Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

Karola - energiczna, nie może wysiedzieć w miejscu. Obecnie mieszka w Paryżu i ma się dobrze ;)

A wszystkie te informacje pochodzą z Waszych blogów :p trzeba tylko wyłapywać co ważniejsze informacje i je przetwarzać ;)

A jeszcze nie mieszkam!!! Będę od lutego/marca :p

Faktycznie, napisałam, że ja trzymam kasę, bo mam kierunkowe wykształcenie :)

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ardea - Nadinterpretacja to moja specjalność ;)

Karolka - kierownik budowy mówi że perfekcyjna robota, ale mi się nie podoba ;)

Luki - no niestety, coś trzeba będzie wylać. Nie chcę brać niwelatora od teścia, bo mi się po prostu nie chce, ale może jednak sprawdzę poziomy dogłębniej... O tych 2,3mm to chodziło mi o różnice w przebiegu np. jednej kreski. Poziom całego stropu według szlaufwagi jest nienaganny.

To tylko kiepskie zatarcie, panowie się nie postarali

Jak wylewali mi fundament w poprzednim domu, to gładzili i gładzili, bo wytykałam każdą wizualną nierówność. Miało być idealnie, więc częściowo rozumiem twoje obawy, ale to tylko kwestia estetyki. Nieciekawie to wygląda i tyle

Chociaż, tak na szybko :p

Lukarna - w gorącej wodzie kąpana. Nie może się doczekać stawiania ścian. Wiele poświęca życiu rodzinnemu, dla dzieci zrobiłaby wszystko.

Opisuję ludzi jak ta pani w rance w ciemno :p

:):):)

Taaa kapana to jestem we wrzątku:) Ciekawe jak Ty byś tupał jakbyś na to stawianie ścian czekał już półtora roku:):):)

Bo my tu mamy takie randki w ciemno więc recenzje się przydadzą:)