Mmelisa 14.06.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Mmellisa a gdzie teraz mieszkasz bo jakoś chyba przegapiłam? ) W Norwegii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 14.06.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 myślałam, że takie burdello-bum-bum to tylko w PL i tam gdzie dużo Polaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.06.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Pumpa czemu mnie się wydawało,ze to jakiś pijacko imprezowy grill ma być ? Gdybym wiedziała,że to proszony obiadek, nie wyskoczyłabym z kupnymi babeczkami To zostaje Ci upiec tartę z truskawkami -zero gotowca- a zawsze wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.06.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 myślałam, że takie burdello-bum-bum to tylko w PL i tam gdzie dużo Polaków w pracy to tylko ja jedyna Polka jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 14.06.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Pumpa czemu mnie się wydawało,ze to jakiś pijacko imprezowy grill ma być ? Gdybym wiedziała,że to proszony obiadek, nie wyskoczyłabym z kupnymi babeczkami To zostaje Ci upiec tartę z truskawkami -zero gotowca- a zawsze wychodzi Bo u mnie to takie 2dniowe imprezowanie będzie - świętujemy urodziny młodego jutro grill i alkoholizajcja z chrzestnymi i młodzieżą ale ciasto musi mi zostać na niedzielę kiedy mamusie przychodzą A truskawki będą składnikiem głównym tortu (taki z bitą śmietaną i okładany biszkoptami ladyfingers) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.06.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 a biszkopty pieczesz czy gotowce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 14.06.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Luka, nosz teść złoty facet, co Ty od chłopa chcesz Melisa, ja nie załapałam się na żale, ale i tak przesyłam przytulasy. Najważniejsze, żeby być w zgodzie z własnym sumieniem. Malka babeczki znam, ale te paluszki to ho ho Pumpa jak goście wytykające to goń ich, a przepis na kruche z rabarbarem i beza chcesz? a na pół gotowo to rogaliki z francuskiego z kwaśnym jabłkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.06.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 przepraszam, a gdzie jest nasza gospodyni? bo my sie tutaj tak krzatamy a jej jak nie bylo tak nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 14.06.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Malka zouzoooo, biszkopty gotowce, tylko czemu te najdroższe są najlepsze Nita rabarbaru to akurat ja nie tknę, jakaś awersja z lat szczenięcych. Chyba machnę marchewkowe bo to i szybkie i inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 14.06.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 marchewkowe mniam mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 14.06.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Luka Ile wychodzi Wam m2 poddasza z materiałami? Jakby Ci się chciało policzyć to byłabym dozgonnie dźwięczna. Z tymi różnymi sznurkami, wieszakami, i teściem za wełną rzecz jasna... / teścia sobie później odejmę/ Meliska przytulam wirtualnie! Jak się jest daleko od bliskich i źle się dzieję, to jakby podwójnie bolało. Malka pomijając łysienie plackowate, to już całkiem spory kawał trawnika masz. Z przewagą kawału a na poważnie - fajna przestrzeń. Będziesz coś puszczać na ten betonowy płot, czy zostawiasz tak jak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.06.2013 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Cześć Przeczytam i odpiszę wieczorem:) Teraz sprzątam, piekę i ogólnie się krzatam:D Jutro kawa urodzinowa Weroniki, więc jakieś 2 placki popełnić muszę plus deser. A rano chcemy jechać do Casto po schody, więć będzie gorąco... Trzymajcie kciuki żeby mi sernik z białą czekoladą na zimno nie rozjechał się Miłej soboty i tym co na budowach i tym co w domach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.06.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 A dlaczego do castoramy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.06.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Witam sie w sobotnie popoludnie. Mam takie do was pytanko... waszym zdaniem jakie sa lepsze kafelki...w macie czy w polpolerze? bo ja na podloge jestem (nie wiem czemu) za polpolerem, a moj M za matem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.06.2013 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Luka i jakie ciasta popełniłaś? Ja oprócz tortu truskawkowego porwałam się na ciasto z rabarbarem i kruszonką. O ile rabarbaru nie tykam o tyle kruszonka jest booooska.Mam nadzieję, że ciacho gościom posmakuje. O ile jeszcze będą mieli na nie miejsce bo żarcia jak dla pułku wojska narobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 15.06.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Luka dawaj przepis na ten sernik. Niech Wam się wszystko uda kobietki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 15.06.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Mmelisa podobno fajniejszy półpoler, z tego co tu czytam... ja mam mat i jest taki sobie... Pumpa, niechęć do rabarbaru zdrowotna czy smakowa? Bo jeśli chodzi o smak to ja też nie lubię, ale mam jeden jedyny przepis na ciasto, w którym nic nie czuć rabarbaru, a jest pyszny i łatwiutki Dołączam się do prośby Nity, podziel się przepisem Dziewczynki udanych imprez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.06.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Luka, ile można sprzątać Czekamy na kawkę Teraz uwielbiam znienawidzony w dzieciństwie rabarbar. Melisko ja mam tylko półpoler w większej ilości, a mat tylko tylko dekoracyjnie pomieszany, nie mam zdania, w wyglądzie prawie nie ma różnicy, tylko pod światło, faktura matu jest bardziej szorstka, chropowata, może być z niej trudniej zmyć brud, ale tylko może, bo jak pisałam nie mam doświadczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.06.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 U nas polpoler, sprawdza sie w sprzataniu. Mat podobno bardziej chropowaty, ale nie mam doswiadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.06.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Na razie mam tylko szkliwiony u siebie - mistrzostwo, ściereczka z mikrofibry , woda i błyszczą jak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.