karolakr25 25.09.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Dziewczyny dziękują tylko nie gadajcie za długo, żebym rano nie musiała za dużo zaległości nadrabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 25.09.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Dzisiaj wycinałem las na działce... Miałem tyle krzaków akacji, że nie można było iść spokojnie na koniec działki do kancelarii, bo ciągle się człowiek kuł. Ale jak to u pana Klaudiusza bywa, zapomniał zatankować piły spalinowej i wyciął tylko połowę, więc zdjęcie "przed" jest a zdjęcie "po" będzie jutro Jutro też szykuje się u mnie ognisko Zapraszam na kiełbaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 25.09.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Ja spadam spać za 19 minut bo mi laptop pada, a baterię mam słabą. Bo mi właśnie wyłączyli prąd. A Ty Ardea masz? :/ Jaja normalnie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.09.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Tak, szczególnie kuś odchudzającą się Lukarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.09.2011 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Spoko Karola, zamieniamy się w niemowy;) Dobrej, spokojnej nocy i zobacz - kolejny dzień za Wami:) Klaudiusz ale mi narobiłeś apetytu... kiełbasa z ogniska... <śliniąca się lukarna> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.09.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Jaja może mam, ale nie dosłownie, a prąd jak najbardziej:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.09.2011 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Tak, szczególnie kuś odchudzającą się Lukarnę Spoko Ardea ja kiełbasę mogę tylko nie z chlebem:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 25.09.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Już mam prąd, ale to nie zmienia faktu, że jutro trzeba wstać o przyzwoitej porze http://qan.interia.pl/chat/applet/chat_resources/images/chat_imgs/u-ziewa.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 25.09.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 :goodnight: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.09.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Ja jutro rano piszę kolejny odcinek wiekopomnego dzieła, a teraz i tak nie zasnę, bo czuwam nad dzieckiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.09.2011 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Ardea, musisz chociaż troszkę odpocząć. Współczuję Wam, dziewczyny bardzo i Twojemu mężowi też Oby ranek przyniósł znaczącą poprawę &&&&&&&&&&&&&&&&& A tymczasem:goodnight: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.09.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Lukarna, Twoje słowa się sprawdziła - dziś jest już o wiele lepiej, to będzie pierwsza spokojna noc:) Dzięki bardzo i wywiązałam się wreszcie z obietnicy (w dzienniku pojawił się ten wpis) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 26.09.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Ardea to cudowna wiadomość ja tymczasem oddałam chorobę mężowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.09.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Trzeba się dzielic To znaczy, ze już u Was ok.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 26.09.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Trzeba się dzielic To znaczy, ze już u Was ok.? Zwłaszcza z kochanymi przez nas osobami :lol2: Tak, tylko jeszcze lekki katarek, ale nie jest uciążliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.09.2011 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Dziewczyny bardzo się cieszę Myślałam o Was wczoraj wieczorem, ale jak położyłam się z Marcinem i on mnie złapał łapkami za szyje i tak zasnął to tylko mruknęłam do męża: "wyłacz kompa" i odpłynęłam:):) Ale jaka wyspana dziś jestem:) To ja idę zrobić sobie kawę i lecę zobaczyć do Bławatka:) ps. specjalnie od rana wszytsko szybko w pracy porobiłam żeby miec spokojne 15 min na kawę i FM:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 27.09.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 ps. specjalnie od rana wszytsko szybko w pracy porobiłam żeby miec spokojne 15 min na kawę i FM:) dobra jesteś chętnie napiłabym się z tobą tej kawki, ale na razie nie da rady dziś już czuję się świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.09.2011 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Oczywiście ze spokojnej kawy nic nie wyszło:( Jeszcze tylko wykąpię dzieciaki, zrobię im kolację, położę spać, przygotuję trochę obiad na jutro, ogarnę mieszkanie, powieszę pranie, uszykuję ubrania na jutro i już mam wolne na dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 27.09.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Sporo tego "tylko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.09.2011 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Karola muszę to zrobić teraz (z doskoku zaglądam:)) bo jak już usiądę przy kompie to potem muszę albo sprzątać i szykować w nocy albo o zgrozo przed 6 rano:):) Więc dzis mam mocne postanowienie: zanim się nie wyrobię, zakaz forum;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts