malka 14.06.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Parapety - ja mam jakiś kamienny standard, zupełnie nieprzemyślane - dlatego będziemy obkładać je drewnem Ale moment , Ty chcesz wew czy zewnętrzne ? Schody strychowe mam z casto, z tym ,że te szersze - chyba 70 cm. I wersję bez ocieplenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.06.2013 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Malka przeciez u Ciebie nie może nic być normalnie:) Ja chcę wewnętrzne, muszę do mojego okniarza podjechać zobaczyć... A schody widzisz, nawet nie wiedziałam że są ocieplane, dzięki. Aaa w ogóle to rypała się moja koncepcja umieszczenia schodów. Chciałam je w pralni żeby nie psuły widoku. Ale tam są jakieś dodatkowe belki i mają za mały rozstaw:( Drugie rozwiązanie to schody w pokoju u którejśz dziewczyn - też nie chciałam im tego robić, więc będą dumne i blade na holu, na samym wejściu:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 14.06.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 jakie schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.06.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Wyluzuj, dobrze obrobione schody sa prawie niewidoczne. Tylko to kółeczko do otwierania zdradza,że tam coś jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.06.2013 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Schody na strych Esiak:) No bo oni coś tam mamrotali że jakaś płyta dodatkowa musi być czy cuś.Ale co tam, musi być to musi i tyle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 14.06.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 schody fakroa tutaj masz na nie dobre ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.06.2013 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 O matko ile tego jest!! Dzięki Esiak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.06.2013 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Luka, ta funkcja, która mi privki zburzyła to była instalowana, żeby u Ciebie bywać więc mogę bywać Mam takie schody, jakie Esiak poleca, jeżeli strych jest nieogrzewany, to radzą patrzeć na współczynnik, a podobno Fakro mają najlepszy (gdy kupowałam to tak było, ale ja mam i tak strych ogrzewany, bo przecież częściowo użytkowy) Bardzo ładnie podkręciliście tempo:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 14.06.2013 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 a tutaj masz na nie dobre ceny... polecam gorąco ten sklep.. kupowałam u nich parę razy.. zawsze pełen profesjonalizm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 14.06.2013 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Luka u mnie schody na tzw. strych będą w naszej sypialni, więc się nie przejmuj korytarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.06.2013 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Nie wiem co doradzic bo mam sama dzisiaj metlik w glowie..ryczec mi sie tylko chce wiec chyba sobie daje spokoj na jakis czas, az sobie wszystko poukladam w glowie... poczekam na mojego M i moze on mi cos doradzi co mam robic... ale po powrocie do domu jestem strasznie przygnebiona nienawidze hotelu w ktorym robie i kierownictwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.06.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Mmeliska, wiem,że Luka nie będzie miała nic przeciwko, byś tu się wyrzygała. Zobaczysz ulży Ci :hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.06.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 (edytowane) ehh Edytowane 14 Czerwca 2013 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.06.2013 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Fuck, no nie fajnie Nie znam realiów pracy w hotelu, nie wiem jak jest z parkowaniem, ale rozumiem, że tylko Tobie odmówiono miejsca parkingowego ? Z etatami czy awansami takie układziki ? Kurcze, a ja głupia myślałam,że to tylko w PL :rolleyes: No przykro mi strasznie Myślę, że gdybym nie miała noża na gardle, nie mogłabym pracować w takich warunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.06.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 noza na gardle nie mam.. dokladnie tylko ja nie moge parkowac..a tylko ja z kobiet dojezdzam autem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 14.06.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Mmeliska mnie to wygląda na typowe zagrywki żeby Cię zmusić do odejścia, takie drobne kłody pod nogi. Szefowa Cię chyba nie lubi (albo dużo bardziej lubi tą młodą). Nieładne to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 14.06.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 nim poczytam to najpierw sobie pobuczę, nie dość że chora jestem to jeszcze mi dzisiaj nic nie wychodzi - w 3sklepach spożywczych nie udało mi się kupić potrzebnych produktów na jutrzejszą imprezę (tesco, biedronka,kaufland!!!) a na dodatek teraz wykipiały mi WSZYSTKIE muffiny; niby nie włożyłam do pełna a one i tak z foremek wyszły; no czymże ja jutro gości nakarmię?? :bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.06.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Nie chciałam być taka dosłowna jak Cronin -ale też mam wrażenie,że szefowa Cię sympatią nie darzy A na to nic nie poradzisz. Dziwię się ,że cieszyłaś się z koleżanką - ja chyba zbyt bezpośrednia jestem, bo nie umiałabym w ten sposób Pumpa -powiem Ci czym, ok -ale nie zdradzisz mojej tajemnicy ?? W Tesco kup korpusy słodkich babeczek kruchych koło dychy duże pudło kosztuje. Zrób budyń waniliowy tylko gęstszy niż zazwyczaj (możesz dodać łyżeczkę skrobi ziemniaczanej jak będzie za rzadki) poczekaj az wystygnie i zmiksuj z połową kostki masła. Wersja na full szybko -krem karpatka w pięć minut (z torebki ) Krem nałóż do korpusów , na górze ułóż owoce - pokrojone truskawki, winogrona, mandarynki, co tam masz pod ręką, posyp startą czekoladą 30 sztuk zrobisz w 15 minut Tylko niech nie stoją za długo, bo rozmiękną . Deser wygląda bardzo ładnie, wiosennie, smakuje świetnie i robi się błyskawicznie Takim samym kremem (bądź czekoladowym - wtedy budyń czekoladowy) możesz przełożyć paluchy ptysiowe takie http://ciasteczkazkrakowa.home.pl/sklep/img/p/50-161-thickbox.jpg lekko ściąć trzeba spody, by "otworzyć" palucha - nałożyć szprycą krem, przykryć drugim w formie eklery.Gotowe ciastka polać roztopioną czekoladą z masłem (lub inna polewą) Taką paczkę machniesz w pół godzinki Tylko cicho sza, bo ja zawsze twierdzę,że pół dnia w kuchni spędziłam robiąc te desery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.06.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Dziewczyny ale w tym co myslicie to jest doslownie 100% prawdy. Bo niestety ja jestem osoba, ktora nie kapuje na inne, ale zarazem, ktora wie co sie nalezy w tej pracy mi jako pracownikowi i staram sie dopiac tego.. potrafie odpowiedziec bezposrednio co jest nie tak...ale kapusiem i lizusem nie jestem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 14.06.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Luka i jak wybory parapetowo-schodowe? Aaaa no i napisz mi jeszcze o co chodzi z tą wełną na ścianę bo nie załapałam Mmellisa a gdzie teraz mieszkasz bo jakoś chyba przegapiłam? Malma u mnie nie przejdą gotowce - raz, że to zupełnie nie w moim stylu a dwa mam takich gości co to każde najmniejsze uchybienie wytkną (i to nie tylko chodzi o mamę i teściową) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts