało. 1 maja się w jeziorze kąpałam. a teraz nawet latem problem jest z zamoczeniem się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.06.2013 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Taaaak jak się młodszym było:DTu jest pies pogrzebany:) Witam się z Państwem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 12.06.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 hello... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 12.06.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 nooo kiedys to sie na szczupaka do zimnego jeziora wskakiwało, a teraz..... szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 12.06.2013 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 że niby te jeziora takie brudne jakieś, nie to co dawniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.06.2013 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 nooo kiedys to sie na szczupaka do zimnego jeziora wskakiwało, a teraz..... szkoda gadać chyba na bombę cześć dziewczyny i chłopaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.06.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Heloł Mieszkam w otoczeniu 3 jezior i się jeszcze w nich nie kąpałam:sick: O kąpieli w Bałtyku to wcale nie wspominam, bo ostatni raz to może z 5 lat temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 12.06.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 cześć i czołem. ja tam się kąpię. nawet w Bałtyku. nie darowałabym sobie być i się nie popluskać. a latem w jeziorze odrabiam zajęcia gimnastyczne za cały rok. wmawiam sobie, że jak się tak napływam, to wystarczy na zapas. jejku, kiedy będzie lato? mały juz od tygodnia jęczy, że chce nad jezioro. a ja już olejki do opalania kupiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.06.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 ech jak ja bym chciała nad Bałtyk pojechać, nawet nie żeby się kąpać ale połazić brzegiem morza... nawet gdyby padało (dla mnie ze względu na alergię to taki pobyt jesienny w deszczowe wietrzne dni jest ideałem) ale znowu sfera marzeń przez najbliższy czas ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 12.06.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 ja tam ciągle się łudzę, choć ustalone, że nie jedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.06.2013 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Dialogi biurowe. Wchodzi do nas pan: - Dzień dobry, serwis z Daru Natury, gdzie macie dystrybutor?? - Bardzo proszę, tutaj, tylko nie wiem czy się pan tam dostanie... (ja) - Spokojnie, mam długą rurkę Ja wychodząc do drugiego pokoju pod nosem mruczę "chwalipięta" Dziewczyny i pan w śmiech:D Pan wyciąga rurkę i czyści, nie mogę się powstrzymac idę do nich i mówię: - No patrzcie, nie dość że ma długą rurkę to jeszcze nieźle dmucha... Na to pan - przedstawcie mnie tej pani:D:D:D i dalej mówi bo mu się chyba glupio zrobiło że tak palnął: fajnie tu macie, wesoło, nic sztywnego... Ja z drugiego pokoju - niech się pan nie pogrąża!!! No płakaliśmy wszyscy:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.06.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Luka, Pan Cie oskarży o molestowanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.06.2013 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Coś Ty, pan był bardzo ukontentowany:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.06.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 hej ho Ja kiedyś do elektryka - no i co pan tak brutalnie ciągnie tego druta ? właśnie zamówiłam materiał na samopoziom i cicho szaaaa, drewno do łazienek ( bo wizja mi się zmieniła i to co już jest, było by za mało, by wizję zrealizować ) Tak fajnie sobie dzien zaczęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.06.2013 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 No panu elektrykowi to dokuczyłaś, nie powiem:P Nie ma to jak zacząć dzień od zakupów:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 12.06.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Luka wracasz do formy po chorobie.:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.06.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 (edytowane) hej ho Ja kiedyś do elektryka - no i co pan tak brutalnie ciągnie tego druta ? właśnie zamówiłam materiał na samopoziom i cicho szaaaa, drewno do łazienek ( bo wizja mi się zmieniła i to co już jest, było by za mało, by wizję zrealizować ) Tak fajnie sobie dzien zaczęłam Malka, chwal sie co z tym drewnem. Co, gdzie i jak? PS. Ciesz się, że Pan elektryk Cię nie popieścił .... prądem Edytowane 12 Czerwca 2013 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.06.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 A czym się chwalić, jak jeszcze go nie widziałam, znaczy widziałam, ale na fotkach. Jak przywiozę , ofocę i się będę chwalić To merbau, czyli takie jak juz mam do łazienki, ale tym razem kupiłam ciut węższą klepkę , ładniej mi się będzie komponować A tak serio - tego co juz mam by brakło po prostu, chciałam dokupić - niestety nie produkują już tego rozmiaru. Musiałam więc na całość kupić nowe. A "stary" będę palić w kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.06.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Malka, mialam na mysli jakies szczegoly, uklad, wizki itp:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.06.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 no nie, żadnych wzorów pałacowych nie planuję Prosto na cegiełkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts