Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

aaa to zamknij oczy i wyobraź sobie:

wchodzisz - po lewej w rogu kabina - szkło 120x 100 z panelem na węższym boku, dalej kielek z bliżej nieokreślonym przyciskiem ;) (może uda mi się panel merbau skołować :) ). na wprost okno,pod oknem rosną wprost z podłogi duże zamioculcasy. Po prawej umywalka - biała chyba nablatowa. Blat merbau - pod nim biała szafka na wysoki połysk - dwie szuflady). Nad umywalką duże lustro - może w ramie :rolleyes:, nad lustrem proste oświetlenie set raw może ? 120 cm

Na suficie plafon z tej samej serii, podłoga merbau, ściany łupek sercytowy (Navy lue, lub Black)

ładnie ??

Pięknie:D

naprawdę to widziałam:):):) wizka pierwsza klasa...

najbardziej mnie zaintrygowały zamiokulkasy z podłogi - jak to będzie zrobione?

to już jest zrobione :)

Jakoś nieuważnie czytałam za pierwszym razem , bo uszedł mojej uwadze jakże realistycznie opisana wizja łazienki Malki :)

A mnie najbardziej "rzuciła się" w oczy szafka z umywalką i blatem merbau... :)

szukam, szukam ciągle czegoś co mnie powali, jednak nie ze względu na cenę :lol2:

a ja uwielbiam tę nazwę przy której się jąkam zamiocośtam kulasy i w dodatku mi się kojarzy :)

ja uwielbiam tę roślinę. Jeszcze żadnej nie udało mi się zabić, choć eksterminowałam już setki roślin różnych gatunków.

Teraz to nie możliwe -wszystkie graty zwalone są w łazience - bo to jedyne miejsce gdzie nie będzie lana żywica

W miejscu zamioculcasowego ogródka stoi teraz regał z narzędziami :(

Ale obiecuję, jak tylko odgruzuję tam trochę to pokażę Wam

Cześć Koleżanki:)

I Kolego jak się pojawisz:)

Malka ale mnie intrygują te zamiokulki w łazience. Będę grzecznie na foty czekać a jak nie pokażesz to wezmę i przyjadę;)

Rocia, dzisiaj w całej Polsce ma być bez deszczu:)

Słuchajcie mam wieści.

Zadzwonił wczoraj Pan od poddasza z informacją że moja wełna będzie w hurtowni w piatek, w związku z czym u mnie dopiero po południu. Myślałam że pan będzie chciał zacząć po niedzieli ale chyba w pt już wejdzie coś tam sobie szykować:)

Oby:)

Miłego dnia:)

Dzien dobry

Myślałam że pan będzie chciał zacząć po niedzieli ale chyba w pt już wejdzie coś tam sobie szykować:)

Oby:)

bedzie dzialac, bo pewnie zacznie szykowac stelarze pod welne :wave:

Milego dnia Wam zycze...ja znowu musialam brac wolne na moje panny, kolejna wizyta u lekarza (starsza dopadly silne dolegliwosci uboczne po mocnym antybiotyku- brzuszne...a mlodsza no coz...informacja z przedszkola o kolejnych wypryskach... OD TYGODNIA NIE NAWIDZE ZWIERZAT!!!!! przepraszam jezeli kogos obraze, kto ma w posiadaniu kota, ale te nasze problemy to przez nie!!:cry::cry::cry: )

Dziewczyny ja juz nie rozumiem tego swiata... wczoraj dzwonilam na pogotowie w zwiazu z moimi dziewczynkami, to dostalam informacje o odstawieniu leku i dzisiejszej wizycie u rodzinnego....teraz dzwonie do przychodni, i slysze, ze moj rodzinny na urlopie od dzisiaj a leki mam podawac:o:mad: na szczescie problem drugiej corki sklonil ja do wziecia nas na wyniki do laboratorium i wtedy zobacza czy faktycznie jej cos jest :mad: