Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Taaaa szczególnie tych co radzą salceson :bash::bash::bash:

aaanooo mi tez na poczatku je polecali...ale ja chcialam jak najbardziej delikatne parapety...a ze te co mam wpadly mi jako pierwsze w moje oczy to powiedzialam ze chce je miec! gorzej bylo jak cene zobaczylam :jawdrop: na szczescie duzo okien nie ma wiec przelknelam to jakos i w sumie zapomnialam o poniesionym wydatku :rolleyes:

po czym koles widzacy co mi sie podoba zaczal tez nam go proponowac...

piękne wylewki, naprawdę już je masz :D szukaj juz podłóg :D

a parapety - ten nakrapiany najlepszy, drewniany chyba trochę za ciemny, a salceson hmm dla mnie mógłby być, ale się nie będę wychylać bo tu wszyscy krytykują i pomyślą, że bez gustu jestem :D

a te próbki to tak Ci pożyczyli w sklepie bez problemu?

No kurde Nita myślę dokładnie jak Ty:/ tylko ta cena mnie zbija z tropu...

Próbki bez problemu ale po pierwsze to znam Pana od kilku lat bo miał firmę obok mojej pracy, a po drugie okna nam montował;) więc w razie W wie gdzie mnie szuka;)

Ale pięknie już !!!! a salon ogromniasty! ile ma m?

ja stawiam na a la drewniany bo sami mamy taki :D i też orzeszek :D

Dracula, salon faktycznie ogromniasty:D całe 27m2:D:D

Drewniany, tzn drewnopodobny;) był moim faworytem na początku ale kurka ciemniejszy trochę jest niż okleina okien...

Melisa wystarczy sprzedawcy zdradzic swoje preferencje;)

Pokazałam wczoraj parapety mojemu P a on: a innych nie było??:sick:

Hej, już jestem po porannym przeglądzie poczty i od razu na FM parapety zobaczyć:p

Na maxa subiektywnie;)

Salcesonowaty, czy tam a'la marmurowy - odpada,

drewnopodobny - to już wolałabym drewniany (zresztą taki mam)

ten nakrapiany, jaśniutki - SUPER, a do ciemnego orzecha to już bosko:yes:

Szerokość jaka Ci pasuje, ja mam różne na różnych oknach - od 25cm w kuchni po 30 w salonie i jadalni. W łazience mam taki, jak wszędzie, w pralni mam tylko połaciówkę.

Piękny ten Twój salon, bardzo widny i ustawny, a górny korytarz masz podobny do mojego:)

Drewniany albo nakrapiany. W pralni zrob z płytek bo kasy szkoda, a odpady jakies do wykorzystania zostana na 100%. Co do łazienki to nie wiem, bo jak chcesz jakiegos kwiata tam miec to trzeba parapet zrobic, tylko nie pamietam ukladu lazienki i nie wiem czy plytki czy parapet.

Aga, to wygląda bardziej jak tania, tłusta krakowska:D

Ardea to że korytarze mamy podobne to już ustaliłysmy dawno;)

Jako, że się chyba wszyscy wypowiedzieli prawie co mnie odwiedzają to teraz mogę ja:

Początkowo stawiałam na ten niby drewniany. Jak zobaczyłam u Pana ten nakrapiany to pomyslałam: to jest to;) Tylko droższy jest jakieś 80%. To by można jeszcze jakoś przełknąc ( w końcu zaoszczędziłam na wylewkach, nie?;) ) ale na dodatek on jest taki hmm beżowy...

Wiecie co, ja chyba naprawdę nie mam innych problemów ostatnio jak się nad parapetami tyle zastanawiam.

Dziękuję wszytskim za uwagę, pojadę dziś w jeszcze jedno miejsce lub dwa;) wezmę wyceny i do czwartku decyzję muszę podjąc, a co;)

Luka a z jakiej firmy macie profile okienne? bo nam idelanie podpasował pod okna parapet z LM, kompletnie nie widać rożnicy, odcień ten sam....no i cena bajka :cool:

ale jak ten kremowy Ci się tak bardzo spodobał, to chyba nie ma się nad czym zastanawiać :)

Edytowane przez msdracula

Luka, wrzucę swój

DSCN4254.JPG

choć przyznam,że mnie wkurzają jak o nich pomyślę tak "na co dzień" są prawie niezauważalne :lol2:

To konglomerat marmurowy o pięknej nazwie Botticino

Cena była spoko, coś koło 3 stów za m², ale dziś już wiem, że w tej cenie miałabym śliczny dąb:mad:

Luka, wrzucę swój

DSCN4254.JPG

choć przyznam,że mnie wkurzają jak o nich pomyślę tak "na co dzień" są prawie niezauważalne :lol2:

To konglomerat marmurowy o pięknej nazwie Botticino

Cena była spoko, coś koło 3 stów za m², ale dziś już wiem, że w tej cenie miałabym śliczny dąb:mad:

rety to u mnie 5stow wiecej na m2:sick: ale tak jak pisalam... moja pokusa posiadania tego parapetu byla wieksza..w koncu kupowalam je na xxx lat a nie rok czy dwa ;)

nie wiem czy pokazywalam..moje sa takie

DSC01590.JPG