karolakr25 25.09.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Karola - energiczna, nie może wysiedzieć w miejscu. Obecnie mieszka w Paryżu i ma się dobrze A wszystkie te informacje pochodzą z Waszych blogów trzeba tylko wyłapywać co ważniejsze informacje i je przetwarzać A jeszcze nie mieszkam!!! Będę od lutego/marca Faktycznie, napisałam, że ja trzymam kasę, bo mam kierunkowe wykształcenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.09.2011 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Niee to ja takich maźgów nie miałam początkowo. Potem teśc stwierdził że na tarasie jest górka i musi ja naprawić. I teraz maźgi mam na tarasie. Reszta jest w miarę OK.Ale mówiszże potrzebna wylewka nato??Chociaz dziury trochę są:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.09.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Karola na razie nie mieszka w Paryżu, a o tej wrażliwości to już nadinterpretacja:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 25.09.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Ardea - Nadinterpretacja to moja specjalność Karolka - kierownik budowy mówi że perfekcyjna robota, ale mi się nie podoba Luki - no niestety, coś trzeba będzie wylać. Nie chcę brać niwelatora od teścia, bo mi się po prostu nie chce, ale może jednak sprawdzę poziomy dogłębniej... O tych 2,3mm to chodziło mi o różnice w przebiegu np. jednej kreski. Poziom całego stropu według szlaufwagi jest nienaganny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.09.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Klaudiusz - miłośnik latynoskich seriali;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 25.09.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 To tylko kiepskie zatarcie, panowie się nie postaraliJak wylewali mi fundament w poprzednim domu, to gładzili i gładzili, bo wytykałam każdą wizualną nierówność. Miało być idealnie, więc częściowo rozumiem twoje obawy, ale to tylko kwestia estetyki. Nieciekawie to wygląda i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 25.09.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 To w ogóle nie było zacierane Po prostu rozprowadzone łopatą... Że też musiałem się uczyć wtedy do egzaminów! Wrrr :/ A jutro już wyniki ostatniego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.09.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 U nas też w jednym miejscu tak było, zalewaliśmy w upał i nie nadązali, ale to defekt kosmetyczny bez konsekwencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.09.2011 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Klaudiusz - miłośnik latynoskich seriali;) Ardea jestes moja idolką:) Klaudiusz jeżeli chodzi o moją analizę to się nie postarałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 25.09.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Bo w dzienniku masz mało napisane o sobie A przerabianie 69 stron komentarzy zajęłoby mi jakieś dwa tygodnie i trzy dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.09.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Mnie zna osobiście, bo w dzienniku też nigdzie nie pisałam czym sie zajmuję Poszedł na łatwiznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 25.09.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Chociaż, tak na szybko Lukarna - w gorącej wodzie kąpana. Nie może się doczekać stawiania ścian. Wiele poświęca życiu rodzinnemu, dla dzieci zrobiłaby wszystko. Opisuję ludzi jak ta pani w rance w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.09.2011 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Bo w dzienniku masz mało napisane o sobie A przerabianie 69 stron komentarzy zajęłoby mi jakieś dwa tygodnie i trzy dni No popatrz więc wyszłam na tajemnicza osobę Po raz pierwszy w życiu - przy moim gadulstwie:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.09.2011 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Chociaż, tak na szybko Lukarna - w gorącej wodzie kąpana. Nie może się doczekać stawiania ścian. Wiele poświęca życiu rodzinnemu, dla dzieci zrobiłaby wszystko. Opisuję ludzi jak ta pani w rance w ciemno :) Taaa kapana to jestem we wrzątku:) Ciekawe jak Ty byś tupał jakbyś na to stawianie ścian czekał już półtora roku:):) Bo my tu mamy takie randki w ciemno więc recenzje się przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.09.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Klaudiusz - fan przaśnych programów rozrywkowych;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 25.09.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Klaudiusz - fan przaśnych programów rozrywkowych;) Zapomniałem, że tutaj jest każdy mistrzem ciętej riposty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.09.2011 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.09.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Ja żeby przetrwac w pracy muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 25.09.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Idę spać : Młoda skończyła trening , więc da mi spać. Do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.09.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Dobrej nocki dla Magdalenki i jej mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts