agalind 12.06.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Malka, wez pod uwage moja postepującą wade wzroku i to, że na rzeczonej parapetówie mogę już nie widziec tego Twojego merbau:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.06.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 ok, jak go przywiozę zrobię specjalne foty for You Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.06.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 No w sumie liczylam na wizki łazienki, ale widze, ze łatwo nie będzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.06.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 ja też chcę zobaczyć drewnianą łazienkę Malkia w ogóle ja nie wiem dlaczego ale kiedy do Malki nie trafię tam nigdy nie ma żadnych fot a tu widzę etap wykańczania trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.06.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 aaa to zamknij oczy i wyobraź sobie: wchodzisz - po lewej w rogu kabina - szkło 120x 100 z panelem na węższym boku, dalej kielek z bliżej nieokreślonym przyciskiem (może uda mi się panel merbau skołować ). na wprost okno,pod oknem rosną wprost z podłogi duże zamioculcasy. Po prawej umywalka - biała chyba nablatowa. Blat merbau - pod nim biała szafka na wysoki połysk - dwie szuflady). Nad umywalką duże lustro - może w ramie , nad lustrem proste oświetlenie set raw może ? 120 cm Na suficie plafon z tej samej serii, podłoga merbau, ściany łupek sercytowy (Navy lue, lub Black) ładnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.06.2013 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Pięknie:D naprawdę to widziałam:):) wizka pierwsza klasa... najbardziej mnie zaintrygowały zamiokulkasy z podłogi - jak to będzie zrobione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 12.06.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Cześć popołudniową porą przyszłam powiedzieć I po cichu, coby nie zapeszyć, nie pada i nawet burzy nie ma, może już sobie poszła ta okropna pogoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 12.06.2013 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Jakoś nieuważnie czytałam za pierwszym razem , bo uszedł mojej uwadze jakże realistycznie opisana wizja łazienki Malki A mnie najbardziej "rzuciła się" w oczy szafka z umywalką i blatem merbau... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 12.06.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 a ja uwielbiam tę nazwę przy której się jąkam zamiocośtam kulasy i w dodatku mi się kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.06.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Pięknie:D naprawdę to widziałam:):) wizka pierwsza klasa... najbardziej mnie zaintrygowały zamiokulkasy z podłogi - jak to będzie zrobione? to już jest zrobione Jakoś nieuważnie czytałam za pierwszym razem , bo uszedł mojej uwadze jakże realistycznie opisana wizja łazienki Malki A mnie najbardziej "rzuciła się" w oczy szafka z umywalką i blatem merbau... szukam, szukam ciągle czegoś co mnie powali, jednak nie ze względu na cenę a ja uwielbiam tę nazwę przy której się jąkam zamiocośtam kulasy i w dodatku mi się kojarzy ja uwielbiam tę roślinę. Jeszcze żadnej nie udało mi się zabić, choć eksterminowałam już setki roślin różnych gatunków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.06.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 skoro zrobione to byś pokazała a nie tylko tak zdawkowo nas potraktować zamierzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.06.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Teraz to nie możliwe -wszystkie graty zwalone są w łazience - bo to jedyne miejsce gdzie nie będzie lana żywica W miejscu zamioculcasowego ogródka stoi teraz regał z narzędziami Ale obiecuję, jak tylko odgruzuję tam trochę to pokażę Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 12.06.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 obiecanki cacanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.06.2013 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Cześć Koleżanki:) I Kolego jak się pojawisz:) Malka ale mnie intrygują te zamiokulki w łazience. Będę grzecznie na foty czekać a jak nie pokażesz to wezmę i przyjadę Rocia, dzisiaj w całej Polsce ma być bez deszczu:) Słuchajcie mam wieści. Zadzwonił wczoraj Pan od poddasza z informacją że moja wełna będzie w hurtowni w piatek, w związku z czym u mnie dopiero po południu. Myślałam że pan będzie chciał zacząć po niedzieli ale chyba w pt już wejdzie coś tam sobie szykować Oby:) Miłego dnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 13.06.2013 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 to się naprawdę dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 13.06.2013 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 no dzieje się. dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 13.06.2013 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 No to może na powitanie słonecznego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.06.2013 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Dzien dobry Myślałam że pan będzie chciał zacząć po niedzieli ale chyba w pt już wejdzie coś tam sobie szykować Oby:) bedzie dzialac, bo pewnie zacznie szykowac stelarze pod welne Milego dnia Wam zycze...ja znowu musialam brac wolne na moje panny, kolejna wizyta u lekarza (starsza dopadly silne dolegliwosci uboczne po mocnym antybiotyku- brzuszne...a mlodsza no coz...informacja z przedszkola o kolejnych wypryskach... OD TYGODNIA NIE NAWIDZE ZWIERZAT!!!!! przepraszam jezeli kogos obraze, kto ma w posiadaniu kota, ale te nasze problemy to przez nie!!:cry: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.06.2013 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Dziewczyny ja juz nie rozumiem tego swiata... wczoraj dzwonilam na pogotowie w zwiazu z moimi dziewczynkami, to dostalam informacje o odstawieniu leku i dzisiejszej wizycie u rodzinnego....teraz dzwonie do przychodni, i slysze, ze moj rodzinny na urlopie od dzisiaj a leki mam podawac:o:mad: na szczescie problem drugiej corki sklonil ja do wziecia nas na wyniki do laboratorium i wtedy zobacza czy faktycznie jej cos jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.06.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Malka, wizka pierwsza klasa, ale wymiarów nie widzę Spora chyba ta łazienka, co? Luka, super, że się dzieje:) Panu na początek wełna nie potrzebna, najpierw pewnie i tak sznurek bedzie rozciągał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts