max-maniacy 17.06.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 byłam ostatnio u koleżanki, co ma płytki matowe i takie dosyć mocno chropowate i koszmar. po pół roku użytkowania, nie może ich doszorować. ma psa, który mocno jej brudzi.rabarbar uwielbiam. mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.06.2013 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Łe tam się naprodukowałam i znikło, nie bawię się wrrr No nic zaraz spróbuję jeszcze raz;)Cześc;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.06.2013 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Skrótowo: 1. Nadal mi nie ocieplają. Towar przyjedzie dopiero jutro. Chociaż w sumie nawet się nie wkurzam bo i tak jestem w szoku, że "to juz";) 2. Mam w bagażniku próbki parapetów: a'la drewniany orzechowy, a'la kamienny gładki lekko nakrapiany i a'la kamienny salceson. Wieczorem wrzucę foty ( o ile dotrę na budowę) i poproszę o Waszą subiektywną ocenę 3. Bijemy się z myślami czy robic DGP (rozprowadzenie ciepła z kominka)... panowie poddaszowcy mówią że mogą instalację rozłożyc ale nie mam żadnego fachowca z którym mogłabym to skonsultowac - temat mnie przerasta i się zastanawiam czy po prostu nie kupic jakiegoś wkładu taniego i przepalac tylko rekreacyjnie... Nie wiem i koniec:confused: 4. Przepis na placek podam w domu, impreza udała się jak zwykle - placki nie były najważniejsze;) 5. Zaczynam ogarniac temat barierek. To tez duża niewiadoma jak dla mnie. Ale dla rozweselenia podam Wam propozycję (zupełnie poważną) P: - na górze przy portfenetrach (dzięki Ewanz;) ) damy z nierdzewki zeby nie trzeba było tam włazic i malowac - przy tarasie drewniane, bedzie ładnie - przy pomieszczeniu gospodarczym (od tarasu jakieś 3m:mad: ) damy takie zwykłe, matalowe tam nie musza byc ładne... i weź tu człowieku go nie kochaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.06.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Luka, Ty pilnuj tego swojego chłopa, bo jakaś inna budująca Ci do świśnie;) Boski po prostu:D Co do DGP to żadna wielka filozofia. Kanały zaizolowane położyć na ziemi i tyle. http://img89.imageshack.us/img89/8948/fvdv.jpg Potem sie podepnie i zaizoluje jak będziesz już miała wkład. A szkoda tego ciepła w komin puszczać. http://img10.imageshack.us/img10/9949/gm5b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.06.2013 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Ooo dzięki:)Ale ja nie będę miała na podłodze bo juz za późno, tylko jakos od góry... Turbina ma by na stryszku. Jedną rurą to ma iśc z kominka do góry i potem się rozłazi nad sufitem do pokoi... Aga do wszystkich pomieszczeń macie na górze?Korzystacie?Jaki masz wkład? tzn ile KW? ;D ps. Esiak błagam Cię o pomoc - dlaczego nie działa mi c z kreską w lapku?? no szlag mnie trafia jak mam cos napisa wrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.06.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 ja myślałem, że masz kominek z PW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.06.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 ps. Esiak błagam Cię o pomoc - dlaczego nie działa mi c z kreską w lapku?? no szlag mnie trafia jak mam cos napisa wrrrrr pewnie jakaś inna aplikacja używa skrótu klawiszowego ALT+C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.06.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Ooo dzięki:) Ale ja nie będę miała na podłodze bo juz za późno, tylko jakos od góry... Turbina ma by na stryszku. Jedną rurą to ma iśc z kominka do góry i potem się rozłazi nad sufitem do pokoi... Aga do wszystkich pomieszczeń macie na górze? Korzystacie? Jaki masz wkład? tzn ile KW? ;D ps. Esiak błagam Cię o pomoc - dlaczego nie działa mi c z kreską w lapku?? no szlag mnie trafia jak mam cos napisa wrrrrr A to ja już nie pomogę, bo tylko tyle wiem w temacie ile u siebie widziałam:D ja myślałem, że masz kominek z PW... Bo mam, ale znajomy, ktory instaluje kominki, ze nawet jak jest PW to i tak czesc ciepla idzie w komin, wiec szkoda go marnowac. Koszt kanałów nie jest duzy, a ciepełko czuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.06.2013 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 ja myślałem, że masz kominek z PW... Niee tylko DGP było w planach pewnie jakaś inna aplikacja używa skrótu klawiszowego ALT+C A moge to jakoś sprawdzi i naprawi?? wykończę się a mam na nim pracowac jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.06.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Niee tylko DGP było w planach To chyba do mnie było;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.06.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 zobacz czy masz AMD Control Center w lapku...to jest aplikacja od karty graficznej...jak ją znajdziesz do odpal i wyłącz skróty klawiszowe... http://obrazki.elektroda.net/52_1264633804.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.06.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Dziewczyny dziekuje za Wasze opinie, sa dla mnie bezcenne...i zaraz jak tylko moj M wroci z pracy to mu powiem, ze mialam racje jako ze mam swoj "fach", to mialam dobre przeczucie o utrzymaniu czystosci i widocznosci... slowo mezczyzny przeciw kobiecie: na macie mniej kurz widac.. polpoler lepiej sie czysci w planach mam na podloge Paradyz Taranto Grys i Grafit... i tak rozmyslam, zeby przedsionek z korytarzem w jasniejszym odcieniu a lazienke i wc-cik ciemniejszy zrobic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.06.2013 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Lukarna.. a ja polskiej literowki nie uzywam nie chce mi sie pstrykac w ustawieniach...mimo, ze juz to zrobilam dawno temu...jakos latwiej mi sie pisze bez tego myslenia literowkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 17.06.2013 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Asia dostałaś wiadomość ode mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.06.2013 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Esiak spróbuję jutro w pracy, dzięki:) Rocia nic nie mam:( Mam za to przymierzanie parapetów za sobą - i wiem że nic nie wiem, wrrJak położę dzieci to wrzucę foty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 17.06.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Luka my mamy kominek rekreacyjny, wkład za grosze a jak się podrzuci to można się do naga rozbierać bo ciepło się robi momentalnie. Mówiąc szczerze to cieszę się, że nie robiliśmy rozprowadzenia bo zbyt rzadko palimy żebyśmy mieli jakieś korzyści z tego czerpać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.06.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Luka, Ty nie będziesz miała za wiele palenia w kotłowni (gaz - prawda?) to możesz sobie machnąć namiastkę w salonie;) Z parapetów, bez patrzenia - salceson odpada:sick: Ja mam barierki zwyklusieńkie (jakie P chce przy gospodarczym:D) raz malowane proszkowo i niczego malować więcej nie trzeba:p Meliska, luknij na żywo ten grafit, mnie nie podchodzi zupełnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.06.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Meliska, luknij na żywo ten grafit, mnie nie podchodzi zupełnie. lukalam:yes: teraz mam w korytarzu czarne kafle, jakby z takimi maziami, ze nie jest gladko... bardzo nam sie podobaja...dzieciom tez (do malowania kredkami;))...myje sie je super... ale u nas w PL to takich raczej nie znajde..szkoda bo sa ciekawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.06.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Nie, no czarne w ogóle to są ok. Mnie tylko Taranto w graficie wydaje się mniej udane niż w grysie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.06.2013 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 No z tym kominkiem to w sumie każda strona ma rację I jak ja biedna białogłowa mam sobie z tą decyzja poradzić? Siedze i czekam az Starsza mi laptopa odda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts