msdracula 18.06.2013 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Ale pięknie już !!!! a salon ogromniasty! ile ma m? ja stawiam na a la drewniany bo sami mamy taki i też orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.06.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Taaaa szczególnie tych co radzą salceson :bash: aaanooo mi tez na poczatku je polecali...ale ja chcialam jak najbardziej delikatne parapety...a ze te co mam wpadly mi jako pierwsze w moje oczy to powiedzialam ze chce je miec! gorzej bylo jak cene zobaczylam na szczescie duzo okien nie ma wiec przelknelam to jakos i w sumie zapomnialam o poniesionym wydatku po czym koles widzacy co mi sie podoba zaczal tez nam go proponowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.06.2013 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 piękne wylewki, naprawdę już je masz szukaj juz podłóg a parapety - ten nakrapiany najlepszy, drewniany chyba trochę za ciemny, a salceson hmm dla mnie mógłby być, ale się nie będę wychylać bo tu wszyscy krytykują i pomyślą, że bez gustu jestem a te próbki to tak Ci pożyczyli w sklepie bez problemu? No kurde Nita myślę dokładnie jak Ty:/ tylko ta cena mnie zbija z tropu... Próbki bez problemu ale po pierwsze to znam Pana od kilku lat bo miał firmę obok mojej pracy, a po drugie okna nam montował więc w razie W wie gdzie mnie szuka;) Ale pięknie już !!!! a salon ogromniasty! ile ma m? ja stawiam na a la drewniany bo sami mamy taki i też orzeszek Dracula, salon faktycznie ogromniasty:D całe 27m2:D:D Drewniany, tzn drewnopodobny;) był moim faworytem na początku ale kurka ciemniejszy trochę jest niż okleina okien... Melisa wystarczy sprzedawcy zdradzic swoje preferencje;) Pokazałam wczoraj parapety mojemu P a on: a innych nie było?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.06.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Luka, regulowałaś już okna...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.06.2013 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Jeszcze nie, zawołam ich jak będzie bliżej końca;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.06.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Luka, jak napisałaś salceson to zaczęłam się juz o Ciebie martwić;)bo wyobraziłam sobie to: http://th.interia.pl/11,g05b71d851286385/i234581.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.06.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Hej, już jestem po porannym przeglądzie poczty i od razu na FM parapety zobaczyć Na maxa subiektywnie;) Salcesonowaty, czy tam a'la marmurowy - odpada, drewnopodobny - to już wolałabym drewniany (zresztą taki mam) ten nakrapiany, jaśniutki - SUPER, a do ciemnego orzecha to już bosko:yes: Szerokość jaka Ci pasuje, ja mam różne na różnych oknach - od 25cm w kuchni po 30 w salonie i jadalni. W łazience mam taki, jak wszędzie, w pralni mam tylko połaciówkę. Piękny ten Twój salon, bardzo widny i ustawny, a górny korytarz masz podobny do mojego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.06.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Drewniany albo nakrapiany. W pralni zrob z płytek bo kasy szkoda, a odpady jakies do wykorzystania zostana na 100%. Co do łazienki to nie wiem, bo jak chcesz jakiegos kwiata tam miec to trzeba parapet zrobic, tylko nie pamietam ukladu lazienki i nie wiem czy plytki czy parapet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.06.2013 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Aga, to wygląda bardziej jak tania, tłusta krakowska:D Ardea to że korytarze mamy podobne to już ustaliłysmy dawno;) Jako, że się chyba wszyscy wypowiedzieli prawie co mnie odwiedzają to teraz mogę ja: Początkowo stawiałam na ten niby drewniany. Jak zobaczyłam u Pana ten nakrapiany to pomyslałam: to jest to;) Tylko droższy jest jakieś 80%. To by można jeszcze jakoś przełknąc ( w końcu zaoszczędziłam na wylewkach, nie? ) ale na dodatek on jest taki hmm beżowy... Wiecie co, ja chyba naprawdę nie mam innych problemów ostatnio jak się nad parapetami tyle zastanawiam. Dziękuję wszytskim za uwagę, pojadę dziś w jeszcze jedno miejsce lub dwa;) wezmę wyceny i do czwartku decyzję muszę podjąc, a co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.06.2013 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 W pralni muszę zmierzyc jaka wysokośc bo może blatem szafkowym wjadę jak w kuchni... w pralni blat może wyżej by w razie czego nie?? A łazienka górna: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?172464-Dziennik-Lukarny&p=5156540&viewfull=1#post5156540 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.06.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Luka, dam Ci dobra rade starszej (budowlanie;)) kolezanki: bedzie jeszcze tysiac pierdół, nad ktorymi bedziesz sie zastanawiac a potem ich nei zauważysz:rotfl: U mnie bylo ok. 5 mb parapetow wewn, bo reszta to okna do ziemi albo polaziowki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.06.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Jakby Ci sie w lazience wysokosci zgraly to by mozna pociagnac blat na parapet, ale to i tak w jednym kawalku nie wyjdzie, bo szafka i okno sa pod kątem prostym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.06.2013 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Tak własnie P powiedziałam jak się godzinę nad schodami na strych zastanawialismy - że nie warto bo i tak nie będziemy na nie zwracac uwagi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 18.06.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 (edytowane) Luka a z jakiej firmy macie profile okienne? bo nam idelanie podpasował pod okna parapet z LM, kompletnie nie widać rożnicy, odcień ten sam....no i cena bajka ale jak ten kremowy Ci się tak bardzo spodobał, to chyba nie ma się nad czym zastanawiać Edytowane 18 Czerwca 2013 przez msdracula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 18.06.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 ja bym zapytała o to samo, co Twój mąż. a z tych przedstawionych jasny najfajniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.06.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Luka, wrzucę swój choć przyznam,że mnie wkurzają jak o nich pomyślę tak "na co dzień" są prawie niezauważalne To konglomerat marmurowy o pięknej nazwie Botticino Cena była spoko, coś koło 3 stów za m², ale dziś już wiem, że w tej cenie miałabym śliczny dąb:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.06.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Luka, wrzucę swój choć przyznam,że mnie wkurzają jak o nich pomyślę tak "na co dzień" są prawie niezauważalne To konglomerat marmurowy o pięknej nazwie Botticino Cena była spoko, coś koło 3 stów za m², ale dziś już wiem, że w tej cenie miałabym śliczny dąb:mad: rety to u mnie 5stow wiecej na m2:sick: ale tak jak pisalam... moja pokusa posiadania tego parapetu byla wieksza..w koncu kupowalam je na xxx lat a nie rok czy dwa nie wiem czy pokazywalam..moje sa takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.06.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 malka ale twoj parapet nie kojarzy mi sie z salcesonem... nic a nic... bardziej jakby z potluczonym kamieniem (tak okresle bo umknelo mi odpowiednie do tego slowko) salceson to agalind pokazala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.06.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Melisa, bo dziewczyny biały salceson pokazują a dla mnie salceson mi sie salceson zawsze kojarzy czerwony;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 18.06.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 A mnie (kompletne bezguście) podoba się a'la drewniany, z zaznaczeniem, że odcień musiałby być identyczny jak okien... Asia, wysyłam więc raz jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts